Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος πιστευω οτι με απλο cr 31 η 33 και το καταλληλο τζεταρισμα θα εισαι οκ.Για να καταλαβεις διπλα 35αρια σε 600 δεν δουλευουν τελεια.Το μονο που κανουν ειναι να καινε βενζινη.
Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος πιστευω οτι με απλο cr 31 η 33 και το καταλληλο τζεταρισμα θα εισαι οκ.Για να καταλαβεις διπλα 35αρια σε 600 δεν δουλευουν τελεια.Το μονο που κανουν ειναι να καινε βενζινη.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ναι αν δε ρυθμιστουν σωστα απλα καινε βενζινη .Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
Τα 35αρια θελουν μεγαλο θαλαμο καυσης αρα ποτε δεν ρυθμιζονται σωστα σε μαμα μοτερΑρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Ναι αν δε ρυθμιστουν σωστα απλα καινε βενζινη .
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Ναι συμφωνω , για μαμα οχι , για 620 και πανω .
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
Ακριβως φιλαρακι.Φαντασου λοιπον σε μαμα 250 να βαλεις 39,37 η και 35 με επιταχυνση...Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Ναι συμφωνω , για μαμα οχι , για 620 και πανω .
Αερα απο που θα παρει για να καει ολο αυτο και σε ποσο χωρο?Πολλες φορες κανουμε το λαθος της υπερβολης.Εχω δει ΧΤ620 με μαμα καρμπς που πηγαινε γ@μιωντας.Αλλα ειμαστε και λιγο ψωναρες και το παρακανουμε.![]()
![]()
![]()
Ναι κανονικα ! Αφου και για το δικο μου σου λεει fcr41 ΜΟΝΟ αν το εχεις στα 470cc ( με κεφαλες +++ ) και παλι ΜΟΝΟ αν το 'χεις για τερμα γκαζια ολη την ωρα 'η εισαι αγωνιζομενος . Σε μαμα drz400 αμα του βαλεις 41 θα πηγαινει αισχρα στις χαμηλομεσαιες και μονο ψηλα ψηλα θα σου δωσει κατι...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ακριβως φιλαρακι.Φαντασου λοιπον σε μαμα 250 να βαλεις 39,37 η και 35 με επιταχυνση...
Αερα απο που θα παρει για να καει ολο αυτο και σε ποσο χωρο?Πολλες φορες κανουμε το λαθος της υπερβολης.Εχω δει ΧΤ620 με μαμα καρμπς που πηγαινε γ@μιωντας.Αλλα ειμαστε και λιγο ψωναρες και το παρακανουμε.![]()
![]()
![]()
Θα πρωτεινα για το TTR Mikuni TM33 , το βρισκεις και πιο φθηνα σε σχεση με το fcr και ειναι πιο σωστη διασταση για 250αρι .
![]()
![]()
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!