Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Μηχανή και επάγγελμα

Οι αλουμινένιες βαλίτσες είναι μια λύση για μεταφορά αλλά να ξέρεις πως γενικά εξέχουν (όπως όλες αλλωστε οι βαλίτσες), κι αυτό δεν είναι ίσως ότι καλύτερο για μετακίνηση στο κεντρο, χώσιμο αναμεσα στ' αυτοκίνητα κτλ.

Τωρα επειδή λες πως έχεις βρει ανθρωπο να σου τις φτιάξει, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις προσαρμόσεις όσο το δυνατόν στο πλάτος της μηχανής ώστε να μην περισσευουν τόσο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    Οι αλουμινένιες βαλίτσες είναι μια λύση για μεταφορά αλλά να ξέρεις πως γενικά εξέχουν (όπως όλες αλλωστε οι βαλίτσες), κι αυτό δεν είναι ίσως ότι καλύτερο για μετακίνηση στο κεντρο, χώσιμο αναμεσα στ' αυτοκίνητα κτλ.

Τωρα επειδή λες πως έχεις βρει ανθρωπο να σου τις φτιάξει, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις προσαρμόσεις όσο το δυνατόν στο πλάτος της μηχανής ώστε να μην περισσευουν τόσο...
    επειδή στις πλαϊνές έχω σκεφτεί να βάζω καλώδια, πολύπριζα κτλ. θα τις φτιάξουμε να είναι όσον το δυνατόν μακρόστενες (όχι τετράγωνες) και να μην εξέχουν πολύ. Τα τριπόδια όρθια και δίπλα στην πινακίδα..κάπως έτσι το σκέφτομαι...

Για τους μερακληδες που πιανουν τα χερια τους και κοβει η γκλαβα τους: http://www.varaderoforum.gr/main/showthread.php?t=11008 Δειτε και τι αλλο εκανε ο τυπος καθως και το ταξιδι του: http://s219.photobucket.com/albums/cc167/alexpezzi/
    All i want from my birthday is another birthday!

Αρχικά δημιουργήθηκε από koukos
    Για τους μερακληδες που πιανουν τα χερια τους και κοβει η γκλαβα τους: http://www.varaderoforum.gr/main/showthread.php?t=11008 Δειτε και τι αλλο εκανε ο τυπος καθως και το ταξιδι του: http://s219.photobucket.com/albums/cc167/alexpezzi/
    το πρώτο λινκ δεν δουλεύει, θέλει register.

όσο για το δεύτερο... όμορφο το έχει κάνει ο τύπος...
    αλλά εγώ θέλω βαλίτσες να κουμπώνουν και να ξεκουμπώνουν ΠΑΡΑΥΤΑ! χωρίς ιμάντες κτλ..

Ευχαριστώ όμως για τις ιδέες!!!

Φωτη εχεις πμ.
    All i want from my birthday is another birthday!

Αρχικά δημιουργήθηκε από koukos
    Φωτη εχεις πμ.
    Φίλε μου το έλαβα και την είδα τη σελίδα! Πρόκειται για πολύ έξυπνο project και μπορώ να το προσαρμόσω στις διαστάσεις που θέλω!!! Ευχαριστώ!!!

Φώτη, ρίξε μια ματιά στις εταιρείες με τα φωτογραφικά είδη για επαγγελματίες.

Υπάρχουν ειδικές τσάντες ( που φοριούνται και στην πλάτη σαν σακίδιο) όπου χωράνε 2- 3 αυτοκέφαλα flash και έχουν κάθετα στο πλαι θήκες και για τα τριπόδια!

Νόμιζω η μάρκα lastolite έχει τετοιες τσάντες! Αν θες μπορω να σου στείλω με π.μ. τα στοιχεία του αντιπροσωπου να ρωτήσεις!
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
    Φώτη, ρίξε μια ματιά στις εταιρείες με τα φωτογραφικά είδη για επαγγελματίες.

Υπάρχουν ειδικές τσάντες ( που φοριούνται και στην πλάτη σαν σακίδιο) όπου χωράνε 2- 3 αυτοκέφαλα flash και έχουν κάθετα στο πλαι θήκες και για τα τριπόδια!

Νόμιζω η μάρκα lastolite έχει τετοιες τσάντες! Αν θες μπορω να σου στείλω με π.μ. τα στοιχεία του αντιπροσωπου να ρωτήσεις!
    ναι..το έχω δει και απο τις τσάντες που δίνει η bowens...απλά θα ήθελα να αποφύγω το βάρος στη πλάτη...

lili θα το έκανες ποτέ αυτό? να κουβαλάς τον εξοπλισμό με τη μηχανή?

[i]\

lili θα το έκανες ποτέ αυτό? να κουβαλάς τον εξοπλισμό με τη μηχανή? [/B]

Η αλήθεια είναι πως όταν κουβαλάς την μια μικρή περιουσία με την οποία "βγάζεις το ψωμί" σου, το σκεφτεσαι λιγάκι!! Άν (μακρυά απο μας) γίνει κάτι, μπορεί να κατασταφούν και μαζί με τα "λοιπά σπασμένα" να χρειαζεσαι και καινούργιο εξοπλισμό, άσε που δεν θα μπορείς να δουλέψεις άμεσα, ωστε να βγάλεις κανα φράγκο (μύλος η κατάσταση χαχαχαχα) !!

Απο την άλλη, άν σκεφτόμασταν κάθε φορά έτσι, τότε δεν θα ανεβαίναμε ξανα στη μηχανη μήπως φαμε τα μούτρα μας!!

Ναι, μάλλον θα το έκανα, αλλά φροντίζοντας να προφυλάξω τον εξοπλισμό μου όσο περισσότερο γίνεται!!

Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, πες μου!!

Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    ...ισως μια ερωτηση σε καποιον ασφαλιστη, για πιθανη ασφαλεια επαγγελματικου εξοπλισμου
    για να εχεις κ το κεφαλι σου ησυχο.
    βεβαια προσθετο εξοδο, αλλα μεγαλη οικονομια χρονου η σκεψη σου!
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
    ...ισως μια ερωτηση σε καποιον ασφαλιστη, για πιθανη ασφαλεια επαγγελματικου εξοπλισμου
    για να εχεις κ το κεφαλι σου ησυχο.
    βεβαια προσθετο εξοδο, αλλα μεγαλη οικονομια χρονου η σκεψη σου!
    μόνο οι κάμερές μου μπορώ να ασφαλίσω μιας και έκανα κόπο να βρω τα τιμολόγια .
    Έκανα την ερώτηση και θα την ασφαλίσω οσονούπω. Ευχαριστώ για την παρατήρηση! Βέβαια δεν παίρνω μεγάλη αποζημίωση αλλά από το ολότελα...

Όντως μεγάλη οικονομία χρόνου αλλά ότι κίνηση και να έχει θα φτάσω πιο γρήγορα από το αυτοκίνητο, με προσοχή βέβαια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    βασικα μονο με σκουτερ την κανεις την δουλεια ανετα.
    ουτε καν δυο χερια στο τιμονι δεν χρεαζεται.ουτε βαλε βγαλε ταχυτητα.
    βαζεις και δυο σαμαρια.στο ενα εχεις τα φωτα στο αλλο τα τριποδια.
    την καμερα μπορεις να την εχεις κατω απο την σελλα ανετα

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    βασικα μονο με σκουτερ την κανεις την δουλεια ανετα.
    ουτε καν δυο χερια στο τιμονι δεν χρεαζεται.ουτε βαλε βγαλε ταχυτητα.
    βαζεις και δυο σαμαρια.στο ενα εχεις τα φωτα στο αλλο τα τριποδια.
    την καμερα μπορεις να την εχεις κατω απο την σελλα ανετα
    Tα δύο χέρια στο τιμόνι δεν τα χρειάζεται το σκουτερ....αλλά εγώ.

Αλλα ρε συ harv...σκουτερ??? Δεν μπορώ να τα οδηγήσω, με τίποτα....

Πιστεύω ότι ο πήγασος για παράδειγμα, φορτώνεται πιο εύκολα από ένα σκούτερ...
    Γνώμη μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Tα δύο χέρια στο τιμόνι δεν τα χρειάζεται το σκουτερ....αλλά εγώ.

Αλλα ρε συ harv...σκουτερ??? Δεν μπορώ να τα οδηγήσω, με τίποτα....

Πιστεύω ότι ο πήγασος για παράδειγμα, φορτώνεται πιο εύκολα από ένα σκούτερ...
    Γνώμη μου...
    να μην σου πω οτι αυτα με τον μεγαλο κωλο χωρανε καμερα και τριποδια κατω απο την σελα και στην μπαγκαζιερα βαζεις ενα σακο με καλωδια και φωτιστικα και σου μενει και ενα χερι να κρατας τον φραπε για την πρωινη κυριακατικη βαφτιση
    ασε που το πεζεις και large. τους λες δεν ειχα που να παρκαρω το ml και ηρθα με το μηχανακι μου, ενω ο πηγασος ειναι banal

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    να μην σου πω οτι αυτα με τον μεγαλο κωλο χωρανε καμερα και τριποδια κατω απο την σελα και στην μπαγκαζιερα βαζεις ενα σακο με καλωδια και φωτιστικα και σου μενει και ενα χερι να κρατας τον φραπε για την πρωινη κυριακατικη βαφτιση
    ασε που το πεζεις και large. τους λες δεν ειχα που να παρκαρω το ml και ηρθα με το μηχανακι μου, ενω ο πηγασος ειναι banal
    Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο, αν και αντιπαθώ τα σκούτερ!! έχουν τεράστιους χώρους κάποια κ χωράνε ότι θέλεις μέσα. Βάζεις κ μια βαλίτσα μεγάλη πίσω κ καθάρισες , επίσης δεν βρέχεσαι, αέρας- τι είναι αυτό???, και είναι και κυριλέ!! Δεν κακή ιδέα, σκέψου το

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Όνομα και Επάγγελμα
    από byron στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2006, 16:16
  2. ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!
    από BILLWANTED στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 16:00
  3. Μηχανη και οι σχεσεις με τους γυρω μας
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί