Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Μια απίστευτη ιστορία καθημερινής τρέλλας!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Τι ακριβώς εννοάς please explain..
    Μιχάλη μέχρι κι εγώ το βούι το κατάλαβα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Μιχάλη μέχρι κι εγώ το βούι το κατάλαβα

Είπα μπας & το πήγαινε αλλού ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Το πρώτο λάθος σου ήταν ότι πήγες δεξιά και την άφησες να σε προσπεράσει. Η Σιβιτανίδου έχει μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και απαγορεύεται το προσπέρασμα και στην τελική το αυτοκίνητο και η μηχανή έχουν το ίδιο δικαίωμα στη λωρίδα κυκλοφορίας. Εγώ οδηγάω πάντα στη μέση της λωρίδας.

Το δεύτερο λάθος σου ήταν ότι πήγες να της ζητήσεις το λόγο. Στο δρόμο πρέπει να είσαι κουφός.
    Triple 1050

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Το δεύτερο λάθος σου ήταν ότι πήγες να της ζητήσεις το λόγο..
    @gong:
    καλά πήγες να ζητήσεις τον λόγο σε γυναίκα?
    Και πίστεψες ότι μπορούσες να συνεννοηθείς?
    Πόσων ετών είσαι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    η :a31: καποιων ανθρωπων σπαει κοκκαλα μερικες φορες...

θα μπορουσαν να γινουν πολλα και σε αυτη και στο οχημα της....

αλλα εγω νομιζω οτι τωρα εισαι πιο ωιλιασμενος για το τι κυκλοφορει εκει εξω,και η γνωση ως γνωστον ειναι δυναμη!

τα περαστικα μου για το γοφο σου...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ανεξάρτητα του τι έγινε..

Γνωρίζετε οτι κάθε τραυματισμός ανθρώπου στον δρόμο πάει αυταπάγγελτα σε δικαστήριο. Ακόμα και αν την έβριζες όπως λες, θα πρέπει να μιλήσει με τους αστυνόμους και να τους πεί οτι σε άκουσε ενώ φόραγες κράνος και ήσουν πάνω στην μηχανή ...

Και να δικαιολογήσει το πως χτύπησες στην λεκκάνη , αφού εσύ έκανες (έστω οτι το έκανες στην θεωρία) προσπέραση.

Μαλακία σου που έφυγες.. έπρεπε να κάτσεις εκεί και να περιμένεις ΤΟΤΑ... 99% η κυρία θα άλλαζε 10.000 χρώματα αν επέμενες.. να είστε σίγουροι για αυτό.

ΚΑΚΩΣ ΕΦΥΓΕΣ!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

ΚΑΚΩΣ ΕΦΥΓΕΣ!

Gandalf
    +10000

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Δυστυχώς αμα μπλέξεις με δικαστήρια, ακρη δε βρισκεις.... (το ξέρουν όλοι οσοι μ@λ@κίζονται σαν την κυριά στο δρόμο και εκεί ειναι που παιρνου θαρρος....)

Δυστυχώς κατι που ζηλεύω σε όλους αυτούς που δεν εχουν πινακίδα... Πας διπλα της -του οταν κολλήσει στην κίνηση, την-τον καντηλιάζεις και αν σε εχει ρίξει - χτυπήσει πιο πρίν, της-του κατεβάζεις και τον καθρέφτη και εξαφανίζεσαι...

Μπορείτε να με φάτε ελεύθερα για αυτη την αποψή μου (και την επόμενη φορά που σας ρίξουν να μπλέξετε με δικστήρια και να παρετε στο τελος .............. )

Επιλογές ειναι αυτες...

Σε ξυλο δε μπλεκόμαστε ποτέ παντως γιατι δεν ξερεις τι κουβαλάει ο άλλος επανω του...

Μια υλική ζημιά όμως του την κάνεις....

Ο Ελληνας, στο πορτοφόλι πονάει εξ αλλου!
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    τα πράγματα είναι απλά

σκας μια κλωτσιά στην πόρτα ή όπου αλλού θέλεις και φεύγεις μέσα στην κίνηση
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Γνωρίζετε οτι κάθε τραυματισμός ανθρώπου στον δρόμο πάει αυταπάγγελτα σε δικαστήριο. Ακόμα και αν την έβριζες όπως λες, θα πρέπει να μιλήσει με τους αστυνόμους και να τους πεί οτι σε άκουσε ενώ φόραγες κράνος και ήσουν πάνω στην μηχανή ...

Και να δικαιολογήσει το πως χτύπησες στην λεκκάνη , αφού εσύ έκανες (έστω οτι το έκανες στην θεωρία) προσπέραση.

Μαλακία σου που έφυγες.. έπρεπε να κάτσεις εκεί και να περιμένεις ΤΟΤΑ... 99% η κυρία θα άλλαζε 10.000 χρώματα αν επέμενες.. να είστε σίγουροι για αυτό.

ΚΑΚΩΣ ΕΦΥΓΕΣ!

Gandalf

καλα τα λες αλλα δεν ειναι παντα καλα τα δικαστηρια

και τι τελος θα εχει η υποθεση, τρεξιμο κλπ

οχι οτι ειναι καλυτερη η ιδεα που λεω παραπανω αλλα σε αυτη τη φαση θα ηθελα να ημουν σε μια γωνια να δω τι θα πει στον αντρα της
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Εφοσον υπηρχε τραυματισμος (εστω και μικρος)(περαστικα σου πρπ) επρεπε να τη καλεσεις την αστυνομια και να περιμενεις.

Οσο τη προσπερασες εσυ, αλλο τοσο σε προσπερασε και αυτη πριν.

Και στο φιναλε ηταν ο λογος σου εναντια στο λογο της ΑΛΛΑ εσυ ειχες και χτυπημενη λεκανη

Αν έκανα δολιοφθορά του τύπου κλωτσιά στην πόρτα ή στον καθρέφτη αυτομάτως θα έχανα το δίκιο μου. Πινακίδες έχω, όλο και κάποιος θα μ' έβλεπε. Συν οτι αν ακολουθούσα αυτή τη γυναίκα - πιστέψτε με - ήταν ικανή να μπεί σε κάποιο στενάκι και μόλις την ακολουθήσω να κάνει όπισθεν πέφτοντας επάνω μου. Ψυχρός δολοφόνος. Έπρεπε να δείτε το θράσος της και την άνεση με την οποία ψευδόταν. Πραγματικός Μακιαβέλι. Μάλιστα κάποια στιγμή μου είπε τελείωνε γιατί είμαι δημόσιος υπάλληλος και με περιμένουν στην υπηρεσία μου! (θα είναι απο αυτούς τους εξυπηρετικούς...).
    Η αλήθεια είναι οτι όταν είδα πως δυο τύποι που μαζευτήκανε μετά ακούγωντας τη φασαρία και χωρίς να έχουν δει το συμβάν μάλλον την υπερασπίζονταν (τους έπιασε ο ιπποτισμός τους τους μαλάκες), μ' έπιασε πανικός και θεώρησα το παιχνίδι χαμένο.
    Τώρα κι εγώ πιστεύω οτι θα έπρεπε να είχα φωνάξει αστυνομία. Ήταν το πιο λογικό αν και δεν ξέρω που θα κατέληγε. Ο χτυπημένος γοφός αποδεικνύει απλά οτι υπήρξε επαφή. Όχι όμως οτι έφταιγε εκείνη, και σίγουρα δεν αποδεικνύει το γεγονός οτι το έκανε επίτηδες.
    Αλλά παρόλαυτά θα έπρεπε να είχα φέρει αστυνομία γιατί τελικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ακόμα μια τρελλή κυκλοφορεί ελεύθερη, ατιμώρητη και έτοιμη για νέες περιπέτειες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Αφού είσαι καλά μην το ψάχνεις άλλο. Διαπρεπέστατος Επιστήμων είχε κάνει την έρευνά του, και ανακοινώσει τα αποτελέσματα πολύ πριν από 'μας. Τώρα πια είναι πολύ αργά.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ar8ro1tou1928.jpg 
Προβολές:	179 
Μέγεθος:	81,5 KB 
ID:	144778

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    παμε.....

ειμαι αργα και σταθερα στον δρομο προς την οικεια μου...

ξαφνου σε στενο βλεπω δυτροχο κατω,πισω απο ενα κουτι,ενα καψερο νεανια να προσπαθει να σηκωσει το δυτροχο εργαλειο του,κατι σε dt 200 αρι και ενα αλλα νεανια-γιωταδες-τους ελεγα απο την κοψια στο στρατο...να ειναι μεσα στο κουτι του...

παρκαρω δεξια το εργαλειο μου και τεινω χερα βοηθειας στο νεανια να σηκωσει το εργαλειο του...αφου στα γρηγορα μου εξηγει τι συνεβει του λεω παρε τροχαια και παρε το κρανος μου,μιας και δεν ειχε -για να μην σε γραψουν..

του δινω και την καρτα μου σε περιπτωση που ηθελε βοηθεια σε ανταλακτικα,μαστορα και οτι αλλο...

να με περασε για αδερφη δεν ξερω...αλλα ρε πουστη μου το παπαρακι ουτε ενα ευχαριστω δεν ειπε οχι μονο τοτε που λες με στο στρες ειναι,αλλα μετα απο μερες εστω για το ενδιαφερον...το τηλ.μου το ειχε..

τεσπα πλεον αμα βλεπω γιδια στον δρομο δεν ασχολουμαι αλλα σε κραυγαλες περιπτωσεις σαν και την δικη σου ΕΡΧΟΜΑΙ μαρτυρας με τα 1000!!!!ειδικα αν εχουμε εμπλοκη με καριολεςμ,ταριφες,σωματα ασφαλειας ,φορτηγα κτλ...παω αερα πατερα για μαρτυρας...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ακόμα μία ιστορία καθημερινής τρέλας
    από kalogeros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2009, 20:40
  2. ΜΙΑ........ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ΦΟΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
    από irinia στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2008, 22:12
  3. Γιατι Το Sex Ειναι Μια Αλλη Ιστορια...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF