Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: ktm990

Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
    .....ολο το βαρος του 990 βρισκεται κατω απο την νοητη ευθεια των αξονων του μπροστινου και πισινου τροχου....
    Φαντάζομαι, έχεις καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα ύστερα από εξουθενωτιούς υπολογισμούς....

You BETA believe...

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    τα 1200 εχουν ευαισθησια στο σημειο που ενωνεται το ψαλιδι-αξονας στο πλαισιο....αν το ζορισεις πολυ σπαει....ειναι απλο και δεν εχει να κανει με τρακαρισμα..

τοτε του hp2 θα ειχε σπασει προπολου
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

δεν ξερω,εγω εχω την χαρα να χω και τα 2 μηχανακια στα χερια μου,το ktm θελει λιγο χερι οταν θελησεις να ξεκινησεις τα μαγκιορικα στην ασφαλτο αλλα και στο χωμα.
    το gs 1200 08 παλι που εχω ειναι πιο φιλικο,με περισσοτερο κραδασμο λογω κινητηρα,το πας ταπα ανετα και γουσταρει διαδρομες περισσοτερο σε εθνικους.δε θα πει κι οχι σε χωμα αλλα με μετρο.
    και τα 2 σε στροφιλικια ειναι πολυ καλα φτανει να ξερει ο αναβατης τι κανει,η bmw καλο ειναι οταν πηγαινει πολυ στριμμενη στην ασφαλτο να μην της αλλαξει ο αναβατης πορεια ξαφνικα,αυτοι που το χουν δοκιμασει θα καταλαβουν ισως τι εννοω,δε θα το εξηγησω.
    και τα 2 ειναι οπως λενε παρομοια μηχανακια με μια ενσταση,το ktm ειναι αρκετα περισσοτερο πιο αγριο απο το gs οπως ειπα και στην αρχη.
    για μενα παντως αυτα τα 2 ειναι οι αρχηγοι της μεγαλης κατηγοριας των on/off

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
    δεν ξερω,εγω εχω την χαρα να χω και τα 2 μηχανακια στα χερια μου,το ktm θελει λιγο χερι οταν θελησεις να ξεκινησεις τα μαγκιορικα στην ασφαλτο αλλα και στο χωμα.
    το gs 1200 08 παλι που εχω ειναι πιο φιλικο,με περισσοτερο κραδασμο λογω κινητηρα,το πας ταπα ανετα και γουσταρει διαδρομες περισσοτερο σε εθνικους.δε θα πει κι οχι σε χωμα αλλα με μετρο.
    και τα 2 σε στροφιλικια ειναι πολυ καλα φτανει να ξερει ο αναβατης τι κανει,η bmw καλο ειναι οταν πηγαινει πολυ στριμμενη στην ασφαλτο να μην της αλλαξει ο αναβατης πορεια ξαφνικα,αυτοι που το χουν δοκιμασει θα καταλαβουν ισως τι εννοω,δε θα το εξηγησω.
    και τα 2 ειναι οπως λενε παρομοια μηχανακια με μια ενσταση,το ktm ειναι αρκετα περισσοτερο πιο αγριο απο το gs οπως ειπα και στην αρχη.
    για μενα παντως αυτα τα 2 ειναι οι αρχηγοι της μεγαλης κατηγοριας των on/off

αν θελεις μου εξηγεις τι εννοεις με το να της αλλαξεις πορεια στη στροφη?

Γενικως καλα τα λες και συμφωνω παντως δοκιμασε να φρεναρεις με το GS σε στροφη και δοκιμασε και με το ΚΤΜ! Και εκει ειναι που ζητω να μου εξηγησεις!

εισαι τυχερος παντως που μπορεις και τα εχεις και τα 2!!!

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΑΚΟ Το avatar του/της BILL VUZAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Φαντάζομαι, έχεις καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα ύστερα από εξουθενωτιούς υπολογισμούς....

Ακριβως!
    Οταν βγηκαν τα πλαστικα παρατηρησα που ειναι ο κινητηρας-δοχεια καυσημων-μπαταρια.
    Ε',οσο και να πεις,θελει υπολογισμους αυτο!

Re: ktm990

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIANNIS VFR
    καλησπερα σε ολους..ρε παιδες λειστε μου μια απορια.πριν λιγες μερες εδωσα το gs 1200 και πηρα το 990 γεια σου φιλε πατρινε!!!!!
    Γεια σου Γιαννη.Καλοταξιδος!!!Στο ερωτημα σου σχετικα,δεν υπαρχει "γιατι".Προκειται για δυο μοτοσυκλετες διαφορετικης φιλοσοφιας.Πανω κατω ιδια αλογα,καπου και ροπη παραπλησια,αλλά βγαζουν πολυ διαφορετικο προσωπο στο δρομο.Οταν μιλαμε για το BMW μιλαμε για "βαρια" κινηση και πάτημα,χωρις να στερειται πολυ καλης οδικης συμπεριφορας,αλλά χωρις ξεσπασματα.Γινονται ολα λες και ειναι "προσχεδιασμενα"...Το 990 ειναι διάβολος!!!!Σε ολα τα ασφαλτινα κομματια.Νομιζεις οτι οδηγεις 600αρι σε ογκο και ελευθερια κινησης αλλά με 1200αρη κινητηρα-φωτια!Κι οσο για το χωμα αυτη η μοτοσυκλετα παει ΤΑΠΑ αρκει να ΜΗΝ κλεινεις το γκαζι...Θελει κότσια...Αυτη ειναι-για μένα-η διαφορά στα δυο.Και το ενα και το αλλο ειναι δυο απο τις κορυφαιες μοτοσυκλετες,καθεμια απο τη δικη της σκοπιά.
    Και που τα ξερω εγω αυτα;....Ελα ντε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim

Re: Re: ktm990

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πατρινός
    Γεια σου Γιαννη.Καλοταξιδος!!!Στο ερωτημα σου σχετικα,δεν υπαρχει "γιατι".Προκειται για δυο μοτοσυκλετες διαφορετικης φιλοσοφιας.Πανω κατω ιδια αλογα,καπου και ροπη παραπλησια,αλλά βγαζουν πολυ διαφορετικο προσωπο στο δρομο.Οταν μιλαμε για το BMW μιλαμε για "βαρια" κινηση και πάτημα,χωρις να στερειται πολυ καλης οδικης συμπεριφορας,αλλά χωρις ξεσπασματα.Γινονται ολα λες και ειναι "προσχεδιασμενα"...Το 990 ειναι διάβολος!!!!Σε ολα τα ασφαλτινα κομματια.Νομιζεις οτι οδηγεις 600αρι σε ογκο και ελευθερια κινησης αλλά με 1200αρη κινητηρα-φωτια!Κι οσο για το χωμα αυτη η μοτοσυκλετα παει ΤΑΠΑ αρκει να ΜΗΝ κλεινεις το γκαζι...Θελει κότσια...Αυτη ειναι-για μένα-η διαφορά στα δυο.Και το ενα και το αλλο ειναι δυο απο τις κορυφαιες μοτοσυκλετες,καθεμια απο τη δικη της σκοπιά.
    Και που τα ξερω εγω αυτα;....Ελα ντε;
    Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι,δε μπορω να καταλαβω γιατι δε θελουν να το χωνεψουν μερικοι...
    Προκειται για εντελως διαφορετικα μηχανακια...με διαφορετικες αρετες...παρεπιμπτοντως το 1200 μ΄αρεσει πολυ,ειναι στυλατο...
    ...cause the place seems still alive...

Το θεμα ειναι το κτμ να παρει μπροστα αμα εχει ορεξη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Το θεμα ειναι το κτμ να παρει μπροστα αμα εχει ορεξη
    Παρκαρουμε σε κατηφορα....το γραφει το manual...
    ...cause the place seems still alive...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Γκυιλοτινα ... KTM990
    από PalLoukiLuke στο forum KTM
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2012, 18:19
  2. bmw1200,ktm990,caponord-raid
    από marbell στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2007, 18:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ