Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Ήρθε και θα συγκλονίσει Bazzaz...

καλοφορετο...

απλως μην εκθειαζουμε τα piggybag συστηματα...δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα Power commander...ακριβως ιδια αρχη λειτουργιας...το υπερ του ειναι οτι οδηγει και τα 8μπεκ (στα 8μπεκα) εν αντιθεση με το commander που οδηγει μονο τα mains...επισης, ειναι και gear dependant(η μοναδα καυσιμου) αλλα μονο χοντρικα...(ποσοστιαια πανω στον βασικο χαρτη...) κατι που κανει και το commander με το hub...

βασικοι λογοι βεβαια για να το προτιμησει καποιος απο ενα commander...(την μοναδα καυσιμου)...

το tc παιρνει δεδομενα απο ανοιγμα γκαζιου,στροφες και σχεση κιβωτιου...με απλα λογια μολις αντιληφθει αποτομη αυξηση στροφων σε σχεση με το ανοιγμα του γκαζιου,κοβει αναλογως αναφλεξη...

η τιμη του γι αυτα που προσφερει ,καυσιμο,αναφλεξη,qs και tc ειναι καλη αλλα δυστυχως εχει ολα τα προβληματα των υπολοιπων Piggybag συστηματων (commander κλπ) αναφορικα με τον χρονο αποκρισης...(μετατροπη των εντολων της ecu (χρονοκαθυστερηση) σε μπεκ και πολλαπλασιαστες...

για μενα ,αν καποιος θελει ολα αυτα ,δινει κατι παραπανω (1500-1800) ευρω και παιρνει εναν αγραφο motec ,kms ,halteck μαζι με πλεξουδα για την εκαστοτε εφαρμογη και εχει ολα τα παραπανω χωρις τα προβληματα των piggybag συστηματων και με πολυ περισσοτερες παραμετρους ρυθμισης...το κακο ειναι οτι θελει και απειρως περισσοτερες γνωσεις για να ρυθμιστει..

ο amar (bazzaz) εχει κανει προσπαθειες και αυτονομου συστηματος παλιοτερα (αγραφου εγκεφαλου) με πολυ αμφιβολα αποτελεσματα...

για την ωρα το Piggybag που εφτιαξε εχει δωσει πολυ καλα στοιχεια...

το οτι το χρησιμοποιουν ομαδες στο ΑΜΑ,δεν ειναι και κατι συνταρακτικο...απλως στις κατηγοριες που αναφερεται,ειναι υποχρεωτικη η χρηση του μαμα εγκεφαλου ,οποτε τα Piggybag ειναι μονοδρομος...

αν μιλησουμε για την μοναδα καυσιμου μονο,σαφεστατα και ειναι προτιμοτερο απο ενα power commander...απλως,για τους απλους χρηστες, δεν υπαρχει ευρος ετοιμων χαρτων λογω νεοτητας του κουτιου...εκτος κι αν αγορασουν παραλληλα και το self mapping το οποιο δεν ειναι real time φυσικα, αλλα κανει συμπαθητικη δουλεια...

καλα γκαζια...

το σαιτ για οποιον θελει περισσοτερες λεπτομερειες...

http://www.bazzazperformance.com/ind...mart&Itemid=26
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Προσωπικά συμφωνώ στο ότι δεν είναι εξαιρετικά πολύπλοκο (με το self map κουτάκι).Μπορεί να το ρυθμίσεις εύκολα σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.Για έτοιμους χάρτες εγώ δεν το συνιστώ.Κάθε μηχανή έχει δικό της τρόπο λειτουργίας.Δεν θα λειτουργήσουν 2 μηχανές με ακριβώς τα ίδια πράγματα επάνω αν η μία είναι Ελλάδα και η άλλη Λονδίνο.Το επόμενο βήμα είναι real time mapping.
    Το Traction έχει άπειρες ρυθμίσεις.Έχει ακόμη και το CUT Level με το οποίοι ρυθμίζεις τον τρόπο κοψίματος της ανάφλεξης εκτός από το επίπεδο του traction.Ας μην ξεχνάμε ότι ο Bazzaz έφτιαχνε τα επίσημα αγωνιστικά Suzuki στο AMA μέχρι πριν μερικά χρόνια.Οι ομάδες που το χρησιμοποιούν αναφέρουν το εξής:"Αναβάτες οι οποίοι ήταν με δυσκολία στη δεκάδα,μετά την χρήση του πακέτου ανέβηκαν στο podium".Αποκτάς πιο πολύ εμπιστοσύνη και γλυτώνεις λάστιχο δίνοντάς σου την δυνατότητα να κρατάς πιο σταθερό γυρολόγιο.
    Video
    http://www.safetyfirstracing.com/vid...-how-to-video/
    http://www.safetyfirstracing.com/vid...fi-box-how-to/
    http://www.safetyfirstracing.com/vid...apping-how-to/
    Σε ECU πχ Yoshimura(Racing only) απ ότι είδα έχει 3 μόνο τύπους traction και μάλιστα σε τιμή πολύ ακριβή(χωρίς να υποστηρίζει φώτα,φλας,βεντιλατέρ κλπ).
    http://www.sportrider.com/gear/146_0...uel/index.html

Διαβάστε και ένα πολύ ενδιαφέρον συγκριτικό μεταξύ Ducati 1098RR και CBR 1000RR 08(με Bazzaz).
    http://sportrider.automotive.com/933...out/index.html

Το ότι θα το ευχαριστηθεί ο Μήτσος δεν το συζητώ :a44:

Δουλεύτηκε πρώτη φορά σήμερα σε ελεγχόμενο περιβάλλον(πίστα).Ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ ευχαριστημένος.Άνοιγε γκάζι υπό κλίση και απλά εκσφενδονιζόταν μπροστά!Το πώς ακούγεται δε είναι άλλο πράμα!

dld???? pws akougetai? kanei parapanw 8orybo to traction control???
    dld se strofh anoige full to gazi kai to traction control apla ekane thn douleia tou
    kai epitagxyne apla oso eprpepe xwris na glystraei???

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    to quick shifter pou einai? deikse mas kiala...:hypnotize

to traction control exei ais8hthres sthn pisw roda? h to katalabainei apo thn cpu to pi8ano glhstrima tou pisw troxou?
    Δεν εχει αισθητηρες στη πισω ροδα γιατι απαγορευονται στα SBK αλλα πιστεψε με κανει πολυ καλη δουλεια οταν θα το δοκιμάσω και σε αλλες ποιο μεγαλες πιστες τοτε θα ξερουμε καλυτερα εως τοτε υπομονη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imag0056.jpg 
Προβολές:	518 
Μέγεθος:	84,6 KB 
ID:	147373
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Όνομα:	imag0052.jpg 
Προβολές:	515 
Μέγεθος:	97,2 KB 
ID:	147374
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Όνομα:	imag0046.jpg 
Προβολές:	512 
Μέγεθος:	89,9 KB 
ID:	147375

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Οι ρυθμισεις που εχει το ΒΑΖΖΑΖ ειναι πολλες και ευκολες απλα πρεπει λιγο να ασχοληθεις και να εχεις γνωσεις πανω στο αντικειμενο δηλαδη σαν οδηγος να ξερεις τι είναι αυτό ακριβως που σου λειπει και υστερα σα μηχανικος να καταφερεις να το ρυθμισεις :smilea: φαινεται δύσκολο αλλα στη πραξη δεν είναι καθολου απλα οπως ειπα και στην αρχη θελει το χρονο του

Όνομα:	imag0042.jpg 
Προβολές:	512 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	147376

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Όνομα:	imag0055.jpg 
Προβολές:	513 
Μέγεθος:	84,3 KB 
ID:	147377

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Όνομα:	imag0050.jpg 
Προβολές:	507 
Μέγεθος:	87,9 KB 
ID:	147378

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

to eixa fantastei oti kati tetoio 8a kribotan pisw apo mia tetoia texnologia....

Όνομα:	imag0046.jpg 
Προβολές:	498 
Μέγεθος:	82,3 KB 
ID:	147390

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ο κύριος είναι υποψήφιος για να πάρει ένα ίδιο.Έχει 1098S το οποίο δίνει απότομα και γρήγορα μεγάλα ποσά ροπής.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ο κύριος είναι υποψήφιος για να πάρει ένα ίδιο.Έχει 1098S το οποίο δίνει απότομα και γρήγορα μεγάλα ποσά ροπής.
    Ο κυριος ειναι εκει για να κατασκοπευσει και για κανενα αλλο λογο :rotflmao:

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Σημερα περασα σε ενα μπουσα Κ8 ακριβος οτι εχω βαλει κι εγω στο Κ7 μου τα αποτελεσματα ηταν εξαιρετικα ακομα κρυφοχαμογελαει σατανικα ο ιδιοκτητης του

Όνομα:	imag0091.jpg 
Προβολές:	419 
Μέγεθος:	76,3 KB 
ID:	149059

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Άντε καλορίζικο και αυτό...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φέρτε τη στην Ελλάδα και θα εξαφανιστούν τα παπιά & τα 250αρια από την Αθήνα.
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2023, 03:49
  2. ηρθε και εμενα η ωρα μου...!
    από sakisp στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2006, 18:27
  3. θα ακριβύνει και θα βάζουμε νερό στο Τέλος
    από javrar6 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 10:59
  4. Αν και θα επρεπε να παει...
    από Runner Ducati στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ