Για να χει λιγο ενδιαφερον σε οσους το δουν κονσερβα,οι τρεις πρωτοι του warm-up τερματισαν στο 1.2.3 ξανα, με διαφορετικη σειρα ομως...
anyway,πρωταθλητη εχουμε απο σημερα!
![]()
Για να χει λιγο ενδιαφερον σε οσους το δουν κονσερβα,οι τρεις πρωτοι του warm-up τερματισαν στο 1.2.3 ξανα, με διαφορετικη σειρα ομως...
anyway,πρωταθλητη εχουμε απο σημερα!
![]()
την ευλογια του να εχετε γατακια.
σας την φορεσε παλι ο γιατρος και μαντεψτε δεν βγηκε τριτος για να το σηκωσει αλλα 1ος
![]()
Έτσι...έτσι...
και ένα ακόμα στην Αυστραλία μέσα στο σπίτι του περσινού πρωταθλητή και αντε γειά....
![]()
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
κανένας με τον STONER εδώ ???
καλά που πήγαν όλοι ???![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
εδώ Stoner, ακούει...όβερΑρχικά δημιουργήθηκε από nektarios73
κανένας με τον STONER εδώ ???
καλά που πήγαν όλοι ???![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=Συγνωμη για την καθυστερησηΑρχικά δημιουργήθηκε από StavRos
8
SCUSATO IL RITARDO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VALE FOR EVER!!!!!!!![]()
:a5: :a19:
![]()
![]()
![]()
![]()
μα δεν υπαρχει ενας στονερικος να μας αναλυσει γιατι βγηκε δευτερος ο στονερ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μα ποτε θα του δειξει τι σημαινει αγωνας?εχω βαρεθει να περιμενω :rotflmao:
παντως εξελιχθηκε σαν χαρακτηρας σηκωνει σουζα πλεον και οταν βγαινει δευτερος,το πηρε το μνμ και το πανηγυριζει.
υπαρχουν 2-3 αλλα κριβονται, αν δεις την συζητηση για τον στονερ στις αντιπαραθεσεις θα τους καταλαβεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
μα δεν υπαρχει ενας στονερικος να μας αναλυσει γιατι βγηκε δευτερος ο στονερ?
![]()
Να σας πω εγώ που δεν είμαι στονερικός; Ο στόνερ βγήκε 2ος γιατί ο Ρόσσι τον πέρασε.![]()
Απλά δε μπορούσε να ακολούθησει στον ίδιο ρυθμό γιατί τον πονούσε το χέρι του που έχει αυτό το γνωστό πρόβλημα και περιμένει να κάνει εγχείρηση μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.
Πρέπει να πούμε πως ο Ρόσσι χαρακτήρησε τον Στόνερ ως τον πιο σκληρό του αντίπαλο μέχρι στιγμής.