Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ 250cc

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις άμεσες απαντήσεις....

Αυτά ήθελα να ακούσω....εξ άλλου σημασία έχει το ταξίδι και όχι το πόσο γρήγορα θα πάς.

Τώρα το μόνο που με προβληματίζει είναι η εποχή...αλλα θα το λύσω και αυτό...

Αν έχετε να προτείνετε και ομόρφα-γραφικά χωριουδάκια θα με βοηθούσατε πολύ στο να χαράξω την πορεία μας...

Ευχαριστώ και πάλι....

Re: Re: ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ 250cc

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Βρε μια χαρά γίνεται, άμα γουστάρεις μια χαρά το βρίσκω απλά μεγάλη προσοχή τίποτα περισσότερο

το πιο δύσκολο σε τέτοιο ενχείρημα είναι η μουρμούρα, αν έχεις εκπαιδεύσει την συνοδηγό απλά μάθε μας πως γίνεται γιατί εμένα σε τέτοιο άκουσμα και μόνο θα μου κοπανούσε τη μηχανή στο κεφάλι μη πω τίποτα χειρότερο......

και εννοείται μετά ποστάρεις φώτος από το ταξίδι
    Η συνοδηγός είναι πανέτοιμη για το ταξιδάκι αυτό χωρίς μουρμούρα ;-)
    Νομίζω θα γκρινιάξω στον γυρισμό οπου μαγεμένη όπως θα είμαι δεν θα θέλω να φύγω..

*(Η συνοδηγός...)
    Ένα Ταξιδάκι στο Όνειρο...

Re: Re: Re: ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ 250cc

Αρχικά δημιουργήθηκε από yawningsplits
    Η συνοδηγός είναι πανέτοιμη για το ταξιδάκι αυτό χωρίς μουρμούρα ;-)
    Νομίζω θα γκρινιάξω στον γυρισμό οπου μαγεμένη όπως θα είμαι δεν θα θέλω να φύγω..

*(Η συνοδηγός...)
    κάποιοι άνθρωποι είναι απλά τυχεροί

καμοιά αδερφούλα με τα ίδια πιστεύω ελεύθερη υπάρχει συνοδηγέ και για μας??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πέρα από την πλάκα εύχομαι να περάσετε υπέροχα και να μας γράψετε ένα ταξιδιωτικό μετά

Re: Re: Re: Re: ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ 250cc

καμοιά αδερφούλα με τα ίδια πιστεύω ελεύθερη υπάρχει συνοδηγέ και για μας??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πέρα από την πλάκα εύχομαι να περάσετε υπέροχα και να μας γράψετε ένα ταξιδιωτικό μετά

Δεν είναι δύσκολο νομίζω να βρείς κάποια που θα της αρέσουν τα ταξίδια..! (Αδερφή δεν
    έχω να σου γνωρίσω δυστυχώς.. ;-))

Ευχαριστούμε πολύ πολύ για όλα!
    Ένα Ταξιδάκι στο Όνειρο...

Re: Re: Re: Re: Re: ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ 250cc

Αρχικά δημιουργήθηκε από yawningsplits
    Δεν είναι δύσκολο νομίζω να βρείς κάποια που θα της αρέσουν τα ταξίδια..! (Αδερφή δεν
    έχω να σου γνωρίσω δυστυχώς.. ;-))

Ευχαριστούμε πολύ πολύ για όλα!
    βρε ταξίδια αρέσουν και στη δικιά μου, ο συνδιασμός με τη μηχανή είναι το πρόβλημα

να προσέχετε και πάντα τέτοια

Re: Re: Re: Re: ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ 250cc

copy....paste....

edit...α ναι ξεχασα....και pantofla....

Re: Re: Re: Re: Re: ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ 250cc

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    copy....paste....
    ζηλιάρη......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλα να περασετε...

Σας ευχαριστω όλους ακομα μία φορα...τωρα ο μονος προβληματισμός είναι οι καιρικές συνθήκες...! Θέλουμε όμως πάρα πολύ και οι 2 να το κάνουμε(και συνήθως όταν μου καρφώνεται κάτι στο κεφάλι μου...στο τέλος το κάνω)...! Ισως να κινηθούμε προς νότια Ιταλία μπας και γλιτώσουμε τίποτα..και να αφήσουμε τις άλλες διαδρομές για αργότερα...όταν θα έχει έρθει και η μεγαλύτερη κούκλα...!:smilea: :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Θα σου πρότεινα περιοχή Τοσκάνης ................ αλλά ΑΝΟΙΞΗ !!! Απλά πανέμορφη !!!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    150-200 χλμ που λες ανα μερα ειναι λιγα(εκτος αν το θελετε ετσι)

Μιας και γουσταρει και η συμβια μπορεις ευκολα να βγαζεις καμια 300αρα τη μερα

Με σιμπιεφ 250 πηγα αυθημερον για καφε και γυρισα κανοντας 320 χλμ (χωρις μπαγκαζια βεβαια)

Να το τολμησεις και καλα να περασετε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    150-200 χλμ που λες ανα μερα ειναι λιγα(εκτος αν το θελετε ετσι)

Μιας και γουσταρει και η συμβια μπορεις ευκολα να βγαζεις καμια 300αρα τη μερα

Με σιμπιεφ 250 πηγα αυθημερον για καφε και γυρισα κανοντας 320 χλμ (χωρις μπαγκαζια βεβαια)

Να το τολμησεις και καλα να περασετε

Τι εποχή είχες παει?

Κανεις δεν έχει πάει Δεκέμβριο? Μόνο εγώ είμαι ο τρελός?(Είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν πιο τρελοί εδω μέσα..)

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SOTOS80
    Τι εποχή είχες παει?

Κανεις δεν έχει πάει Δεκέμβριο? Μόνο εγώ είμαι ο τρελός?(Είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν πιο τρελοί εδω μέσα..)

Οκτωβρη καλη ωρα πριν 2 χρονια

Αλλα δεν πηγα Ιταλια, σαλονικα πηγα

Αρχικά δημιουργήθηκε από SOTOS80
    Τι εποχή είχες παει?

λογικα το δεκεμβριο εκτος απο ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ θα βρεις και χιονια στα Appennini (οροσειρα) αν πας απο επαρχιακο δρομο....για βροχη ειναι joker....ισως η μονη λυση θα ειναι να πας μεχρι Φλωρεντια απο ΕΟ και μετα να τριγυρνας την Τοσκανη....βεβαια με τα τρελλα του καιρου ανα την υφηλιο παιζει να βρεις και φοβερη ηλιοφανεια και ζεστη...:wacko:

αλλα βαση αυτου ο Δεκεμβριος ειναι ο σχεδον χειροτερος μηνας....σε καποια επαρχιακα σημεια θα ειναι σιγουρα χειροτερα.....

Ρε παιδιά...εσείς θα το κάνατε? Λαμβάνοντας υπόψη το κρύο και τους κινδύνους.Είναι κάτι που θέλουμε πολύ να το ζησουμε...και να κάνουμε Χριστούγεννα εκει. Θα το παλέψουμε το κρύο..φορώντας εσωθερμικά + cordura(με την επενδυση ενοειται)? Υπάρχει και η λύση του αυτοκινήτου βέβαια αλλα δεν την θέλω...

Δυστηχώς δεν εχω βγεί εκτός Αθήνας με κρύο.Αλλα νομίζω ότι με καλό εξοπλισμό κάτι θα γίνει.

Έπίσης μήπως ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρώ ΄πλαινές βάσεις για το YBR ώστε να πατήσουν πάνω τα σαμάρια που έχω?Για πιο σταθερή λύση? Έχει κανείς τίποτα? Ψάχνω αλλα δεν είδα κάτι...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σερρες-Αθηνα Με scooter 250cc.
    από simitis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2009, 15:10
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2008, 11:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία