Πανω που υπερασπιζα τον Αδωνι σε αλλο θρεντ, ηρθε η γυναικα του να τον γονατισει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Πανω που υπερασπιζα τον Αδωνι σε αλλο θρεντ, ηρθε η γυναικα του να τον γονατισει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
κανεις και τετοια?Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
[B]Πανω που υπερασπιζα τον Αδωνι σε αλλο θρεντ, /B]
ελεος..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Aσε ρε Ακατανομαστε να υπαρχει και κανενας φασιστας στο φορουμ, πηξαμε στην δημοκρατια εδω μεσα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Φυσικα αστειευομε. Εγω ειμαι αντιστασιακος.![]()
![]()
![]()
Καλά η παρουσιάστρια είναι απλά πολύ έκφυλη!!!
Όσο για το τηλεπαιχνίδι, είναι ο απόλυτος εξευτελισμός. Λες ότι παπαριά να 'ναι (έκλεψες, απάτησες ή οτιδήποτε) και μετά χαίρεσε και χαμογελάς γιατί πήρες παραπάνω φράγκα και το χειρότερο είναι ότι σε χειροκροτούν και τα βόδια από κάτω για τις μαλακίες που χεις κάνει!
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Καλά η παρουσιάστρια είναι απλά πολύ έκφυλη!!!
Όσο για το τηλεπαιχνίδι, είναι ο απόλυτος εξευτελισμός. Λες ότι παπαριά να 'ναι (έκλεψες, απάτησες ή οτιδήποτε) και μετά χαίρεσε και χαμογελάς γιατί πήρες παραπάνω φράγκα και το χειρότερο είναι ότι σε χειροκροτούν και τα βόδια από κάτω για τις μαλακίες που χεις κάνει!
+10000
Και παρεπιπτοντως αυτη εδω την λενε μοντελο και τραγουδηστρια και δουλευει απλα πορτα σε καφετερια στην Αγ. Παρασκευη στην πανω πλατεια.... Αρα δεν φταινε μονο αυτοι που τα ρωτουν φταινε πολυ παραπανω αυτοι που πανε και παιζουν σε αυτα τα παιχνιδια και καθονται και απαντουν στα ανωμαλα ερωτηματα που τους βαζουν. αι σιχτιρ ηλιθιοι![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GHmHZ...eature=related
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
εγω παντως χθες τον πιτσιρικα που ειδα.
ηταν χωρισμενος με την γκομενα.
η γκομενα ηξερε οτι πηδουσε αλλη.
τσεπωσε 25000 και την εκανε με ελαφρα....
ζουμε σε καιρους που τιποτα δεν σοκαρει οποτε καλα κανει ο καθενας και κανει τις αρπαχτες του.
Και στις τράπεζες με τα δάνεια πάλι κώλο στήνουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ειναι ολα τα λεφτα ρε!!!!!
μαγκες η αξιοπρεπεια μας εχει τιμη
κ πληρωνεται στη τιβι!
για 100.000 κ κωλο στηνουμε!
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα.
Η παραγωγή τηλεοπτικού χρόνου μεγάλης ακροαματικότητας είναι μια εξαιρετικά κερδοφόρα υπόθεση λόγω των διαφημίσεων.
Το να επιτύχεις ακροαματικότητα υπό κανονικές συνθήκες απαιτεί πολύ χρήμα (ταινείες, αθλητικά κλπ.)
Παγκόσμια ανακάλυψη λοιπόν είναι οι εκπομπές reality όπου με σκηνικό ένα απλό στούντιο και την συμμετοχή παικτών που τους πληρώνεις ασήμαντα ποσά, πετυχαίνεις τεράστια νούμερα ακροαματικότητας.
Όσο υπάρχουν άνθρωποι που έναντι λίγων χιλιάδων ευρώ θα ξεφτυλίζονται το σύστημα θα δουλέυει.
Στημενα ειναι αυτα τα τηλεπαιχνιδια ρε παιδια...Εγω ετυχε να παω σε ενα,δεν λεμε που,που θα επαιζε ενας ξαδερφος με την αρραβωνιαστικια και θα ειμουν η <<βοηθεια>> των παιδιων.
Η επιλογη ποιος θα παιξει ειναι στημενη,περνας οντισιον κανονικα,και πρεπει να φανεις εκπληκτος οταν κληρωθεις...Και επειδη ηταν προβληματισμενοι γιατι τους αρεσε και αλλο ενα ζευγαρι,βαλαν τα αλλα τα παιδια οτι και καλα ηταν φιλοι τους,μισα μισα τα κερδη,και εμενα με εξορισαν στην εξεδρα
Τσαμπα πηγε το απογευμα![]()
Το παιχνιδι σαν παιχνιδι παντως ηταν στην τυχη απο οσο ξερω. Τωρα αυτα με τις ερωτησεις λογικα ειναι κανονισμενα.Σιγα μην δεχτει κανενας σοβαρος ανθρωπος να τους πει αν εχει κλασει στο τρολευ...
Εκτος αυτου γυριζουν 100 παιχνιδια και βγαζουν τα μισα στο γυαλι.Μπορει καποιος να παει να παιξει και να μην το δειξουν ποτε.Και φυσικα δεν περνει μια.
Αυτο που ειμουν στην εξεδρα το βγαλανε στον αερα κατι μηνες μετα το γυρισμα...
βλεπω οτι ολοι στην ιδεολογια το ριξατε και στα μεγαλα λογια (που σωστα ειναι βεβαια)αλλα απο την αλλη ολοι το βλεπετε.
Ειστε σαν κατι παπαδες που βλεπανε 3 η ωρα την νυχτα τσοντες στο καναλι του λεωνιδα στην δεκαετια του 90 και την αλλη μερα βγαιναν στα καναλια και στηλιτευαν λαυροι το γεγονος.
κΑΛΑ ΠΑΤΕΡ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ 3 η ωρα την νυχτα και ξαγρυπναγες?
Αμα θελετε ποιοτικη τηλεοραση δεστε ΕΡΤ2,ΕΡΤ 3 .αλλα που? 2% τηλεθεαση εχουν και τα δυο μαζι.Γιατι τετοιος σκατολαος ειμαστε.![]()
![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Μεγαλη ξεφτιλα!
Παντως εχω δυο μεγαλα ερωτηματα: Την *&*$# την αδερφη του αυτος;
και Καλα ο Αδωνις εχει τετοιο εκφυλο μωρο και καθεται και χτυπιεται στα παραθυρα οτι ο vestromas ειναι απογονος των Πελασγων;
![]()
![]()
mustili
Και ο Άδωνις έκφυλος πρέπει να είναι και δεν του φαίνεται... Δεν εξηγήται αλλιώς!!
...
Ο απόλυτος εξευτιλισμός της ανθρώπινης αξίας!!!!
Ντροπή μεγάλη σε αυτούς που πάνε να πουλήσουν τον εαυτό τους , τόσα αξίζουν!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: E τον μλκ τι ειπε![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παιδες δεν καθησα να διαβασω τι γραψατε αλλα φανταζομαι περιπου τι ειπατε απο μια ματια που εριξα...
κανενας δεν ξεφτυλιζει κανεναν...
κανενας δεν τους αναγκαζει να παμε, κανεις δεν τους απειλει για να π[αιξουν στο παιχνιδι αυτο...
και μπουρδες του τυπου εχει αναγκη τα λεφτα ειναι απλα χαζες δικαιολογιες...
γιατι αν χρειαζεσαι λεφτα μπορεις να βρεις, να βαλεις τον πισινουλι σου κατω και να δουλεψεις για να τα βγαλεις...
εγω τη μηχανη που πηρα μου βγηκε ο κ#*λος για να την αγορασω, ενω αλλοι στην ηλικια μου για να το παιζουν τζοβενα πανε και χρεωνοντε σε τραπεζες και παιρνουν δανεια 10,000? για να πουλανε μοστρα,χωρις να σκεφτοντε τι θα γινει οταν η τραπεζα τα ζητησει πισω...
επισης γελιο εχουν αυτες οι εκπομπες,αν και βεβαια δε μπορω να κατσω να τις παρακολουθησω για πολυ ωρα μιας και βαριεμαι...
αλλα αυτος που ξεφτυλιζεται πρωτος ειναι ο παιχτης προτου παει στο παιχνιδι.
οταν θες να εισαι αρχοντοχωριατης,πρεπει να ξερεις και τις συνεπειες...