Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Μόνο για τα καμένα δάση, το κλείσιμο των φώτων για δέκα λεπτά και διάφορα άλλα ακούω
Για εμάς και κατά πόσο ρυπαίνουμε με το καλό το τελικό δεν μιλάει κανείς![]()
![]()
Μόνο για τα καμένα δάση, το κλείσιμο των φώτων για δέκα λεπτά και διάφορα άλλα ακούω
Για εμάς και κατά πόσο ρυπαίνουμε με το καλό το τελικό δεν μιλάει κανείς![]()
![]()
Τα κάνει όλα σκατά στην ρύθμιση μίγματος
Τώρα για της ωραίες αντιστάσεις που αναφέρθηκαν κατά την γνώμη μου είναι χαζό να της τοποθετήσεις
Αν θες να κάνεις σωστή δουλειά δεν τυφλώνεις τον σενσορα
Βάζεις ένα οργανάκι να μετράς το πραγματικό οξυγόνο και δίνεις μια έξοδο προς τον εγκέφαλο προσαρμοσμένη στης απαιτήσεις σου
Όσα είπα στο προηγούμενο ποστ μην τα παίρνεις προσωπικά σε όσους έχουν ελεύθερες εξατμίσεις αναφερόμουν
![]()
Τα κάνει όλα σκατά στην ρύθμιση μίγματος
Τώρα για της ωραίες αντιστάσεις που αναφέρθηκαν κατά την γνώμη μου είναι χαζό να της τοποθετήσεις
Αν θες να κάνεις σωστή δουλειά δεν τυφλώνεις τον σενσορα
Βάζεις ένα οργανάκι να μετράς το πραγματικό οξυγόνο και δίνεις μια έξοδο προς τον εγκέφαλο προσαρμοσμένη στης απαιτήσεις σου
Όσα είπα στο προηγούμενο ποστ μην τα παίρνεις προσωπικά σε όσους έχουν ελεύθερες εξατμίσεις αναφερόμουν
![]()
![]()
Προσωπικα το παιρνω και καλα κανεις και "μας" την λες.
Οταν γεννηθηκε η κορη μου και περναγαν οι καγκουρες απο κατω με τις ακραπες....και μεις ειχαμε φτυσει αιμα να την κοιμισουμε...πληρώνεις για όλα αναδρομικά.![]()
Χωρια τα καυσαερια.
Μακαρι καποια στιγμη να γινουμε Γερμανια και να κόβουνε κόλους...οχι απλα πρόστιμα.