καλημερα σε ολους σας απο μενα και τον πυρετο μου... γ@ματαααα!!!!!![]()
καλημερα σε ολους σας απο μενα και τον πυρετο μου... γ@ματαααα!!!!!![]()
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Να μαζευτούμε όλοι του φόρουμ να σου βράσουμε σουπίτσα και κάστανα (στα κάρβουνα). Και να πιούμε το πρώτο χαμομηλάκι... Τι άλλο θέλουμε??? Ή καλύτερα να ζεστάνουμε μελίτη ή κοκκινέλι ή καμιά μαυροδαφνίτσα??? Ή ακόμη καλύτερα λίγο αμπσέντι που το χω και πρόχειρο (κι απ το 70άρι ε το καλό όχι μαλακίες)... Λοιπόν τι λές??? Οι υπόλοιποι πως το βλέπετε σαν ιδέα???
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...
GIB MIR BENZIN
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΕΣ !!!!!
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
Να μαζευτούμε όλοι του φόρουμ να σου βράσουμε σουπίτσα και κάστανα (στα κάρβουνα). Και να πιούμε το πρώτο χαμομηλάκι... Τι άλλο θέλουμε??? Ή καλύτερα να ζεστάνουμε μελίτη ή κοκκινέλι ή καμιά μαυροδαφνίτσα??? Ή ακόμη καλύτερα λίγο αμπσέντι που το χω και πρόχειρο (κι απ το 70άρι ε το καλό όχι μαλακίες)... Λοιπόν τι λές??? Οι υπόλοιποι πως το βλέπετε σαν ιδέα???
ποτηρια ξερεις να ριχνεις?
πολυ χαλια λεμε...
Υ.Γ.
κατα προτυμηση .. κοτοσουπα .. :rotflmao:![]()
Εννοείτε πως ξέρω... Έβαζα μια εποχή στον πατέρα μου... Και πολύ καλή κοτόσουπα κάνω... Και όχι δεν σε παντρεύομαι αν πήγες να με ρωτήσες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...
GIB MIR BENZIN
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
Εννοείτε πως ξέρω... Έβαζα μια εποχή στον πατέρα μου... Και πολύ καλή κοτόσουπα κάνω... Και όχι δεν σε παντρεύομαι αν πήγες να με ρωτήσες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
patra? κομματακι μακρια αλλα θα δουμε πως θα βολεψουμε τον ερωτα μας....![]()
και χαμομιλακι....
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr