Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Ρε παιδιά από που κι ως που υπάρχουν φόρουμ και τσδατ για ανήλικους; Δηλαδή, έλεος!!
    γιατι στα φορουμ και στα chat,ζητανε σκαναρισμενη ταυτοτητα και μετα σε ελεγχουν με web καμερα αν εισαι εσυ οταν κανεις log in??

οποιοδηποτε ανηλικο κανει εγγραφη και δηλωνει οτι ειναι ενηλικος.
    που το προβλημα??

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    γιατι στα φορουμ και στα chat,ζητανε σκαναρισμενη ταυτοτητα και μετα σε ελεγχουν με web καμερα αν εισαι εσυ οταν κανεις log in??

οποιοδηποτε ανηλικο κανει εγγραφη και δηλωνει οτι ειναι ενηλικος.
    που το προβλημα??
    θα σου εξηγησω απο κοντα γιατι βαριεμαι να σου γραφω.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Το πρόβλημα φίλε μου πρώτα απ' όλα είναι στους γονείς που μεταθέτουν τις ευθύνες τους αλλού όπως και το χρόνο που πρέπει να περάσουν με τα παιδιά τους. Επιπλέον όλοι αγοραφοβικοί καταντήσαμε. Είμαι 27,5 και θυμάμαι οτι έπαιζα παιδί στη γειτονιά και τώρα τα λιγοστά παιδιά που βγαίνουν έξω τρέχουν οι γονείς να τα μαζέψουν μέσα, η δεν τα αφήνουν να βγουν. Κι από παιδιά συναδέλφων ξέρω πως τώρα πια πάνε τα παιδιά τους σε σπίτια φίλων για να παίξουν xbox και λίγο μετά ο πρώτος Η/Υ και pc games και μετά ιντερνετ για να βλέπουν cheats και ν' ανταλλάσσουν mail και σιγά σιγά όλη η επικοινωνία αντικαθίσταται από αυτή τη μαλ@κεία. Για πες μου τώρα πια πόσο συχνα βλέπεις 15χρονα στα μπιλιαρδάδικα; Και πόσα περισσότερα βλέπεις στα διάφορα καταστήματα που πουλάνε ηλεκτρονικά παιχνίδια και στα videoclubs. Και οι γονείς που είναι σε όλο αυτό;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Συμφωνώ με Road67.
    Συγκεκριμένα φέτος το καλοκαίρι θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα νετκαφέ σε μεγάλο λιμάνι της ανατολικής Ατττικής, έξω χαρά Θεού και στα 10 μέτρα η θάλασσα, πολλά πιτσιρίκια να λιώνουν με lineage και τα συναφή.
    Οι γειτονιές πια δεν έχουν φασαρία από παιδικές φωνές ούτε παιδιά να παίζουν. Από τη μια η υπογεννητικότητα για χάρη της καριέρας (τρομάρα μας) και από την άλλη η αποξένωση, η ξενοφοβία και η ανεξέλεκτη εγκληματικότητα.
    Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον και των παιδιών μας.

Το πρόβλημα φίλε μου πρώτα απ' όλα είναι στους γονείς που μεταθέτουν τις ευθύνες τους αλλού όπως και το χρόνο που πρέπει να περάσουν με τα παιδιά τους. Επιπλέον όλοι αγοραφοβικοί καταντήσαμε. Είμαι 27,5 και θυμάμαι οτι έπαιζα παιδί στη γειτονιά και τώρα τα λιγοστά παιδιά που βγαίνουν έξω τρέχουν οι γονείς να τα μαζέψουν μέσα, η δεν τα αφήνουν να βγουν. Κι από παιδιά συναδέλφων ξέρω πως τώρα πια πάνε τα παιδιά τους σε σπίτια φίλων για να παίξουν xbox και λίγο μετά ο πρώτος Η/Υ και pc games και μετά ιντερνετ για να βλέπουν cheats και ν' ανταλλάσσουν mail και σιγά σιγά όλη η επικοινωνία αντικαθίσταται από αυτή τη μαλ@κεία. Για πες μου τώρα πια πόσο συχνα βλέπεις 15χρονα στα μπιλιαρδάδικα; Και πόσα περισσότερα βλέπεις στα διάφορα καταστήματα που πουλάνε ηλεκτρονικά παιχνίδια και στα videoclubs. Και οι γονείς που είναι σε όλο αυτό;

ακομα μετρας κ τα μισα?

στα 5 κ στα 7 ειχε σημασια το μισο αλλα τωρα δε νομιζω.....
    εχεις ακουσει να λεει κανας μπαρμπας οτι ειναι 59,5 ή 92,5??
    το πολυ πολυ σου 60 ή 90 να τελιωνει!

κατα τα αλλα, μαλλον εχεις πολυ καιρο να περασεις απο παρκο ή καποια παιδικη χαρα!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Εγώ πάντως όσες φορές έχω ρωτήσει κάποιον πάντα μου λέει και το μισό. Αλλά εσύ είσαι άνθρωπος χωρίς κουλτούρα :rotflmao: Άσε πιά τις γκόμενες αφαιρούν 4 και προσθέτουν το μισό για να μοιάζει αληθοφανές ...
    Περνάω καθημερινά από παιδικές χαρές. Εσύ περνάς ποτέ απο νέο φάληρο, ρέντη, ταύρο, καισαριανή, καλλιθέα που έχουν γεμίσει πακιστάν, αλμπάν, ρώσους κλπ ;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Περνάω καθημερινά από παιδικές χαρές. Εσύ περνάς ποτέ απο νέο φάληρο, ρέντη, ταύρο, καισαριανή, καλλιθέα που έχουν γεμίσει πακιστάν, αλμπάν, ρώσους κλπ ;

στη καλυτερη μια φορα το χρονο......

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    στη καλυτερη μια φορα το χρονο......

Καπιτάλα

οχι ακριβως...............

θεσσαλονικη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    αντε παλι με το facebook...

εκει βαζεις επιλεκτικα στοιχεια που ΘΕΛΕΙΣ να προβαλεις ο ιδιος,
    δεν βαζεις "ευαισθητα" προσωπικα στοιχεια που ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ να μαθευτουνε....

ουτε εγω εχω FC!
    :P
    Ωραια αυτα που λες,αλλα ειμαι 23(και μισο )και οι περισσοτεροι της ηλικιας μου εχουν FB ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στοιχεια..και να μη σου πω τι κανουν μεσα απο το FB,hi5 kai msn..

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    ..και να μη σου πω τι κανουν μεσα απο το FB,hi5 kai msn..
    Σκοτωνουν ωρες που δεν θα ξαναγυρισουν πισω
    και οταν το καταλαβουν θα ειναι πια αργα . . .
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Σκοτωνουν ωρες που δεν θα ξαναγυρισουν πισω
    και οταν το καταλαβουν θα ειναι πια αργα . . .
    ενω οι ωρες που σκοτωνουν οι ωριμοι 30/40αριδες στο μοτο.γρ ειναι ΑΚΡΩΣ εποικοδομητικές!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πολύ καλό....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!
    από superfour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2010, 09:03
  2. Διαβάστε το κορυφαίο
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2005, 15:24
  3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ....ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...