Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
Αλλά ότι υπάρχουν 40αρηδες τόσο ανώριμοι και κομπλεξικοί δεν το περίμενα!!!
αν ήσουν 15-20 ετών θα σε έλεγα ΑΓΑΜΗΤΟ!!!
Αλλά δεν είσαι και αυτό είναι ακόμα περισσότερο εις βάρος σου γιατί απλά είσαι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ
Να ξέρεις ότι απο δω και πέρα δεν θα λάβεις άλλη απάντηση όσο προκλητικός κι αν είσαι!!
Μακάρι να σκεφτείς και να γίνεις καλύτερος.. γιατι παιδιά 20-25 ετών προσπάθησαν και φέρθηκαν ώριμα ... κι εσυ που είσαι 40 όχι.. οπότε δε σου αξίζει άλλη σημασία!!
Ευχές για καλύτερο ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ!
Είμαι ανώριμος? Το λες αλήθεια? Σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε
Αυτό σημαίνει ότι είμαι έφηβος δηλαδή με λες μικρό να είσαι καλά δώσε μου την διεύθυνση σου να σου στείλω 1000 εύρο
Α! Αγαμιτο μπορείς να με λες μιας και κανένας δεν με έχει......ξερής τώρα
Είδες έχεις και τάσεις μάντη το κατάλαβες ότι είμαι αγαμιτος χαχαχαχαχα
Είμαι και κομπλεξικός έχω πολλά κόμπλεξ βασικά τα κανό συλλογή τα έχω όλα
Αλά προκλητικός γιατί εμφανίστηκα με το σώβρακο? Σε αυτό είσαι λάθος
Πια παιδιά φέρθηκαν ώριμα. θα μου ξέφυγε δεν το πρόσεξα.!!!!
Και άπορο αφού δεν έχεις ιδέα ποίος είμαι και τι χαρακτήρα έχω με χαρακτηρίζεις....
Και μετά εγώ είμαι ανώριμος που δεν κάνω τίποτα ’λο εδώ πέρα από το να αμύνομαι από στης σαχλαμάρες μερικών από την ημέρα που μπήκα., δεν σας φταιω εγώ που χεστήκατε επάνω σας με τον άγνωστο αφρικανό που ήρθε να σας κατασπαράξει και τον πολεμάτε με νύχια και δόντια
Λοιπόν οποίος μιλάει άσχημα θα εισπράττει άσχημα λόγια και μάλιστα πιο άσχημα λόγια
Γιατί κάποιος φιλαράκος έχει δίκιο είμαι ανορθόγραφος (σαν τον αϊσταϊν χαχαχαχα)
Αλά όχι αγράμματος και αμόρφωτος κοινωνικά όπως μερικοί εδώ μέσα. και δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας αφήσω μόνους και να την κάνω αν αυτό θέλετε και φοβόσαστε να το πείτε, γιατί όλοι έχετε κολλήσει αρνιτικιλα απέναντι μου και έρχεστε κατόπιν εορτής και μιλάτε άσχημα. Εγώ κυρίως αντιμετωπίζω με χιούμορ της καταστάσεις της ζωής αλά από ότι φαίνετε το δικό μου χιούμορ είναι εισαγωγής για τα γούστα σας