Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: αστάθεια μπροστινού

τι ζελατινα εχεις?
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Νέο μέλος
    Καλημέρα έχει την ζελατίνα της μαμάς του δεν του εχω αλλάξει κάτι.Σήμερα λέω να βγάλω την βαλίτσα να δω αν θα έχει διαφορά αλλα αρχίζω να πιστεύω οτι είναι απο τα λάστιχα.Επίσης απο την αντιπροσωπία μου είπαν να μην βάλω πάνω απο 38 στο πίσω λάστιχο κ ας γράφει το manual 43 δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστό αυτό
    v-dim

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Την πιθανότητα ευθυγράμμισης πως και δεν την σκέφτηκε κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
    Την πιθανότητα ευθυγράμμισης πως και δεν την σκέφτηκε κανεις?
    μαλλον εννοεις ζυγοσταθμιση....

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΕΚΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ
    table920

Νέο μέλος
    Τελικά έβγαλα την βαλίτσα κ μου φαίνεται οτι όλα οκ τώρα αλλά η βαλίτσα είναι χρήσιμη δεν γίνεται να μην την βάλω.Άσχετο κάτι αλλο στο ρελαντί ακούγεται ενα τακτακ τακ μήπως το έχετε ακούσει κ εσείς(έχω 600κμ).Ευχαριστώ
    v-dim

Lightbulb

Ο όρος ψυχαναγκασμός (ή ιδεοληψία) αναφέρεται σε έμμονες σκέψεις που μπορούν να πάρουν τη μορφή μιας λέξης, μιας φράσης ή μιας εικόνας. Επίσης μπορεί να αναφέρεται σε μια συνεχή απασχόληση με ένα συγκεκριμένο θέμα ή σε μια ιδέα του ατόμου - φόβος και ταυτόχρονα επιθυμία ότι θα κάνει κάτι κακό (π.χ. μ@λ@κι@ στην οδηγηση του νεου strom!κλπ..). Οι καταναγκαστικές πράξεις συνίστανται σε στερεότυπες συμπεριφορές, που λαμβάνουν τη μορφή ιεροτελεστιών και επαναλαμβάνονται επίμονα και συνεχώς. Οι καταναγκασμοί αυτοί ενώ αναγνωρίζονται από τον ασθενή ως ανούσιες ή υπερβολικές (ομολογησε ηδη!)και εκτελούνται ακούσια και με αίσθημα δυσφορίας, ωστόσο κρίνεται εξαιρετικά δυσχερές, αν όχι αδύνατο, από τον ίδιο να τους σταματήσει.(ακομα κουναει το strom? η μηπως τα κ@μπανελι@ σου!?)
    Ταυτόχρονα η διαταραχή αυτή δημιουργεί έντονο συναίσθημα ενοχής, το οποίο ο ασθενής προσπαθεί να εξαλειώσει με αντίθετες σκέψεις ή με τελετουργικές πράξεις.(βγαζω βαλιτσες ,ρυθμιζω πιεσεις και ειμαι πιο aerodynamique! ααλλα τωρα κανει τικι τικι τακακα

τοσα χρονια στο φορουμ εισαι ο πρωτος που ανακαλυψες ατσαθεια στο στρομ...ωραιος!

το strom ειναι εγγυηση!
    SAFETY FIRST!

Νέο μέλος
    ουτε με τα μανισια ουτε κ με τα anakee που τα φοραω 1 χρονο τωρα ειναι ασταθες.πιεσεις 36-41 σχεδον παντα με συνοδηγο.το v strom οντως ειναι ROCK!!!
    ποτε θα κανει ξαστερια να παρω το ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Τικ! Τικ! Τακ! Τακ! Μπαμπακα καποιος χτυπα την πορτα! :rotflmao: χιουμορ θελει ηζωη!

ΚΟΙΤΑ ΑΜΑ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΣΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΕ
    table920

Νέο μέλος
    Παιδιά τώρα είναι οκ.Τελικά πρέπει να ήταν τα λάστιχα γιατί τώρα που έστρωσαν λίγο είναι πολύ καλύτερα κ πιστεύω οτι αργότερα θα είναι μια χαρά.
    v-dim

Μελιτσουλι το μηχανακι ειναι εγγυηση..για παπουδες σαν και μας,εαν εισαι χερας σιγουρα ζητας καλυτερα φρενα και καποια βελτιωση στις αναρτησεις ..για τους απαιτητικους..
    τελικα το ντουπ-ντουπ της μπροστινης αναρτησης βελτιωθηκε στα νεα μοντελα (του 08 ειναι το δικο σου ) ή τα ιδια? εχει κανενας το 09 να μας πει?
    SAFETY FIRST!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2008, 20:31
  2. Kαθαρισμος λαδιων μπροστινου και αλλαγη τους..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 14:49
  3. χωρητικότητα μπροστινού για Xt 500
    από naxiotis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 20:00
  4. Ρύθμιση μπροστινού Sag???
    από r6tommyd στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2006, 12:41
  5. Αστάθεια V-Strom και παρατηριτικότητα...
    από Bil στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2006, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF