Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: savourwthika

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Φίλε περαστικά και πάντα όρθιος! σημασία έχει που είσαι καλά!!!

( Στη θέση σου οπωσδήποτε θα έβαζα δικηγόρο!!! Φωτός από το σημείο, τις λακκούβες, τη μηχανή, τον εξοπλισμό σου, και μάρτυρας το μπροστινό αυτοκίνητο νομίζω θα είναι ικανά και αναγκαία..)

Πάντα καλά!!!
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    Φίλε περαστικά και πάντα όρθιος! σημασία έχει που είσαι καλά!!!

( Στη θέση σου οπωσδήποτε θα έβαζα δικηγόρο!!! Φωτός από το σημείο, τις λακκούβες, τη μηχανή, τον εξοπλισμό σου, και μάρτυρας το μπροστινό αυτοκίνητο νομίζω θα είναι ικανά και αναγκαία..)

Πάντα καλά!!!
    Συμφωνώ απόλυτα και εγώ. Κυνήγησε τους υπεύθυνους γι αυτό το χάλι. Αν και είμαστε στην Μπανανία που δύσκολα βρίσκεις το δίκιο σου πιστεύω ότι κάτι μπορεί να καταφέρεις μιας και έχεις και μάρτυρες.

περαστικα /.....

και σιδερένιος!

η προστασία μετράει..... αλλα δεν μπορω να καταλαβω,,,,,βγαλε μια φωτο τησ λακκούβες ρε σει,,,,

δεν μπορεί τωσο εύκολα να σκοτωνόσαστε........? ετσι ειχα πεσει με ενα scooter μια φορά.....χαλαρα!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος
    Περαστικά!

ΥΓ Έχω την εντύπωση ότι ο δρόμος έχει ήδη χαρακτηριστεί "υπό παράδοση" αφού πρόκειται να αρχίσουν τα έργα. Παρ' όλα αυτά, κυνήγησε το.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Δύο πραγματάκια από μένα:
    1. δεν ''βρήκες'' σε αντιθέτως ερχόμενο όχημα...
    2. δεν ''βρήκες'' σε μπάρες...

περαστικά, φίλε.
    Η μηχανή φτιάχνεται, δεν έχει τίποτε.

Περαστικα ρε αδερφε...Αλλα μην το αφησεις ετσι...Κανε δηλωση και βαλε μπροστα την νομικη προστασια της ασφαλειας σου.

Παρε αντιγραφο του συμβαντος απο το νοσοκομειο.Ελπιζω να κρατησες τα στοιχεια του αυτοκινητου που ηταν μαρτυρες του περιστατικου.Αν ειναι Ε.Ο. υπευθυνο ειναι το υπουργειο απο οσο γνωριζω,θα στα πει καλυτερα ο δικηγορος.

Αμαρτια ειναι...

Δεν παμε ποτε πισω ακριβως απο αυτοκινητο γιατι δεν βλεπουμε τι περναει απο κατω του...Στην ευθεια μιας ροδας του ή το προσπερναμε ή κοβουμε να φυγει πιο μπροστα ωστε να βλεπουμε δρομο.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

μια εμπειρία που θα σου έμαθε το ατύχημα αυτό: όταν είμαστε πίσω απο προπορευόμενο αυτοκίνητο, πατάμε στο ίχνος των τροχών του, δεν καθόμαστε στη μέση, και ο λόγος είναι αυτό που σου συνέβη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Δεν παμε ποτε πισω ακριβως απο αυτοκινητο γιατι δεν βλεπουμε τι περναει απο κατω του...Στην ευθεια μιας ροδας του ή το προσπερναμε ή κοβουμε να φυγει πιο μπροστα ωστε να βλεπουμε δρομο.
    Σωστά.

Προσωπικά,την νύχτα αφήνω ένα αυτοκίνητο μπροστά μου και κάθομαι καμιά 100άρα μέτρα πίσω,αλλά όχι στην ίδια λωρίδα,για να μπορώ να βλέπω το άδειο μέρος της λωρίδας μου που φωτίζεται από τα φώτα του...και όσο πιο κοντά γίνεται στην λευκή διαγράμμιση..η όποια ανωμαλία του δρόμου ή κάποιο καφάσι/ανεπιβεβαίωτη κυλίδα/κλπ θα τονιστεί στο φόντο του άσπρου.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

φιλε μου περαστικα!!! και εγω απο φρεσκια πτωση ειμαι και καταλαβαινω!!! παντως 8α συμφωνισω με τον idomenea μπορεις να αποζημιωθεις απο τον δημο για τισ κακκοτεχνιες!! μην τους αφησεις! θα τα ταλαιπωρηθεις λιγο αλα θα τα παρεις... περαστικα!!
    mrdaellis

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    να κανεις ολα τα απαραιτητα για να ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΣ λογο κακοτεχνιων του δρομου. φιλε κοντεψες να σκοτωθεις γιατι καποιοι ξυσαν τα ...... τους και δεν εφτιαξαν τον δρομο η τον εφτιαξαν τοσο σκατα ωστε να κανει λακουβες. δικαιουσε αποζημιωση και κυνηγησετο οσο μπορεις.κοψτους τον κωλο....

περαστικα κ παντα ορθιος σου ευχομαι!!
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Φίλε περαστικά. Ήσουν τυχερός, όντως, μέσα στην ατυχία σου. Χειρίστηκες καλά την περίπτωση και το βασικό είναι ότι εσύ δεν χτύπησες. Άλλη μια φορά ο εξοπλισμός αποδυκνείεται σωτήριος.

Πάντως, θα συμφωνήσω με ότι έγραψαν όλα τα παιδιά. Μην αφήσεις το πράγμα έτσι. Δεν είναι μόνο το θέμα χρημάτων που θα φύγουν από την τσέπη σου, είναι η ψυχική οδύνη που περνάς μετά από κάθε πτώση, είναι να βλέπεις τη μοτοσυκλέτα που αγαπάς και προσέχεις σε άθλια κατάσταση, είναι και οι ανεύθυνοι και εγκληματίες που ευθύνονται για τον τραυματισμό και το θάνατο πολλών συνανθρώπων...

Ξέρω, μεγάλα λόγια, αλλά τουλάχιστον αξίζει να προσπαθήσεις να πάρεις μία αποζημίωση.

Μην το αφήσεις να περάσει έτσι.

Καλή επιτυχία και καλή ανάρρωση. Να'ναι τα χειρότερα αυτά.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

περαστικά φιλαράκι και συγχαρητηρια για την ψυχραιμία σου τις στιγμές της πτώσης!

τραβα φωτογραφιες και κινησου νομικά

αναψε κι ενα κερακι που εισαι εδώ και γράφεις και απλά πονάς οταν περπατας για μερικες ημερες!

Παλαιό μέλος
    pic

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	99,4 KB 
ID:	146370

Παλαιό μέλος
    Παιδια θελω να σας ευχαριστησω ολους για τα καλα σας λογια , και σας ευχομαι να ειστε παντα ορθιοι και πιο προσεκτικοι απο μενα. Μετα απο σκεψη αποφασησα να μην το κυνηγησω το θεμα γιατι κ αποζημιωση να παρω , θα ειναι μετα απο μια χρονοβορα και ψυχοφθορα διαδικασια . Να πω κιολας οτι δεν θα περισσεψουν και χρηματα για δικηγορικα μετα απο τις επισκευες της μηχανης.

Απο την φοτο ελπιζω να καταλαβενετε πως εφυγα απο τον δρομο ...

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    οι γνωστες και πολύ ύπουλες λακούβες που υπάρχουν σε όλη την επικράτεια. συνήθως συναντώνται σε μικρά κοπάδια..

παλικάρι περαστικά πρώτα σε σένα και μετά στην κούκλα σου.
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Παλαιό μέλος
    Λιγο πριν το εικονοστασιακι εφυγα , η μηχανη εφτασε στην 2η κολωνα αριστερα , λιγα εκατοστα πριν ακουμπισει , εγω εφτασα μεχρι λιγο πριν την 1η κολωνα , λιγο πριν τα χορτα-χωματα .
    Ο αδερφος μου που δουλευει τον αξονικο σε νοσοκομειο και εχει δει πολλα , μου λεει ειναι απιστευτο οτι δεν ειχες ουτε ενα καταγματακι , ουτε καν στον καρπο που ειναι πολυ συνηθισμενο σε τετοιες πτωσεις .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_0785.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	85,1 KB 
ID:	146374

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ