Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αμα δηλωσουμε καμμια συμμετοχη,θα φροντισει ο διοργανωτης να ξανατσακιστει?![]()
![]()
![]()
ο διοργανωτής ΠΟΤΕ δεν τσακίζεται ενώ είναι ήδη τραυματισμένος . . κάτσε να γιάνω και βλέπουμε
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αμα δηλωσουμε καμμια συμμετοχη,θα φροντισει ο διοργανωτης να ξανατσακιστει?![]()
![]()
![]()
ο διοργανωτής ΠΟΤΕ δεν τσακίζεται ενώ είναι ήδη τραυματισμένος . . κάτσε να γιάνω και βλέπουμε
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Παρασκευή και Τρίτη θα την φάμε στο πάνε-έλα.
Από 'κει και πέρα, η όλη καθαρή βουνίσια διαδρομή μπορεί να βγεί από πολύ σφιχτό διήμερο μέχρι χαλαρό τριήμερο. Όλες -σχεδόν -οι πιθανές διαδρομές, ανεφοδιασμοί, τόποι διαμονής, καφενεία και τα ρέστα είναι καταγεγραμμένα, τα που-πως-πότε και γιατί θα καθορίζονται επί τόπου αναλόγως δυσκολιών και διάθεσης.
Το γενικό πλάνο είναι ότι θα μπούμε στην Ροδόπη από τη Δράμα και θα βγούμε στο Παρανέστι (1ος κύκλος) και ακολούθως το ξανακόβουμε βόρεια από το Νεοχώρι και βγαίνουμε στην Ξάνθη (2ος κύκλος). Ωστόσο οι εναλλακτικές λύσεις δεν λείπουν, άμα γουστάρουμε και έχουμε χρόνο κάνουμε και 3ο κύκλο μπαίνοντας και στον νομό Ροδόπης, όπως κάτσει.
that sounds good to me!!
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
μιας που θα ανεβειτε πανω με τα "φορτηγα", και αφου θα εχετε "ξεφορτωσει" μερικα πραγματα (βλεπε ρακιες), δεν περνατε απο τη μανα μου που θελει να μου στειλει μια βελεντζα (χειμωνιαζει σε λιγο).
Αν σας ρωτησει, την μπορντω να μου στειλει, οχι εκεινη την ασπρη που δευτερα την εβαζες - παρασκευη ηθελε πλυσιμο.
Ευχαριστω!
Και ευτυχώς που η Βουλγαρία μπήκε στην ΕΕ και δεν χρειάζονται διαβατήρια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
... και ακολούθως το ξανακόβουμε βόρεια ...
![]()
![]()
Παίδες, η διαδρομή με ενδιαφέρει τρελά! Και επειδή, όπως θα δείτε στα ταξιδιωτικά, τα μέρη αυτά τα έχω γυρίσει αρκετά, ξέρω μέρη (καταφύγια κτλ) στα οποία θα μπορούσαμε να διανυκτερεύσουμε εννοείται δωρεάν. Απλά θα ήθελα εαν ενδιαφέρεστε λίγο πιο συγκεκριμένα πράγματα. Αν δεν ενδιαφέρεστε, ακολουθώ και με σκηνη...![]()
Διοργανωτης!
ΕπειδηΣ μας πεφτει ολιγον μακρια για τριημερο(και δεν θα δουμε και τιποτα λογω σφικτου προγραμματος) δεν κανουμε ενα τριημερακι στην Εθνικην Εορτην κατα Σμολικα μερια(με Βαλια Καλντα κλπ)?
Κατ'αρχας αμα εισαι ακομα κουλος απο ποδι ΠΩΣ θα ερθεις α?
Χαμενε...![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Πάρε την σκηνή σου και έλαΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Παίδες, η διαδρομή με ενδιαφέρει τρελά! Και επειδή, όπως θα δείτε στα ταξιδιωτικά, τα μέρη αυτά τα έχω γυρίσει αρκετά, ξέρω μέρη (καταφύγια κτλ) στα οποία θα μπορούσαμε να διανυκτερεύσουμε εννοείται δωρεάν. Απλά θα ήθελα εαν ενδιαφέρεστε λίγο πιο συγκεκριμένα πράγματα. Αν δεν ενδιαφέρεστε, ακολουθώ και με σκηνη...![]()
![]()
Άσε τα μα-μου και κανόνισε γιά άδεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
.
.
.
Χαμενε...![]()
stage 1
stage 2
stage 3
reject nope
abc
^
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
μΕ αρεσουν οι τεκμηριωμενες αποψειςΑρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
stage 1
stage 2
stage 3
reject nope
abc
^![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Δεν καλοπιάνεις εκείνον τον παλιόπ@υστα που ξέρεις να φορτώσει το ξεχαρβαλο-Tenere του στο τραίνο (με δικά του έξοδα, εννοείται - χρωστάει μπύρες) να το τσιμπήσω από Θεσ/νικη και να σας κάνω παρεούλα ??Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Άσε τα μα-μου και κανόνισε γιά άδεια.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
- χρωστάει μπύρες)
το κανετε λιγο πιο λιανα κυριος..??![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Τώρα δηλ. γουστάρεις να μάθει όλος ο κόσμος το "γιατί" ??Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
το κανετε λιγο πιο λιανα κυριος..??![]()
(κορίτσια σΕ φέραμε, αγόρια σΕ φέραμε, κατσίκες σΕ φέραμε, ντόπερμαν σΕ φέραμε... - δεν νομίζεις ότι χρωστάς κανά δυό μπυρούλες ??)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
σεβασμιε,πονηρε και σοφε αντρα....
..εχεις καλες προσβασεις στη γειτονα χωρα?
..αν εχεις σε παιρνω δικαβαλο..
![]()
![]()
>οι μπυρες που χρωστα ο τανασ...
![]()
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!