όπως και να τη βάψεις την υπόγα, παραμένει υπόγα...
για καταφύγιο πάντως αν χρειαστεί μια χαρά ευχαριστο περιβάλλον θα είναι...![]()
όπως και να τη βάψεις την υπόγα, παραμένει υπόγα...
για καταφύγιο πάντως αν χρειαστεί μια χαρά ευχαριστο περιβάλλον θα είναι...![]()
γης μαδιαμ...
Κοιτατε το δεντρο και χανετε το δασος (καπως ετσι τελος παντων παει) μου φαινεται...
![]()
Εγω βλεπω οτι με πολυ λιγα εξοδα γινεται ενας σταθμος μετρο χωρις πολλα πολλα μπλιμπλιλικια που βαζουν τα δικα μας ξεφτερια για να βγαλουν μιζες απο παντου...![]()
Α ρε Ελλαδαρα αθανατη που μου θελουμε και πιστα τρομαρα μας...![]()
Keep spamming!!!:a13:
Μου αρεσει ετσι οπως το θετεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Α ρε Ελλαδαρα που θες να φτιαξεις πιστα χωρις διχρωμιες στο Μετρο...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
καλα ας σταματησουμε να κλεβομαστε ανα μεταξυ μας και μετα λεμε και για εργα διακοσμισης στο μετρο.και για πιστα και και και και...
Προς το παρον ακουγονται ως ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μου αρεσει ετσι οπως το θετεις.
Α ρε Ελλαδαρα που θες να φτιαξεις πιστα χωρις διχρωμιες στο Μετρο...![]()
αυτο ακριβως!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Κοιτατε το δεντρο και χανετε το δασος (καπως ετσι τελος παντων παει) μου φαινεται...
![]()
Εγω βλεπω οτι με πολυ λιγα εξοδα γινεται ενας σταθμος μετρο χωρις πολλα πολλα μπλιμπλιλικια που βαζουν τα δικα μας ξεφτερια για να βγαλουν μιζες απο παντου...![]()
τοσο απλα κ τοσο εντυπωσιακα!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Α ρε Έλληνα...![]()
Άμα θα τό'χαμε σκεφτεί εμείς αυτό μετά θα λέγαμε "κοιτάξτε ρε σταθμό η Σουηδία κι οι δικοί μας ουτ'ένα πλακάκι Κινέζικο έστω, αλλά πρέπει να ντύσουμε τις βίλες με μάρμαρο ΑΑΑ"...![]()
@makis
+1001
![]()
Δεν θα γράψω, ότι όταν οι Έλληνες, φτιάχνανε αριστουργήματα, αυτοί ζούσαν στα δένδρα και στις σπηλιές και από αυτό άντλησαν την έμπνευση τους![]()
Αλλά θα κάνω μια ερώτηση
Αυτό είναι φυσικό περιβάλλον, που απλώς το ρετουσάρανε? η είναι διακοσμήσεις, εξ ολοκλήρου τεχνητές ?
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Sorry αλλά αυτό είναι λίγο αυθαίρετο. Πού ξέρεις πόσο κόστισε;Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Εγω βλεπω οτι με πολυ λιγα εξοδα
![]()
εμενα μ αρεσειΑρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
μετρό σπήλαιο κανονικότατα
(αν και στα όρια του κιτς μερικά από αυτά - όσο τουλάχιστον φαίνεται από τις φωτογραφίες)![]()
ολα τ αλλα μπορουν να μην ειναι κιτς..ενα περασμα απο το μετρο ομως ειναι ωραιο να ειναι εντονο !
( βεβαια αν δουλευεισ μεστην κοκκινιλα ειναι καπως..)
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Εκτός αν είσαι γαύροςΑρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
( βεβαια αν δουλευεισ μεστην κοκκινιλα ειναι καπως..)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εκτός αν είσαι γαύρος![]()
ή νταβας.....(για να μην αναφερω το ....αλλο )
:rotflmao: :rotflmao:
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Sιγουρα πολυ λιγοτερα απο οσο κοστισαν οι γρανιτες κτλ που βαζουν στα ταβανια (χωρις την εργασια) των σταθμων των δικων μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Sorry αλλά αυτό είναι λίγο αυθαίρετο. Πού ξέρεις πόσο κόστισε;
![]()
![]()