Να καταθέσω κι εγώ τη μαρτυρία μου.
Έχω ένα `93 (μου το πούλησαν για `95 αλλά δεν έχει σημασία) από το 1998, παραεισαγωγή μεταχείρα. Ολα αυτά τα χρόνια το χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο για ταξίδια και βόλτες εκτός Αθηνών. Το προσέχω πάρα πολύ, και εν συνεχεία του πίνω το αίμα πάρα πολύ. Αν δεν ήμουν τόσο ψηλός, ίσως να μην χρειαζόμουν καν 2ο 'μεγάλο' μηχανάκι.
Τα VTEC όντως είναι κούκλες, αλλά αν τα είχαμε, το service θα ήταν ακριβή υπόθεση (βλέπε VFR). Γνώμη μου κι εμένα είναι να πάρεις ένα όσο παλιό να'ναι, και να το περιποιηθείς. Α, και οπωσδήποτε λάστιχο 150, όχι 140 ούτε 160.
Τόσα χιλιόμετρα και τόσα χρόνια, και ένα ψεγάδι δε μπορώ να του βρω! Ευέλικτο σαν παπί, βαρύ αλλά άνετο, και με μοτέρ που τα δίνει ψηλά... εκεί που τα θες δηλαδή για να χαρείς τις στριφτερές βόλτες. Με λίγη αγάπη και λίγα έξοδα παραπάνω (αναρτήσεις, λάστιχα --φρένα τέλεια από τη μάνα του) γίνεται θεϊκό παγωτό. Ποτέ δεν έβγαλε πρόβλημα, ούτε υποψία.
Και που καβαλάω Χαγιαμπούσα τι κατάλαβα? Το CB παραμένει <καλύτερο> μηχανάκι... και δεν μιλάω για χρήση πόλης! To μηχανάκι εδώ που τα λέμε τα κάνει όλα και συμφέρει! Ωραίο ταξίδι, άνετο σε κίνηση-πόλη, και ξύνειιιιιιιιιιιιιιιι! Όταν το πήρα, ο κολλητός πήρε Bandit 400, και φυσικά τώρα πια θέλει να το πετάξει (δεν το οδηγάει καν), ενώ εγώ συνεχίζω να το διασκεδάζω...
Το μόνο μείον είναι ότι είναι #1 στη λίστα των κλοπών, οπότε θέλει έξτρα προσοχή! Για ανταλλακτικά είχα βρει μια άκρη στην Αθήνα (δεν υπάρχει πια). Αν δε σου κλέψουν κάτι δύσκολο (π.χ. όργανα) δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί ούτε έχω πέσει ούτε έχω τρακάρει.
Quiz: με ποιό μηχανάκι πας ξύνοντας και με κόφτες (ο ήχος των 13k rpm είναι θεός) μέσα στις σε στροφές -λέγε με Επίδαυρο- και το διασκεδάζεις κιόλας??ποιόοοο?
![]()