Σωστό και είναι κι εμένα η πρώτη σκέψη που μου πέρασε απ'το μυαλό αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Αρα θα κανει και στα 2....
Σωστο σαν σκεψη?
![]()
Σωστό και είναι κι εμένα η πρώτη σκέψη που μου πέρασε απ'το μυαλό αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Αρα θα κανει και στα 2....
Σωστο σαν σκεψη?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σωστό και είναι κι εμένα η πρώτη σκέψη που μου πέρασε απ'το μυαλό αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις
![]()
![]()
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
Σεβομαι την αποψη σου και θα συμφωνησω και θα το δεχτω...Αρχικά δημιουργήθηκε από gsx1400
λοιπον έχοντας προβλημα αυχενος εχω παρει το evs rc1. ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε μεγαλο ταξιδι αλλα και για καθημερινη χρηση ειναι πολυ καλο εργαλείο, εχω βρει την υγεια μου. και το πειρα 20ευρα
Απλα πρεπει να παραδεχτεις οτι το αλλο που λεω εγω ειναι....πως να το πω....ισως πιο προσεγμενο...πιο εξιδεικευμενο...πιο επισημο....
Εσυ σαν χρηστης αυτου που φορας οταν βλεπεις την παρουσιαση του προιοντος που προβαλεται τι εχεις να πεις???
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
καλησπερα
gsx1400 ηθελα να σε ρωτησω απο που το πηρες αυτο για τον αυχενα?
φιλικα
γιαννης
Από όσα έχω διαβάσει για χρήση SS δεν υπάρχει ακόμη.Πιστεύω θα το καταλάβουμε όταν βγουν γιατί θα χρησιμοποιηθεί στα MotoGp πρώτα.
αυτό το έχω δοκιμάσει και εγώ σε ταξίδι και ήταν αρκετά βολικό. δεν κουράζεσαι τόσο. και μειώνει και λίγο τον θόρυβο αν εφάπτεται καλά στο κράνος. σίγουρα από προστασία δεν έχει καμία σχέση με το άλλο το γομάρι των 500ε. το παίρνεις καθαρά για θέμα άνεσης.Αρχικά δημιουργήθηκε από gsx1400
λοιπον έχοντας προβλημα αυχενος εχω παρει το evs rc1. ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε μεγαλο ταξιδι αλλα και για καθημερινη χρηση ειναι πολυ καλο εργαλείο, εχω βρει την υγεια μου. και το πειρα 20ευρα
αλλά μέσα στην πόλη αν το φοράς θα σκοτωθείς. περιορίζει κατά πολύ τις κινήσεις του κεφαλιού.
όσον αφορά αυτό που φοράνε στην f1, λέγεται HANS (head and neck support). το χρησιμοποιούν για να μην δέχεται ο λαιμός τις φορτίσεις από τα φρεναρίσματα και σε περίπτωση σύγκρουσης να συγκρατήσει το κεφάλι δια μέσου των ζωνών ασφαλείας.
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
έχουν σε πολλά μαγαζιά με εξοπλισμό αναβάτη. δεν είναι κάτι σπάνιο. το motomarket πχ έχειΑρχικά δημιουργήθηκε από nobody
καλησπερα
gsx1400 ηθελα να σε ρωτησω απο που το πηρες αυτο για τον αυχενα?
φιλικα
γιαννης
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.