Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: O Tolistolaros ξαναοδήγησε...

Μέλος Το avatar του/της tsofras
    συμφωνώ με τα παραπάνω περι φόβου.
    Και εγώ είχα πτώση πριν 1 χρόνο, πούλησα και την μηχανή (όχι μόνο απο φοβο, αλλά λόγω ψυχολογίας που είχα χάσει τότε και τον αδερφό μου).
    Απο τότε δεν είχα ξανανέβει σε μηχανή , και σκεφτόμουν φέτος στις διακοπές στην Πάρο να νοικιάσω μηχανή.
    Μόνο στην σκέψη με έπιανε τρέμουλο και ταχυπαλμία.
    Τελικά νοίκιασα ένα Varadero 125cc και με το που άνοιξα το γκάζι όχι απλά καθάρισε το μυαλό μου, αλλά είμαι στην φάση να μαζέβω χρήματα για να ξαναπάρω μηχανή.
    Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και θα ξαναβρείς αυτήν την συγκίνηση.
    Αν όχι πάλι, δεν χάθηκε και ο κόσμος , τουλάχιστον θα το ξεκαθαρήσεις μέσα σου και θα την ξεχάσεις.

Απλά φιλικά και χωρίς να έχω την πολύχρονη εμπειρία των άλλων παιδιών εδω μέσα

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    ρε παιδια,
    δεν είναι απλό για τον εγκέφαλο ...
    είναι το σοκτης στιγμής που δεν φεύγει ποτέ...
    και λέω ποτε, γιατί ξεχνιέται αλλά συσσωρεύεται...
    και άλλο είναι να δεις κάτι και να μην προβλέψεις σωστά, και άλλο να το δεις λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου πριν σε χτυπήσει...
    πόσοι απο όσους απαντήσατε εδώ σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο?
    πόσοι λοιπόν μπορείτε να εκφέρετε γνώμη του τι αισθάνεσαι?πριν και μετα?
    Για να λέμε του στραβού το δίκιο δεν είχα ποτέ μου κάποιον τραυματισμό..
    Πάντως μετά από τις τούμπες-σύρσιμο για αρκετά μέτρα στην Μεσογείων,την επόμενη μέρα ήθελα να ξανακαβαλήσω...και μέχρι να κανακαβαλήσω ήμουν σαν τον τρελό...
    Ίσως να το έβλεπα αλλιώς αν έκανα κάνα 6μηνο να περπατήσω (φτου φτου κακά και κουνιέμαι από τη θέση μου..)
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Κρίνοντας από ποστ που έχεις κάνει απ' όταν έπεσες το ενδιαφέρον σου συνεχώς ανανεώνεται που είναι ένα σημάδι του τι θες. Απο την άλλη νομίζω οτι μόλις αντικρύσεις τη σβούρα σου θα ξέρεις.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Τολη περα απο την πλακα,ισως να πρεπει να επαναπροσδιορισεις τι ειναι αυτο που γουσταρεις στην μοτοσυκλετα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Τολη περα απο την πλακα,ισως να πρεπει να επαναπροσδιορισεις τι ειναι αυτο που γουσταρεις στην μοτοσυκλετα.
    Πολλά συγκεκριμένα πράγματα.Ένα πράγμα δε γουστάρω:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    να πληρώνω γαμησιάτικα άλλου,δε μπορώ να το χωνέψω με τίποτα
    Αυτό όχι μόνο στη μοτοσυκλέτα αλλά γενικά,είναι καθαρά θέμα ιδιοσυγκρασίας.Βέβαια θα μου πει κάποιος "ρε μαλάκα κάποτε στη ζωή σου κάτι θα στραβώσει που δε θα φταις αλλά θα το υποστείς,ξεκόλλα" -και πιθανόν να έχει δίκιο.
    Ίσως να μην ανέχομαι τα γαμησιάτικα που λέω να είναι απειλή για τη ζωή μου ή -χειρότερο-για την αρτιμέλειά μου.Θα ξενερώσω απίστευτα αν μου αφήσει κάποιο κουσούρι η όλη υπόθεση.
    Όπως είπε ένας συμφοιτητής μου(ο οποίος είχε μπριζωθεί και ήταν στο τσακ να χτυπήσει το er-6 αλλά μετά το σκηνικό το ξανασκέφτηκε) όταν είδε το πόδι μου:
    "Κι όλα'αυτά;Για μια που**να..."
    Δεν ξέρω,αν απαντήσω τώρα θα'ναι υπό καθεστώς σκέψεων περίεργο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

Re: Re: O Tolistolaros ξαναοδήγησε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    κατ αρχην να σου θυμισω οτι οταν ειχες περιγραψει τι επαθες και εβαλες φωτο, σου ειχα πει οτι τα πραματα δεν ειναι απογοητευτικα οπως τα εβλεπες εσυ και να που βρεθηκες με παπουτσι εξω απο το σπιτι ισως νωριτερα απ οτι περιμενες.
    καλο βεβαια θα ητανε να μην οδηγεις ακομα μια και το ποδι αν χρειαστει να πατησει κατω θα ζοριστει και θα παθει 2πλη ζημια, οποτε μη βιαζεσαι και μη βιαζεις την κατασταση.δεν ειναι για μαγκες αυτα τα πραματα.αστο και θα σου πει μονο του ποτε ειναι ετοιμο το ποδι να διαχειριστει καταστασεις.
    Ναι,θυμάμαι που μου'χες πει 3 μήνες.Τώρα περπατάω,κάνω κάτι ψιλά από step,τραμπολίνο,πρέσσα(μετά τα ρεύματα,τις διαθερμίες κλπ)και στο τέλος δινόλουτρα.Δεν ξέρω πότε θα μπορώ να τρέχω όμως.
    Είναι πάντως πιθανό να υπάρχει ένα offset στην άρθρωση το οποίο δεν ξέρουμε αν,πότε και κατά πόσο θα διορθωθεί.Γι'αυτό μου'χανε πει οι γιατροί τότε 6μήνες.Θα δούμε,πάντως το παλεύω όσο δεν πάει.Ξέρω μαλακία έκανα που πήρα το tdm αλλά είπα δε γ@μιέται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και παμε στην ερωτηση σου.αν ενιωσες φοβο,τρομο,ανασφαλεια,θες χρονο και ισως να μη μπορεσεις να νικησεις ποτε αυτα τα συναισθηματα.αν δεν ενιωσες τπτ...κενο οπως λες,τοτε μαλλον δεν ενιωθες ποτε κατι αλλα ζουσες μια ψευδαισθηση.

οι απαντησεις στην ερωτηση σου ειναι υποθετικες.μαλλον εσυ πρεπει να απαντησεις στον εαυτο σου.

σιδερενιος οπως και να χει.
    Μπα,απλά ΞΕΝΕΡΩΜΑ.Ούτε φόβο ούτε τπτ.Για να 'μαι ειλικρινής όταν 140άρισα με 3η γούσταρα,απλά μετά τη βόλτα μου'ρθε αυθόρμητα το "ε και λοιπόν;"

Καλημερα και καλο μηνα τολι .Εχω την εντηπωσει απο την δικη μου εμπειρια οτι αυτο που
    δεν σε αφησε να ευχαριστηθει την βολτα ηταν η αισθηση του φοβου που σου εχει
    προκαλεσει η περιπετεια σου κατι σαν σοκ το οποιο θα αποβαλεις με τον καιρο και θα
    αισθανεσαι πιο ανετα. Κατι παρομοιο αισθανομαι και γω οταν μπαινω στο αμαξι αλλα πριν
    20 μερες που εκανα με την μηχανη 100 μετρα απλα φτερουγισε η καρδια μου λες και ημουν
    5 χρονων παιδι και ανεβηκα στο πρωτο μου ποδηλατο . Απλα σκεψου θετικα γιατι υπαρχουν
    και πολυ χειροτερες καταστασεις τα δικα μας ειναι περαστικα απλα θελουν τον χρονο τους.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ KANOYN ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ

να πληρώνω γαμησιάτικα άλλου,δε μπορώ να το χωνέψω με τίποτα

Ιnteresting....πόσα να χει πληρώσει ο καθένας μας σ' αυτήν τη ζωή;

Εγώ έπεσα τον περασμένο μάϊο, ευτυχώς χωρίς σπασίματα, αν και δεν απέφυγα τα ράμματα.
    Ε λοιπόν, όταν έκοψα ράμματα, έφτιαξα μηχανή και ξαναοδήγησα, τις πρώτες φορές ένιωθα σαν τελείως rookie, σαν να είχα πάρει το TDM 850 μου μόλις προχτές. Με ενοχλούσαν όλα, ο όγκος του, το βάρος του.

Ιδέα σου είναι πιστεύω, σιγά σιγά θα σου φύγει.

Και θα θυμάσαι πιο συχνά αυτό που όλοι λέμε, αλλά και όλοι ξεχνάμε:

"πρόσεχε κυριώς τη μ@λ@κ... που δέρνει τους γύρω σου"
    ntontos
    no motori, no party
    αμήχανος μέχρι νεωτέρας...

Re: Re: Re: O Tolistolaros ξαναοδήγησε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    όταν 140άρισα με 3η γούσταρα,απλά μετά τη βόλτα μου'ρθε αυθόρμητα το "ε και λοιπόν;"
    Τότε πρέπει να ανέβεις κατηγορία

Και σε λίγο καιρό που θα είσαι μιά χαρά νομίζω θα ξαναπροτιμήσεις την μηχανή

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Χρονια πολλα Tolistolaros!!!
    από camen στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2010, 23:24
  2. Tolistolaros Χρονια ΠΟλλα .... Ρε!!
    από SVX στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2009, 15:45
  3. TOLISTOLAROS..............!
    από SpineshankD στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια