ρε εσυ αν μπορεις πες μας λιγα λογια για το καρτ...ενδιαφερομαστε...τι?πως?απο που?ποσο?ΓΙΑΤΙ?![]()
![]()
ρε εσυ αν μπορεις πες μας λιγα λογια για το καρτ...ενδιαφερομαστε...τι?πως?απο που?ποσο?ΓΙΑΤΙ?![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Read the fuckin´manual...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε μαγκες, σας ειπα!
Δεν προκειται να βγω σε δημοσιο δρομο και για την ακριβεια δεν μιλαμε ακριβως για αυτοκινητο!
Ενα χωματινο Kart (τουμπανο!) θα εχω την ευκαιρια να οδηγησω σε καμια εβδομαδα και ψαχνομαι...
ουτε ασσος τις παντας θελω να γινω, ουτε ζητησα μαθηματα δια αλληλογραφιας...![]()
...cause the place seems still alive...
Τωρα τελευταια εχει διαγωνισμο "εξυπναδας" το moto.gr η ειναι ιδεα μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Read the fuckin´manual...![]()
ξέχασες να ανφερθείς σε μαντρότοιχους, χαντάκια κτλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αν είναι μπλοκέ πίσω, φρένα στην ευθεία και στρίβεις το τιμόνι πρός την σωστή κατεύθυνση.
Αυτό πρέπει κανονικά να πάει ευθεία γλυστρόντας λίγο πρός την στροφή λόγω φρένων.
Τότε πατάς λίγο γκάζι(καμιά 50ριά άλογα περίπου).
Αυτό κάνει σοβαρή προσπάθεια να περάσει ο κώλος μπροστά.
Αφήνεις λίγο το γκάζι διορθώνεις με ανάποδο και κοιτάς αν τελείωσε η στροφή.
Α ναι έχει καλώς ξαναπατάς το γκάζι και πας ευθεία στην ευθεία (η τουλάχιστον προσπάθησε).
Αν έχεις ακόμα στροφή ξαναπατάς γκάζι και επαναλαμβάνεις.
Σε γενικές γραμμές στρίβεις με το γκάζι.
Το τιμόνι είναι για να σημαδεύεις πρός την γενική κατεύθυνση πρίν την στροφή και μετά.
Πάντως 220 είναι ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Εχει επαναπατρισθει ελληνοαμερικανος μακρινος συγγενης και εφερε και ολα τα "παιχνιδια" του μαζι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
![]()
Θα το οδηγησω στα τιμημενα χωματα της ορεινης Κορινθιας.
Αν εχω καταλλαβει απο τις περιγραφες, προκειται για κατι σαν και αυτο που απεικονιζεται στην φωτογραφια πιο κατω...διθεσιο και αγωνιστικο...
![]()
αυτο ειναι buggy ρε συ τι καρτ!!!![]()
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ξέχασες να ανφερθείς σε μαντρότοιχους, χαντάκια κτλ.![]()
![]()
![]()
Παντως εχω ηδη στο ενεργητικο μου μια τουμπα με τουτου σχετικα προσφατα...στατιστικα οπως λες λοιπον, ειμαι μαλλον ενταξει...:smilea:
Μαλλον ΝΑΙ...για να ζητας συμβουλες οδηγησης μεσω Ιντερνετ...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τωρα τελευταια εχει διαγωνισμο "εξυπναδας" το moto.gr η ειναι ιδεα μου;![]()
για κοιτα και στο Ιαβερης.gr,μπορει να βοηθηθεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Μαλλον ΝΑΙ...για να ζητας συμβουλες οδηγησης μεσω Ιντερνετ...
για κοιτα και στο Ιαβερης.gr,μπορει να βοηθηθεις...
Α, τοτε τα sticky threads που αφορουν στην οδηγηση μοτοσικλετας σε αυτο το forum, ειναι για τον πο*τσο μαλλον...αφου ειναι μεσω internet....![]()
Δεν πας να ανεβασεις και εκει κανα post "εξυπναδας";
Στον άλλον αναφερόμουνΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Παντως εχω ηδη στο ενεργητικο μου μια τουμπα με τουτου σχετικα προσφατα...στατιστικα οπως λες λοιπον, ειμαι μαλλον ενταξει...:smilea:.... αλλά όντως είσαι εντάξει...
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Θα παω...να μαθω και πως κανουν σουζες...απ΄το γραφειο...αφου γινεται οπως λες...μη λερωνομαι στην ασφαλτο...περνανε και αυτ/τα...!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Α, τοτε τα sticky threads που αφορουν στην οδηγηση μοτοσικλετας σε αυτο το forum, ειναι για τον πο*τσο μαλλον...αφου ειναι μεσω internet....![]()
Δεν πας να ανεβασεις και εκει κανα post "εξυπναδας";
Σε λιγο ομως γιατι περιμενω ενα mail απο σχολη οδηγων,αν στριβω με δευτερα,πρωτη η πρεπει να εχω νεκρα...
Τι σου ειναι η τεχνολογια...
το προβλημα που ειναι δεν καταλαβαινω?
ρωτησε τους φιλους του αν ξερουν κατι να του απαντησουν...
Τι ειναι τοσο αξιο συζυτησης δεν μπορω να καταλαβω λες και τι θα γινει...
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Xαλαρα να δεις πως στριβει/ξεκιναει/ρεπριζαρει και τσιμπας γκαζακι που και που να δεις τη συμπεριφορα του...τιποτα αλλο και μην ρωτας/ακους κανεναν.....εκτος αν εχει οδηγησει καποιος κατι παρομοιο.
Θα το στρωσω που θα παει..
Εχεις δικιο...το να πας "διασκεδαστικα" ενα πραγμα σαν και αυτο ειναι σχετικα ευκολο και εισαι ολη την ωρα με τις παντες...το θεμα ειναι να το πας ουσιαστικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Xαλαρα να δεις πως στριβει/ξεκιναει/ρεπριζαρει και τσιμπας γκαζακι που και που να δεις τη συμπεριφορα του...τιποτα αλλο και μην ρωτας/ακους κανεναν.....εκτος αν εχει οδηγησει καποιος κατι παρομοιο.![]()
:a019:Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Θα παω...να μαθω και πως κανουν σουζες...απ΄το γραφειο...αφου γινεται οπως λες...μη λερωνομαι στην ασφαλτο...περνανε και αυτ/τα...!
Σε λιγο ομως γιατι περιμενω ενα mail απο σχολη οδηγων,αν στριβω με δευτερα,πρωτη η πρεπει να εχω νεκρα...
Τι σου ειναι η τεχνολογια...
Ρε ανθρωπε, τι ζορι τραβας;
Εχει γεμισει το forum με παντογνωστες που ψαχνουν ευκαιρια να σου την πουν ρ.π.μ.
Μιας που θα κοιταξεις στα εισερχομενα, δες αν εχεις mail και απο το "spasarxidologia.com", μαλλον ανανεωθηκε η εγγραφη σου...