1. το ατύχημά σου θα σε κάνει πιο προσεκτικό
2. φόρα ΚΑΙ γάντια
1. το ατύχημά σου θα σε κάνει πιο προσεκτικό
2. φόρα ΚΑΙ γάντια
πάντως εγώ τώρα έχω σαν στόχο να πάρω κάποια στιγμή ένα kTm adventure 990 και να γυρίσω την ελλάδα...![]()
κατεέμ λόβερ φορ έβερ!!!
Το οποιο θα περναει τις γραμμες χαΛΛΛαραΑρχικά δημιουργήθηκε από RGeration
πάντως εγώ τώρα έχω σαν στόχο να πάρω κάποια στιγμή ένα kTm adventure 990 και να γυρίσω την ελλάδα...![]()
![]()
Περαστικα να ειναι φιλε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Το οποιο θα περναει τις γραμμες χαΛΛΛαρα![]()
Περαστικα να ειναι φιλε![]()
ευχαριστω φιλε μου για την ιδεα!!! τοτε θα περνάω τις γραμες με σουζα!!!![]()
![]()
![]()
κατεέμ λόβερ φορ έβερ!!!
Re file kai ego eimai aytis tis apopsis: afou i kopela sou thelei na pouliseis ti cb dosto na paei sto diaolo kai pare kati allo...pes tis na tsontarei kai katitis....![]()
Pantos sovara tora: oles oi motosikletes kai oloi oi motosikletistes peftoun._
Kai ego eimai iper tou eksoplismou giati ton exo dokimasei polles fores...
Perastika file...Kai vaze Helixderm stis ekdores, poli kali epoulotiki alifi!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Grea
Re file kai ego eimai aytis tis apopsis: afou i kopela sou thelei na pouliseis ti cb dosto na paei sto diaolo kai pare kati allo...pes tis na tsontarei kai katitis....![]()
Pantos sovara tora: oles oi motosikletes kai oloi oi motosikletistes peftoun._
Kai ego eimai iper tou eksoplismou giati ton exo dokimasei polles fores...
Perastika file...Kai vaze Helixderm stis ekdores, poli kali epoulotiki alifi!
τι να παρω;
κατεέμ λόβερ φορ έβερ!!!
γιατι να μην παρω ktm adventure ή εναλλακτικά ενα bmw gs βρε παιδι μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
v-strom
όπως όλος ο κόσμος!
:rotflmao: :rotflmao:
κατεέμ λόβερ φορ έβερ!!!
α!!! μαλλον αύριο θα αρχίσω να φτιάχνω το cb μου![]()
![]()
![]()
(αν τα καταφέρω αφου τέσσερα δάχτυλα μπορώ να χρησιμοποιήσω)
αλλα λεμε τώρα... έτσι για τον χαβαλέ...
κατεέμ λόβερ φορ έβερ!!!
Δηλαδή διέσχισες κάθετα τις γραμμές του τραμ από πάνω και μετά σου έκανε ταλαντώσεις (ψαράκια) και έπεσες;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Δηλαδή διέσχισες κάθετα τις γραμμές του τραμ από πάνω και μετά σου έκανε ταλαντώσεις (ψαράκια) και έπεσες;![]()
ετσι έγεινε φίλε μου...
αφου πέρασα της γραμμές άρχισε να ''ψαρεύει'' το τιμόνι ε, και κάποια στιγμή έπεσα (ένα το πολύ δύο sec χρειάστικαν για να πέσω)![]()
![]()
![]()
![]()
κατεέμ λόβερ φορ έβερ!!!
Και εγώ έχω περάσει αρκετές φορές από τις γραμμές του τραμ με κάποια χιλιόμετρα και δεν μου συνέβη κάτι.Ίσως να συμβαίνει κάτω από κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες,πχ ταχύτητα,αμορτισερ κτλ...έχει ξανααναφερθεί κάτι παρόμοιο...γιά ρίξε μια ματιά
http://www.moto.gr/forums/showthread...=tank+slapping
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Και εγώ έχω περάσει αρκετές φορές από τις γραμμές του τραμ με κάποια χιλιόμετρα και δεν μου συνέβη κάτι.Ίσως να συμβαίνει κάτω από κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες,πχ ταχύτητα,αμορτισερ κτλ...έχει ξανααναφερθεί κάτι παρόμοιο...γιά ρίξε μια ματιά
http://www.moto.gr/forums/showthread...=tank+slapping
οτι έκλεισα το γκάζι είναι σχεδόν σίγουρο... τώρα αν το έκλεισα μετά της γραμμές δεν θυμάμαι, αλλά πρέπει να το έκλεισα όταν πέρναγα της γραμμές (μέγα λάθος τώρα που το σκέφτομαι)...![]()
![]()
![]()
κατεέμ λόβερ φορ έβερ!!!
Πρώτα απ' όλα τι θα πει ''χοντρό μπουφάν''; Ήταν ή ΔΕΝ ήταν μπουφάν μηχανής; Γιατί αν δεν ήταν πολύ φτηνά τη γλίτωσες. Αν μαντεύω σωστά σύρθηκες κι ανέβηκε το μανίκι; Αν πρόκειται για απλό μπουφάν.
ΠΟΤΕ όταν ψαρεύει εγώ δεν κλείνω το γκάζι. Τέλος!
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ!!!!!!!!!!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΥΡΩΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ!ΑΛΛΑ.....ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....!ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!
ΖΗΣΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΛΑΨΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!!