Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: ΕΞΑΓΟΡΑ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ?

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter

εγω...

Θα σου πω εμπειρία μου από δικαστήριο για το ίδιο θέμα ακριβώς, στο Ρέθυμνο.
    Είχα τρακάρει πριν 3 χρόνια περίπου (Δεκέμβριος 2005), και το δικαστήριο για το δίπλωμα έγινε τώρα. Ηταν να γίνει πέρυσι τον Σεπτέμβριο αλλά έπεφτε την ημέρα μετά τις εκλογές (:hypnotize :hypnotize άμα ο άνθρωπος είναι γαντέμης!!). Τελικά έγινε φέτος τον Ιούνιο. Εγω είχα βγάλει φυσικά δίπλωμα πριν το περσινο δικαστήριο, και έτσι ήμουν έτοιμος.

Πηγαίνοντας εκει και περιμένοντας την σειρά μου (το νουμερο 112 υπόθεση ήμουν παρακαλώ), προηγήθηκαν αρκετές υποθέσεις για το ίδιο θέμα. Σε όλους μα σε όλους που δεν είχαν δίπλωμα, τους έκανε μια μικρή επίπληξη και τους έδινε ένα χρόνο αναβολή ( ) για να ξαναβγάλουν και να επανεμφανιστούν!!!

Μην αγχώνεσαι. Μην πληρώσεις κανέναν μα κανέναν δικηγόρο. Εμφάνίσου με τον κάτοχο της μοτό (αν δεν είσαι εσύ), και μην αγχώνεσαι.

Σοβαρός, και όχι με μαγκιά όμως έτσι???

Το πολυ πολυ να φας ένα προστιμο 150€ και κανα μηνα φυλακή, που εννοείτε οτι δεν την κάνεις, να πάρεις και την αναβολή σου.

Και να παει να βγάλει δίπλωμα πες του φιλαράκου σου

Ελπίζω να σε βοήθησα

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Οχι δεν ημουν εγω...Τον φιλο μου ειχαν πιασει με ενα WR200...Αυτο του λεω και εγω,να μην βαλει δικηγορο...Τα λεφτα που θα δωσει στον δικηγορο θα τα δωσει στην ποινη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Η ιδια ιστορια εξελιχτηκε σε μενα,1ον με ΓΡΑΠΩΣΑΝ χωρις διπλωμα,2ονδικαστηριο,3ον αφεση αμαρτιων, και μετα κοπων, και βασανων, εγενετο Φως [διπλωμα]. και χωρις δικηγορο!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    Θα δειξει την δευτερα...
    δεν θα δείξει τίποτα τη δευτέρα,
    γιατί τη Δευτέρα ΑΠΕΡΓΟΥΝ οι δικαστικοί υπάλληλοι, δηλαδή οι γραμματείς που ανεβαίνουν στην έδρα.
    Χωρίς γραμματέα δεν γίνεται δικαστήριο και απλά όλες οι υποθέσεις αποσύρονται.
    Οπότε θα ξαναπάει μετά από κανά εξάμηνο και βάλε ...
    http://www.dsa.gr/

Κατά τα άλλα:

Ρε μαγκες θελω να ρωτησω κατι...
    Ενα φιλος μου εχει δικαστηριο την Δευτερα για διπλωμα και αυτος δεν εχει βγαλει ακομα...Υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να εξαγορασει την ποινη του?
    Μόνο αν δεν έχει λεφτά

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Γεωργίου speaking;
    Η ποινή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι χρηματική! Αν κάνω λάθος, τότε σίγουρα θα είναι εξαγοράσιμη! Δεν έπιασαν δα και το Ρωχάμη..
    Η ποινή είναι φυλάκιση, που ομώς ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ, και πάει περίπου 600 ευρώ ο μήνας...

Καλα αυτα του τα λεω απο την μερα που του ηρθε το χαρτη!Χεχε!
    Ο δικηγορος του ζητα 300 ευρω για να παρουσιαστει μονο ο δικηγορος,με εξουσιοδοτηση δλδ...
    Εχει παει και εχει βγαλει τα παραβολα ο φιλος μου...
    Εγω του λεω να παει και να δωσει οσα του πουνε...Ποσα να του ζητησουν?
    Αν θα παει με το δικηγορο το μονο που θα κανει ειναι να του δωσει 300 και να παρει αναβολη...
    Κατ' αρχάς αν είναι σε πρώτο βαθμό, ότι και να φάει (αν γίνει το δικαστήριο) θα κάνει έφεση και θα πάει σπίτι του.
    Άσε που μπορεί να ζητήσει (και πιθανότατα) να πάρει αναβολή, να βγάλει το δίπλωμα και να αθωωθεί την επόμενη φορά
    Αν όμως δεν θέλει να πάει ο ίδιος και στείλει δικηγόρο, ή πάρει μαζί του δικηγόρο, αυτός δεν πρέπει να πληρωθεί;

Ο δικηγορος μπορει να του λεει και μαλακιες για να τσιμπησει και φραγκα...
    αυτό πάλι από που προκύπτει

Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
    Δε ξέρω όμως -απ'τη στιγμή που ακόμα δεν έχει δίπλωμα- μήπως φάει καμμιά
    επιπλέον ποινή του στυλ να μη μπορεί να βγάλει δίπλωμα για κάποιο χρονικό διάστημα
    Δεν υπάρχει τέτοια ποινή

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Ρε τον π@@στη τον κω@@@φαρδο...Την γλυτωσε...Καλα αυτος θα παει για σιγουρια και μετα ας του πουν οτι απεργουν!!!
    Αλλα οντως απεργουν...Μεχρι την πεμπτη διαβασα!

Να κοιτάξει για πότε μετατέθηκε η δίκη του, γιατί αν δικαστεί ερήμην την πάτησε...

έχει τις εξής επιλογές.

1. Ζητάει αναβολή, ή την τρίτη μετά την απεργία, όπου απλά κάνει αίτηση και το μεσημέρι δικάζετε μαζί με τα αυτόφωρα και του ορίζετε νέα δικάσιμος κανα τετράμηνο αργότερα αν είναι τυχερός.

2. Πάει στην δίκη της Δευτέρας η οποία θα γίνει σύντομα(παίζει να πάρει μεγάλη αναβολή οπότε ο κωλόφαρδος θα προλάβει να βγάλει δίπλωμα) ΧΩΡΙΣ δίπλωμα και τρώει ένα μήνα περίπου εξαγοράσιμο για 600 ευρώ περίπου. Αν δεν έχει να πληρώσει γίνετε ΑΜΕΣΑ προσωποκράτηση.

3. Χάνει την επόμενη δικάσιμο (μετά την αναβολή λόγο απεργίας) ή δεν πάει στην επόμενη δικάσιμο(απο την αναβολή που ζήτησε) και τρώει επίσης κανά μήνα εξαγοράσιμο. Η πλάκα εδώ είναι ότι δεν τον ειδοποιεί κανείς και όπου τον σταματήσουν για έλεγχο στοιχείων ή κάποιο ατύχημα γίνετε ΑΜΕΣΑ προσωποκράτηση και αν είναι Παρασκευή... καλή Δευτέρα...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2008, 23:56
  2. test ηλεκτρονικου τυπου για δίπλωμα
    από wild_cat/anima στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2006, 10:25
  3. Αποριες για διπλωμα
    από babishondakias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 00:45