Υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τα scooter και κάνουν γαμώ τα ταξίδια με αυτά!Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
..........
800αρι σκούτερ, γιατι???
.......![]()
Οπότε τα 800 κυβικά θα είναι ΜΑΝΑ γιαυτούς!
![]()
![]()
Υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τα scooter και κάνουν γαμώ τα ταξίδια με αυτά!Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
..........
800αρι σκούτερ, γιατι???
.......![]()
![]()
![]()
Μα δεν έχω λόγω να το αμφισβητώ, και στην τελική δεν μου πέφτει και λόγος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τα scooter και κάνουν γαμώ τα ταξίδια με αυτά!![]()
![]()
![]()
Αλλά τότε μιλάμε για χρήση εκτός πόλης και φεύγει απο την κατηγορία scooter (με την έννοια της ενδοαστικής μεταφοράς)...
Vestroma, μην κολλάς στο αν έχει ιμάντα ή αλυσίδα.
Βασικά το 800αρι scooter στην πόλη είναι παραπλήσια κουβέντα με το κατα πόσο χρειάζονται τα χιλιάρια SS.
Απλώς στα SS υπάρχει και το υπερβολικό γκάζι. Στα scooter δεν μπορώ να καταλάβω τί υπάρχει και τραβάει αγοραστές.
Με τα scooter μονο σχεδιαστικα εχει σχεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλώς λογίζεται ως sccoter. Αυτοματη μοτοσυκλετα είναι το ΜΑΝΑ που φοράνε το ίδιο μοτέρ.
Επι της ουσιας αυτο που εισπρατει ο οδηγος ειναι συμπεριφορα μοτοσικλετας.
Τους αγοραστες τους τραβαη οτι μπαινουν μεσα. Δεν καβαλανε με κινδυνο να σκισουν τα κουστουμια τους και οι φαρδιες ποδιες για να μην πιτσιλιουντε απ τα νερα του δρομου.
Μην ξεχναμε πως πολλοι τα μηχανακια τα θελουν μονο για τις δουλειες τους και για να αποφυγουν το αυτοκινητο σε διαφορες μετακινησεις που ειναι σιγουρο οτι θα πηξουν.
Μην τους συγκρινεις με εμας τους ανωμαλους που τα μηχανακια τα εχουμε και για γκομενες.![]()
![]()
![]()
Ti εννοεις συμπεριφορα μοτοσυκλετας ...??Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Με τα scooter μονο σχεδιαστικα εχει σχεση.
Επι της ουσιας αυτο που εισπρατει ο οδηγος ειναι συμπεριφορα μοτοσικλετας.
( Και ποια η διαφορα της με τα αλλα σκουτερ 250 - 400 η 650 cc ...????![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ti εννοεις συμπεριφορα μοτοσυκλετας ...??
( Και ποια η διαφορα της με τα αλλα σκουτερ 250 - 400 η 650 cc ...????![]()
Το εχεις οδηγησει;
![]()
Μην αρχίσουμε πάλι... και τα scooter, μηχανές είναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλώς λογίζεται ως sccoter. Αυτοματη μοτοσυκλετα είναι το ΜΑΝΑ που φοράνε το ίδιο μοτέρ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν ξέρω για το 800…
Πάντως , το νέο ΤΜΑΧ 500 που έχω οδηγήσει έχει πραγματικά πολύ καλή αίσθηση κανονικής μοτοσικλέτας σε σχέση με το παλιό …
Τα ΜΕΓΚΑ σκούτερς ζουν και βασιλεύουν …
Οχι.... Δεν μπορω να φανταστω ομως τι διαφορα εχει με τα αλλ σκουτερ....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το εχεις οδηγησει;
![]()
( Δεν μπαινω στο τρυπακι συγκρισης μοτο - σκουτερ μην μπερδευεσε..)
(Μπαινω στο τρυπακι συγκρισης αυτουνου του σκουτερ με τα υπολοιπα..)
![]()