spam on /Αρχικά δημιουργήθηκε από mouts
ποσα βγαζει το 675?κατσε ρε ψηλε δεν μιλαω μονο για χρηση πιστας,γενικα μιλαω!!!μηπως ο φιλος θελει να γινει αναβατης αγωνων κ το θελει μονο για πιστα?αν ειναι ετσι αλλαζει το θεμα!!
:hypnotize
οσο για το 1098 ειναι σαφως γρηγοροτερο μεσα στην πιστα,2κυλινδρο κολλητε,τρελη ροπη
![]()
![]()
.δεν ισχυει το ιδιο για παραεξω..........μολις βαλει ο japan 3η αντε βρες τον!!!
οσο για το 1098 εξεφρασα τη γνωμη μου πιο πριν..................κ δεν υποτιμαω καποιο μηχανακι,την ταπεινη μου προσωπικη γνωμη εκφραζω![]()
![]()
φίλε mouts,κατ'αρχήν ο idealgel είπε πως θέλει ένα μηχανάκι για να το χαίρεται στη πίστα(των Σερρών).
Επίσης το 675 με 104,9 hp έχει σχεδόν την ίδια ιπποδύναμη με τα υπόλοιπα 600άρια (είναι 5 άλογα κάτω από το δυνατότερο japan,δηλ. το Νinja , έχει max 2,1 ίππους διαφορά με τα υπόλοιπα japan, και αρκετά πιο κάτω από το 848-λογικό).
Επίσης μέχρι να γεμίσει η 2α του japan για να την αλλάξει, το 675 θα έχει βγεί από τη στροφή και θα του έχει ρίξει και 2-3 καροτσές. (6,7 kg ροπής). Για 4η και μετά το συζητάμε ..
Επίσης, ακριβώς το ίδιο κ απαράλλαχτο εδώ και 2 χρόνια μηχανάκι έχει κερδίσει 3 τίτλους στα κορυφαία εντός πίστας συγκριτικά.
Επίσης για την αξιοπιστία: το 675 που έχω είναι το πρώτο που ήρθε Ελλάδα (2/2006). Με ΣΥΝΕΧΗ χρήση πίστας από το πρώτο 6μηνο και μετά, η μόνη βλάβη που έχει βγάλει είναι μια ντίζα στο σερβομοτέρ του αισθητήρα της εξάτμισης(εγγύηση) και πολύ πρόσφατα κόπηκε η μία βάση(βίδα είναι) του κινητήρα-άμα δε ξέρεις να το προσγειώνεις από endo.. αλλά σε σχέση π.χ με κομμένη κάτω τιμονόπλακα από προσγείωση σούζας σε Suzuki 600 K6,δεν είναι και πολύ χοντρό...
Αυτά για το 675. (εεε άμα δε παινέψουμε το σπίτι μας...αλλά να λέμε αλήθειες )
Όσο για τα ιταλικά η ροπή τους και κυρίως η σταθερότητα τους πιστεύω (έχω οδηγήσει 848 και 749) είναι τα πιο σημαντικά, με μειονέκτημα την περίεργη θέση οδήγησης και την πιο "βαριά' αίσθηση. Δεν θα έπαιρνα Ducati για πρώτο μηχανάκι..πιο μετά με ευχαρίστηση
Απλά ποστάρω για να μη βγάλουμε όλα τα μηχανάκια χρέπια και τα γιαπωνέζικα θεϊκές
εμπνεύσεις.Όλα τα μηχανάκια καλά είναι και πρέπει να τα αγαπάμε!
/ spam off
Φίλe idealgel ψάξτο δες ποιο σου αρέσει περισσότερο και διάλεξε!! Άλλωστε όλα τα μηχανάκια είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις, απλά δες τι σου αρέσει περισσότερο να κάνεις - να στρίβεις,να φρενάρεις, να έχεις δύναμη παντού, να έχεις δύναμη ψηλά, να ανοίγεις το γκάζι και να κ@βλώνεις με τον ήχο βρε αδερφέ, βλέποντας και κάνοντας ..
αλλά άμα θες να στρίβεις πάρε ένα 675!!!!![]()
![]()