Back to the future : ER-5 vs Div :rotflmao: :rotflmao:![]()
Back to the future : ER-5 vs Div :rotflmao: :rotflmao:![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
το μόνο που ξέρω γι αυτό είναι πως έχει τον ίδιο 2κυλ κινητήρα με το transalp και πως έχει φτιαχτεί σχεδόν αποκλειστικά για ταξίδια. Προσωπικά το θεωρώ όμορφο, αλλά δεν θα το έπαιρνα γιατί η δική μου χρήση είναι σχεδόν αποκλειστικά στην πόλη. (χρήση λεκανοπεδίου θα τη χαρακτήριζα..)Αρχικά δημιουργήθηκε από ntontos
@ vthn
Έχεις δίκιο, είναι ατυχής η έκφραση και δεν σκόπευα να μειώσω ένα μηχανάκι για το οποίο έχω καλή γνώμη. Εν τη ρύμη του λόγου που λένε...
Για ταξίδια είναι τα πάντα, αν είναι αυτός που τα οδηγάει.
Αυτό το @#$% το Deauville πως σου ρθε; Μη μου πεις ότι το θεωρείς όμορφο;!
Όπως κατάλαβες εγώ δεν το βρίσκω και πολύ όμορφο...
Πάντως η επισήμανση σου για τον κινητήρα και τον προσανατολισμό του ισχύει.
Μην γελιόμαστε, των περισσοτέρων , ειδικά των αθηναίων, οι μοτοσυκλέτες περνάνε μεγάλο μέρος της ζωής τους στην πόλη. Ωστόσο, άλλο να δουλεύεις κοντά στο σπίτι (καλά θα ήταν!) και άλλο να πηγαίνεις ασπρόπυργο-μάνδρα-οινόφυτα...
ntontos
no motori, no party
αμήχανος μέχρι νεωτέρας...
Αυτός που πήρε τη μηχανή μου την έχει για να πηγαίνει στη δουλειά του 4 χιλ απόσταση ενώ για ταξίδια έχει τουτούΑρχικά δημιουργήθηκε από ntontos
Μην γελιόμαστε, των περισσοτέρων , ειδικά των αθηναίων, οι μοτοσυκλέτες περνάνε μεγάλο μέρος της ζωής τους στην πόληκι εγώ σε δυο χρόνια έκανα 41.000 χιλ
![]()
έχoντας παράλληλα και το xmax.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
Μην ξύνεις πληγές τώρα...Κι εγώ με το αυτοκίνητο πηγαίνω μέχρι να μπει καινούριο αλογάκι στο στάβλο και μου παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο (δουλεύω ~25km μακριά).
ntontos
no motori, no party
Και βασικά επειδή το γ@μ#σαμε λίγο το post...
Όποιο από τα δύο και να πάρεις φίλε theodore tsi, μια φορά δυο ώρες πηγαινέλα για τη δουλειά δεν θα κάνεις!![]()
ntontos
no motori, no party
Eπειδη τον ξερω τον Θοδωρη, δεν το θελει για την δουλεια του το μηχανακι.
Θελει να το σπουδασει για να παει το συντομοτερο στα ss.
Ειναι συγκροτημενος ομως. Δεν ειναι καγκουροπαιδο.![]()
Τουλαχιστον ετσι τον κοβω. Ποτε δεν ξερεις τι κρυβει το μυαλο του καθε ανθρωπου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Σωστά. Παλιο#$%^&* άμα πάρεις το Β θέλω να κάνω βόλταΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
[B Ποτε δεν ξερεις τι κρυβει το μυαλο του καθε ανθρωπου [/B]:rotflmao: (εννοείται μόνος μου
)
Μεγάλη κουβέντα! Δώστου ένα 1098 (και σε μένα! και σε μένα!) και ίσως ανακλύψει πράγματα που δεν ήξερε ότι αυτός ότι έκρυβε!Ποτε δεν ξερεις τι κρυβει το μυαλο του καθε ανθρωπου
ntontos
no motori, no party
Ρε εδω δεν εχω λεφτα να βαλω βενζινη στο vstrom, to βking θα παω να παρω;![]()
Ασε που το βαραη πολυ ο αερας και εχω κακομαθει με την τζαμαρια που εχω μπροστα.![]()
![]()
![]()
Σε φωτογραφια συμφαιρει καλυτερα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σόρρυ που άφησα τόσο την συζήτηση να εξελιχθεί χωρίς να συμμετέχω αλλά υποχρεώσεις με κράτησαν μακρυά.....
Γνώμες, απόψεις και συμβουλές πολλές και σίγουρα χρήσιμες.....
Ακόμη δεν έχω καταλήξει και η αναζήτηση καλά κρατεί!
Τι μία κοιτάζω για μεταχειρισμένα την άλλη γυρνάω στα καινούργια..... την μία για γυμνά την άλλη με "επένδυση"(:rotflmao
Με το φίλο vestroma τα έχουμε συζητήσει και από κοντά και τα λέει πολύ σωστά!
Για τη δουλειά δόξα το θεό δεν παίζει....είμαι και εγώ από τους τυχερούς που μένουν πολύ κοντά στην δουλειά τους!
Πάνω απ όλα με ενδιαφέρει να μπορέσω με αυτό να κάνω μία καλή εισαγωγή στο χώρο των δίκυκλων με καλή εμπορευσιμότητα για να γίνει η μετάβαση μετά σε ss.
Κατάλαβα κι άλλος με στρόμαΑρχικά δημιουργήθηκε από theodore_tsi
Με το φίλο vestroma τα έχουμε συζητήσει και από κοντά και τα λέει πολύ σωστά!
:rotflmao:
![]()
Εκτος φορουμ προτινω αλλα μηχανακια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()