Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 186

Θέμα: Προκλητικοτατο Σκανδαλο.........

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    είναι τόσα πολλά αυτά που εμείς δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε καν να φανταστούμε!!!

όσο με το ξεκατίνιασμα θα μπορούν κάποιοι να βγάζουν ένα σκασμό λεφτά και αυτά τα λεφτά να τα γεύονται οι λίγοι.......τα πράγματα δεν προκειτε να αλλάξουν!!!!!

το μέλλον είναι εδώ...δυστυχώς όμως δεν διαφέρει και πολύ από το παρελθόν μας!!!!!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από atropos
    Ασχετα με το που ψηφιζει κανεις...δεν ακουσα καμια αντιδραση γι αυτο το θεμα απο κανενα αλλο κομα......Τι σημαινει αυτο ?
    Καλά αυτό μην το ορκίζεσαι κιόλας...

Το αν δεν άκουσες δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε.
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί.

Θέλεις να μου πεις πως η αριστερά θέλει ολική φοροαπαλλαγή της εκκλησίας;

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ...
    το άκουσα το πρωί στο ραδιόφωνο και τρελάθηκα ...

να σκεφτείτε οτι ολη την μέρα το συζητούσα με πολυ κόσμο και ακουγα ολο μπινελίκια...

καλά είναι τόσο αισχροί???

δεν ντρεπονται καθόλου..

ποιός είναι πίσω απο ολα αυτά???

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ...????

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΣΕ ΠΟΣΤ...

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΕΙΟ....

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΕΙ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΤΣΙ?????????????

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ...

ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ...

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΕΝΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ...

ΞΕΚΑΘΑΡΑ...

και η ζωή συνεχίζεται...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
    Η θρησκεία και συγκεκριμένα ο χριστιανισμός στηρίζεται πάνω στην αγάπη και στην ισότητα των ανθρώπων. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος μιλάω για την ορθοδοξία η οποία λεει πως σωστός χριστιανός είναι αυτός που δίνει όλα του τα υπάρχοντα στους φτωχούς. Δεν νομίζω λοιπόν εσύ ή κάποιος άλλος να έχει κάποιο πρόβλημα με μια τέτοια θρησκεία!!! Υπάρχουν και βέβαια άνθρωποι που εκμεταλλεύονται καταστάσεις και την θέση τους μέσα από την θρησκεία για προσωπικό τους όφελος. Σε αυτούς να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι για όλα φταιει η θρησκεία. Επίσης η ορθοδοξία δεν είναι κάτι που σου το επιβάλλουν με το ζόρι. Αν θέλεις πιστεύεις, αν δεν θέλεις δικαίωμα σου.

Θέλω να πιστεύω πως και εσύ έχεις πρόβλημα με αυτούς που εκμεταλλεύονται την θρησκεία για προσωπικό τους όφελος. Γι’ αυτούς κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα καλό και ελπίζω να τιμωρηθούν όλοι αυτοί γιατί εξαιτίας τους δημιουργούνται όλες αυτές οι διχόνοιες.

Φιλε Κωστα ...

Πεφτεις σε ενα λαθος.
    Προσπαθεις να υπερασπιστεις μια θρησκεια, με λογικα επιχειρηματα.
    Αυτο ΔΕΝ μπορει να γινει!
    Αντικρουεται παρα πολυ ευκολα.
    Στο οτι καποιος "πιστευει σε κατι", ΔΕΝ μπορω να πω τιποτα!!!
    Αλλα αν προσπαθησει να πησει οτι αυτο ειναι και το σωστο, τοτε κανει μεγαλο λαθος.
    Και θα σου εξηγησω αμεσως τι θελω να πω ...

Οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι ανα την υφηλιο, ειναι μολις 150.000.000 και μαλιστα ΜΕΤΑ την διαλυση της Ε.Σ.Σ.Δ. !!!
    Ο πλυθησμος αυτου του πλανητη ανερχεται στα 6.700.000.000 αυτην την στιγμη!
    Λες να ειναι οι Χ.Ο. οι ΜΟΝΟΙ εξυπνοι που ανακαλυψαν την ΣΩΣΤΗ θρησκεια?
    Ξερεις για τι ποσοστο μιλαμε?
    Μολις για 2,24% !!!
    Το υπολοιπο 97,76% των κατοικων της Γης ειναι ηλιθιοι?
    Αν μαλιστα υπολογισεις οτι μεσα σε αυτο το 2,24% υπαρχουν και πολλοι ανθρωποι σαν κι εμενα, που καποια στιγμη στα μικρατα τους, ειχαν δηλωθει απο τους γονεις τους σαν Χ.Ο., φανταζεσαι ποσο μικραινει αυτο το ποσοστο?

Δεν ειπα οτι δεν εχει καλες αρχες η Ορθοδοξη Χριστιανοσυνη!
    Αλλα το ιδιο καλες αρχες εχουν ΟΛΕΣ οι θρησκειες.
    Τα ιδια θα πει κι ενα Καθολικος.
    Τα ιδια κι ενας Μουσουλμανος.
    Τα ιδια κι ενα Ινδουϊστης.

Αν καποιος κοιταξει με ενα "τριτο" ματι (απ' εξω) την ιστορια των θρησκειων, θα δει οτι απο τις "συγχρονες" τουλαχιστον, τις καλυτερες αρχες εχει ο Βουδισμος, μιας ζηταει απο τους μοναχους του να μην εχουν καθολου υπαρχοντα και ν' αφιερωσουν την ζωη τους στον συνανθρωπο τους.

Το οτι μια θρησκεια λοιπον εχει καλες αρχες ΔΕΝ μου λεει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!
    Το προβλημα ειναι οτι χρησιμοποιηθηκαν (ΟΛΕΣ οι θρησκειες) και θα συνεχιζουν να χρησιμοποιουνται, σαν ενα μεσω "ελεγχου των μαζων".
    Οτι ηταν και θα ειναι μια τροχοπεδη στην επιστημη και την προοδο.

Απο εκει και μονο πηγαζει το μενος μου κατα των θρησκειων και οχι απο τις καλες ή κακες αρχες τους.

Το ικανοποιητικο ειναι οτι στην ανεπτηγμενες χωρες τουλαχιστον, υπαρχει μεγαλη μειωση των "πιστων".
    Αυτο οφειλεται στην ΜΟΡΦΩΣΗ και μονο.

Ελπιζω σε ενα καλυτερο και πιο "ανθρωπινο" αυριο ...

Οι διαφοροι ΘΕΟΙ ας τα βρουνε μεταξυ τους!
    Εμενα ας ΜΗΝ με απασχολουν.
    Εχω πολυ σοβαροτερα θεματα για να ασχοληθω!!!

Καταλαβαινω οτι ειναι ενα θεμα που "ποναει", μιας και χτυπαει σε κατι με το οποιο μεγαλωσες (οπως και πολλοι αλλοι).
    Δεν θελω να σε προσβαλω με αυτα που γραφω.
    Απλως παραθετω τα πραγματα απο τον κοσμο που "καταλαβα" και "εμαθα" γυρω μου.
    Για να απαλυνω την τυχουσα "οργη" σου, θα σου πω μονο οτι μικρος πηγα πολλα χρονια κατηχητικο και ημουνα και παπαδακι !!!

Φιλικα

Χρηστος.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Η θρησκεία και συγκεκριμένα ο χριστιανισμός στηρίζεται πάνω στην αγάπη και στην ισότητα των ανθρώπων. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος μιλάω για την ορθοδοξία η οποία λεει πως σωστός χριστιανός είναι αυτός που δίνει όλα του τα υπάρχοντα στους φτωχούς. Δεν νομίζω λοιπόν εσύ ή κάποιος άλλος να έχει κάποιο πρόβλημα με μια τέτοια θρησκεία!!! Υπάρχουν και βέβαια άνθρωποι που εκμεταλλεύονται καταστάσεις και την θέση τους μέσα από την θρησκεία για προσωπικό τους όφελος. Σε αυτούς να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι για όλα φταιει η θρησκεία. Επίσης η ορθοδοξία δεν είναι κάτι που σου το επιβάλλουν με το ζόρι. Αν θέλεις πιστεύεις, αν δεν θέλεις δικαίωμα σου.

Θέλω να πιστεύω πως και εσύ έχεις πρόβλημα με αυτούς που εκμεταλλεύονται την θρησκεία για προσωπικό τους όφελος. Γι’ αυτούς κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα καλό και ελπίζω να τιμωρηθούν όλοι αυτοί γιατί εξαιτίας τους δημιουργούνται όλες αυτές οι διχόνοιες.
    απαντάω για να μην παρεξηγηθω....

ναι είμαι εξοργισμένος καθαρά για την οικονομική άποψη του θέματος...

σε καμιά περίπτωση δεν αφορίζω το τι μπορεί να πιστεύει ο καθένας ούτε είμαι άξιος να προτρέψω κάποιον πως θα συμπεριφερθεί σχετικά με τα θρησκευτικά του πιστεύω...

είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και αν θέλεις έχω γράψει παλιότερα οτι ο χριστιανισμός αποτελεί ενα τμήμα της Ελληνικής κουλτούρας που πιθανόν οσο διαβρώνεται να βλάπτει την Ελληνική κοινωνία...

και γι αυτό απ οτι θυμάμαι τα έχω ακούσει εδω μέσα...

αλλά εδω μιλάμε για πλήρες οικονομικό σκάνδαλο...
    καμία σχέση με την εκκλησία ή το χριστιανισμό...

μην μπερδευτούμε ...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Φιλε Κωστα ...

..................

Φιλικα

Χρηστος.
    Φίλε Χρήστο,

Εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν να δεχτεί ή όχι μια θρησκεία. Απλώς θέλω να πω ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την θρησκεία με αποτέλεσμα να κατηγορείτε όλος ο θεσμός της θρησκείας. Επίσης το πραγματικό ποσοστό των ορθόδοξων χριστιανών είναι ακόμη πιο μικρό από ότι λες, γιατί οι πραγματικοί ορθόδοξοι είναι λίγοι. Και ποτέ μου δεν είπα ότι η ορθοδοξία είναι η πιο σωστή θρησκεία από κάποια άλλη. Επειδή όμως ασχολούμαι με την ορθοδοξία μίλησα μόνο γι’ αυτήν για να μην παρεξηγηθώ από κάποιον που πιστεύει σε κάποια άλλη θρησκεία.

Συμφωνούμε και οι δύο στο γεγονός ότι οι θρησκείες χρησιμοποιούνται και θα χρησιμοποιούνται. Εδώ όμως μπαίνει το εξής ερώτημα. Αφού σχεδόν όλες οι θρησκείες μιλάνε για αγάπη και ισότητα τότε γιατί χρησιμοποιούνται για κακό σκοπό??? Γιατί από μόνοι μας δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι αρχές και τα πιστεύω της θρησκείας. Ότι μας πουλάνε κάποιοι εμείς το τρωμε. Αλλά μήπως μόνο την θρησκεία χρησιμοποιούνε??? Τον αθλητισμό δεν τον χρησιμοποιούνε??? Εκεί δεν υπάρχει διαφθορά και κατάχρηση??? Δεν ακούω όμως κανέναν να φωνάζει. (ως τυχαίο παράδειγμα έφερα τον αθλητισμό).

Φίλε Χρήστο, δεν είμαι άτομο που προσβάλλομαι ή θα παρεξηγήσω κάποιον εύκολα. Πιστεύω πως μέσα από τον διάλογο μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Ο καθένας λεει την άποψη του ελεύθερα και μπορούμε να την συζητήσουμε έτσι ώστε να φτάσουμε σε κάποια συμπεράσματα. Και για να γνωρίσεις μερικά πράγματα για μένα, σου λεω ότι εγώ μεγάλωσα μαζί με την αδερφή μου σχεδόν μόνοι μας. Δεν είχα κάποιον να μου πει ούτε για θρησκεία ούτε για τίποτα άλλο. Μου αρέσει να ψάχνω κάποια πράγματα και έτσι ασχολούμαι και με την θρησκεία. Άρα οργή δεν έχω μέσα μου ούτε για σένα ούτε για κανέναν άλλον.

Φιλικά
    Κωνσταντίνος

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    απαντάω για να μην παρεξηγηθω....

ναι είμαι εξοργισμένος καθαρά για την οικονομική άποψη του θέματος...

σε καμιά περίπτωση δεν αφορίζω το τι μπορεί να πιστεύει ο καθένας ούτε είμαι άξιος να προτρέψω κάποιον πως θα συμπεριφερθεί σχετικά με τα θρησκευτικά του πιστεύω...

είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και αν θέλεις έχω γράψει παλιότερα οτι ο χριστιανισμός αποτελεί ενα τμήμα της Ελληνικής κουλτούρας που πιθανόν οσο διαβρώνεται να βλάπτει την Ελληνική κοινωνία...

και γι αυτό απ οτι θυμάμαι τα έχω ακούσει εδω μέσα...

αλλά εδω μιλάμε για πλήρες οικονομικό σκάνδαλο...
    καμία σχέση με την εκκλησία ή το χριστιανισμό...

μην μπερδευτούμε ...
    Μαζί σου συμφωνούμε σε όλα.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Φίλε Χρήστο,

Εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν να δεχτεί ή όχι μια θρησκεία.

.................................

Μου αρέσει να ψάχνω κάποια πράγματα και έτσι ασχολούμαι και με την θρησκεία. Άρα οργή δεν έχω μέσα μου ούτε για σένα ούτε για κανέναν άλλον.

Φιλικά
    Κωνσταντίνος

Ουτε εγω ειπα πως κανεις προσυλιτισμο, αλλα οτι απλως δεν υπαρχουν "πρακτικα" επιχειρηματα για να πεισεις καποιον για την "ορθοτητα" μιας θρησκειας, μιας και τα παντα ειναι εναντιον της, εκτος απο την "Πιστη" που ΔΕΝ μπορει να την αντικρουσει κανεις!

Οι θρησκειες (συμφωνουμε απ' οτι καταλαβα), εχουν "ηθικες" αρχες, πρωτα απ' ολα για να γινονται πιστευτες, και απο 'κει και περα να μπορουν "λιγοι" (ιερεις) να ελεγχουν "πολλους" (λαο)!
    Στην σημερινη εποχη, με την εξαπλωση των ΜΜΕ και την "μετατροπη" του αθλητισμου σε θεαμα, συμφωνω οτι χρησιμοποιειτε κι αυτος με τον ιδιο τροπο.
    Παντα οι λιγοι θα ψαχνουν εναν τροπο να κατευθυνουν τους πολλους.
    Αυτο ομως δεν δινει καποιο ελαφρυντικο στις θρησκειες και στα απειρα κακα που εχουν προκαλεσει στους ανθρωπους σε ολη την ιστορια τους.

Σεβομαι παντως την πιστη σου και χαιρομαι που μπορεις και συζητας για θεματα σαν αυτο που την "θιγουν" αμεσα.

Ελπιζω Κωνσταντινε να τα πουμε κι απο κοντα μολις μπορεσω ν' ανεβω καμμια βολτα προς τα πανω ...
    Μου εχει λειψει πολυ η ζωη της Θεσσαλονικης ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Νέο μέλος Το avatar του/της tony29
    Εγω πάντως τους έβριζα από πολύ παλιότερα, όταν είδα τα τυπογραφία, τους ραδιο-τηλεοπτικούς σταθμούς, τις ιχθυοκαλλιέργιες (με επιχορηγήσεις της ΕΕ), τους συνεδριάκους χώρους, τα ''πεντοχίλιαρα της παναγίας'' και άλλα πολλά, σε μοναστήρια!!!

Τότε ήταν που ξεγυμνώθηκαν ιδεολογικά μπροστά μου ...

Ασε και κάποιες ενδείξεις ομοφυλοφυλίας, που νομίζω οτι είχα διακρίνει...

Ετσι, εδώ και 10 τουλ χρόνια σε εκκλησία μπαίνω μόνο για κάνα γάμο.

Και για κάποιον περίεργο λόγο αισθάνομαι απελευθερωμένος... :smilea:

Να'ναι καλά...

Το θεμα δεν ειναι η θρησκεια.........

Ειναι η Εκκλησια ,σαν Ιεραρχια και διοικηση και σαν οικονομικος φορεας που εχει καταντησει η μεγαλητερη και πλουσιοτερη Α.Ε της χωρας.......

Ουτε εγω ειπα πως κανεις προσυλιτισμο, αλλα οτι απλως δεν υπαρχουν "πρακτικα" επιχειρηματα για να πεισεις καποιον για την "ορθοτητα" μιας θρησκειας, μιας και τα παντα ειναι εναντιον της, εκτος απο την "Πιστη" που ΔΕΝ μπορει να την αντικρουσει κανεις!

απόλυτο σε βρίσκω
    Η ορθότητα μιας θρησκείας, έγκειται στην ανάγκη την κοινωνίας για μεταφυσική ηθική. Αν η εκάστοτε θρησκεία προτρέπει την πολιτεία να γίνει κοινότητα, αν η ηθική που προτείνει βασίζετε στο δίκαιο, και η επιβολή του δικαίου γίνεται με ανθρωποκεντρικό στόχο τότε η κοινότητα μετατρέπεται σε θεοκεντρική κοινότητα.
    Η μεταφυσική ηθική μετατρέπει μια αγέλη σε πολιτεία και μετά σε κοινότητα. Εν αντιθέσει με την κοσμική ηθική, που την μετατρέπει μόνο σε πολιτεία.
    Εν τέλει η θρησκεία είναι μια πολιτική εκδήλωση. Προσπαθώντας, (η θρησκεία μέσω της μεταφυσικής ηθικής ) το πολιτειακό δίκαιο να το κάνει κοινοτικό και εντέλει τον πολίτη, κοινωνό του δικαίου κατ’ επιλογήν και όχι κατ’ επιβολή

Και τω αγγέλω της εν περγάμω εκκλησίας γράψων. ……..οίδα τα έργα σου και που κατοικείς. ……………..΄όπου ο θρόνος του σατανά.……………..και φαγείν ειδολόθυτα και ΠΟΡΝΕΥΣΑΙ
    ΑΠΟΚ.ΙΩΑΝ. ΚΕΦ.Β’ ΠΑΡ 12-14

Δεν είναι καινούρια τα ρόζ σκάνδαλα.

Όξω οι κλέφτες της πίστης και των χρημάτων μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Κύριοι...

Είναι γνωστό ότι σε μια δημοκρατία (έστω και mediaκρατούμενη) ο κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει...Και όταν λέω ηγεσία εννοώ και την πολιτική και την πολιτισμική και την θρησκευτική και την οικονομική...

Οπότε μην σκίζετε τα ιμάτιά σας με αυτά που ζούμε...

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που βγαίνουν όλα αυτά για τους παπάδες-λες και δεν τα ξέραμε, λες και δεν είχαμε ακούσει τίποτα...
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει αναδειχθεί ως μείζον πρόβλημα στην ζωή μας η εκπροσώπηση στην Eurovision-εμείς οι ίδιοι στέλνουμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα για να ψηφίσουμε - αν είναι δυνατόν....
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ενώ το φάσμα της πείνας-ανεργίας πλησιάζει, εμείς δίνουμε πρώτη θέση τηλεθέασης σε εκπομπές τύπου Fame story και σε άλλες με ξεκατινιάσματα...
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο που εμείς οι ίδιοι το πρωί στο φόρουμ γράφουμε πύρινα λόγια για τους ανέντιμους πολιτικούς και το ίδιο βράδι στέλνουμε την μάνα μας στο πολιτικό τους γραφείο να φιλήσει κατουρημένες ποδιές για κανένα διορισμούλη...

Οπότε μη βιάζεστε. Έχουνε πολλά να δούνε τα μάτια μας ακόμα. Δεν έχουμε ακόμα χτυπήσει πάτο.

Και αν τέλος πάντως πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι για αυτό, ξεκινήστε από εσάς τους ίδιους και τα παιδιά σας (για όσους έχουν). Λίγο ήθος και λίγες αρχές είναι το μόνο που χρειάζεται. Τα υπόλοιπα θα τα φέρει ο χρόνος...

Φιλε Κωστα ...

Δεν ειπα οτι δεν εχει καλες αρχες η Ορθοδοξη Χριστιανοσυνη!
    Αλλα το ιδιο καλες αρχες εχουν ΟΛΕΣ οι θρησκειες.
    Τα ιδια θα πει κι ενα Καθολικος.
    Τα ιδια κι ενας Μουσουλμανος.
    Τα ιδια κι ενα Ινδουϊστης.

Οι βουδιστές προτείνουν σαν λύτρωση την απάθεια. Την απραξία (την μαλάκυνση δλδ).
    Οι καθολικοί είχανε την πυρά γι’ αυτούς που δεν ακούγανε το πίστευε, και μη ερεύνα.
    Στον μωαμεθανισμό λιθοβολούν γυναίκες ΣΉΜΕΡΑ!
    Στον ινδουισμό καίνε της χήρες μαζί με τους νεκρούς συζύγους ΣΉΜΕΡΑ!
    Στον ΟΡ.Χριστιανισμό αυτά είναι αποδεκτά ?
    Για να μην λέμε παπαρδέλες. οτι ΟΛΕΣ οι θρησκειες το ιδιο καλες αρχες εχουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Λίγο ήθος και λίγες αρχές είναι το μόνο που χρειάζεται. Τα υπόλοιπα θα τα φέρει ο χρόνος...
    Που θα της βρούμε αυτές της λίγες αρχές και αυτό το ελάχιστο ήθος ρε θάνο?

Δεν θα τελειώσει ποτέ αυτός ο χρόνος, να έρθει ο καλός ρε γαμώ τη μου?Γιατί αργεί να τα φέρει?

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF