Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
αγαπητοί φίλοι. η αλήθεια είναι ....ότι αυτές οι ιστορίες διαδραματίστηκαν πρίν από 25 χρονια...... χρόνια.... που η πλάκες ακόμα ήσαν αυτές που προκαλούσαν γέλιο και όχι κακό. ναι η αλήθεια είναι ότι φόβησα τον παππού ( αδελφός του παππού μου) και πως με την μαρία εκτός του ότι την φοβήσαμε λίγο με τα μπαρουτια τίποτα αλλο δεν συνέβει και μάλιστα τιποτα που η ίδια δεν απολαμβανε και ζητούσε. Δεν θεωρώ ότι είμουν κανένα αγγελούδι παραταύτα ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέττο. Σας ζητώ να με συγχωρέσετε που αναφέρθηκα στα παιδικά μου χρόνια ισως θες η μνήμες ίσως οι απώλειες ισως ο τρόπος που ζωή μας τελικά πήρε τον δρόμο της θυμάμε ορισμένα και μου λείπουν....... οι ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ.
Σας υπόσχομαι πως οτι ξαναγράψω θα είναι αποκλειστικά δίτροχη εμπειρία μου και μόνο ( χωρίς φάρσες)
συνεχισε να γραφεις με τον τροπο που γραφεις !!
ολοι εχουμε κανει μ@λ@κιες και χαζομαρες για εμας και τους γυρω μας οταν ειμασταν παιδια !!
μια χαρα τα λες......μακαρι να ειχαμε ολοι το χαρισμα να τα περασουμε τοσο ομορφα στο χαρτι !