Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: για το χαμένο ανθυπολοχαγό της Αλβανίας

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ενα respect στον thou-vou που πρωτη φορα τον βλεπω να χειριζεται τοσο καλα τετοια κουβεντα.
    σιγά τον χειρισμο ρε!!
    την κανω με ελαφρά, δεν συμμένει διαχείριση

χρηστακο μηπως να αλλαξεις το nick σου σε mr mprizas??
    ρε αι μάζεψε καμια κορίνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    οι μισοί έλληνες που θεωρούσαν μόνο τους εαυτούς του πατριώτες και τους άλλους μισούς τους θεωρούσαν προδότες.
    Για αυτό έπρεπε να σφάξουν τους άλλους μισούς που επίσης θεωρούσαν μόνο τους εαυτούς του πατριώτες και τους άλλους μισούς τους θεωρούσαν προδότες, και επίσης ήθελαν να τους σφάξουν ...

αυτή η μαλακία η διχόνοια μια ζωή μας καταστρέφει ...

ναι, αλλά οι μισοί, είχαν μείνει "μισοί" απο καιρό, ενώ οι άλλοι, ήρθαν ολόκληροι, και με μπάρμπα αριστοκράτη( )
    το οτι κατόπιν εορτής, οι χαμένοι ειπαν "ευτυχώς" είναι κατι που δεν το'ξερε κανείς απο πρίν

ΑΛΛΑ

τώρα ομως (τι τώρα δλδ, είναι και 10 χρόνια) που μείναμε χωρίς βαρβάρους, και με ΟΛΟΥΣ μαζι σε μια αγκαλιά, χαμένους κερδισμένους, με ποιανού τον φόβο ΔΕΝ θα "σώΖ ουμε" τον κόσμο??

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    οι μισοί έλληνες που θεωρούσαν μόνο τους εαυτούς του πατριώτες και τους άλλους μισούς τους θεωρούσαν προδότες.
    Για αυτό έπρεπε να σφάξουν τους άλλους μισούς που επίσης θεωρούσαν μόνο τους εαυτούς του πατριώτες και τους άλλους μισούς τους θεωρούσαν προδότες, και επίσης ήθελαν να τους σφάξουν ...

αυτή η μαλακία η διχόνοια μια ζωή μας καταστρέφει ...

ΔΕΝ ειναι επι του παρόντος .Τα πραγματα ηταν πολυ, πολυ,πολυ, πολυ ,πολυ πιο συνθετα και καλο ειναι που ειναι συνθετα οι υπεραπλουστευσεις ειναι απλα ακυρες .
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    ΔΕΝ ειναι επι του παρόντος .Τα πραγματα ηταν πολυ, πολυ,πολυ, πολυ ,πολυ πιο συνθετα και καλο ειναι που ειναι συνθετα οι υπεραπλουστευσεις ειναι απλα ακυρες .

ρε αντε απο εκεί που θα κατηγορήσεις το κατανοητό αυτο κείμενο, γι να μας πασάρεις καμιά ακαταλαβίστικη μπούρδα ετσι ώστε να μην μπορούν μετα να σου την αντικρούσουν και να νομίζεις οτι συμφωνούμε :a017: :a37:

παπάρα

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ναι, αλλά οι μισοί, είχαν μείνει "μισοί" απο καιρό, ενώ οι άλλοι, ήρθαν ολόκληροι, και με μπάρμπα αριστοκράτη( )
    το οτι κατόπιν εορτής, οι χαμένοι ειπαν "ευτυχώς" είναι κατι που δεν το'ξερε κανείς απο πρίν
    Ωωωωω τι μαθαινει κανεις σε forum ...

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ρε αντε απο εκει που θα κατηγορήσεις το κατανοητό αυτο κείμενο, γι να μας πασάρεις καμιά ακαταλαβίστικη μπούρδα ετσι ώστε να μην μπορούν μετα να σου την αντικρούσουν και να νομίζεις οτι συμφωνούμε :a017: :a37:

Αγαπητε κανεις δεν ξερει πως θα ηταν τα πραγματα αν ...κλπ .Υπαρχουν επιχειρηματα οτι μπορει και να μην ηταν ετσι οπως φανταζομαστε.Ασε που κι ο υπαρκτος καπιταλισμος θα φαντάζει οπου να'ναι περσινή μοδα. Οσο για τις "ακαταλαβιστικες μπουρδες" δεν ειναι τιποτα ,απλα ξεμαθαινω την ελληνικη οπως την μιλουν οι λογικοι. Και που εισαι ακομα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλικάρια δεν θέλω να σας το χαλάσω, αλλά είμαι 27 ετών και βλέπω ελάχιστους από τη γενιά μου να ξέρουν για εμφύλιους, "άλλους", "μισούς", και άλλα τέτοια ωραία, πόσο μάλλον να έχουν και άποψη, να παίρνουν και θέση κλπ κλπ.

Μου φαίνεται ότι η "επανάσταση" και ο "αγώνας" σε αυτή τη χώρα βολεύτηκαν με μια θέση κλητήρα στην ΔΟΥ Ν.Σμύρνης...
    ntontos
    no motori, no party
    αμήχανος μέχρι νεωτέρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ntontos
    Παλικάρια δεν θέλω να σας το χαλάσω, αλλά είμαι 27 ετών και βλέπω ελάχιστους από τη γενιά μου να ξέρουν για εμφύλιους, "άλλους", "μισούς", και άλλα τέτοια ωραία, πόσο μάλλον να έχουν και άποψη, να παίρνουν και θέση κλπ κλπ.
    θα μας φάει το μαύρο σκοτάδι!...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Δεν κατανοώ τι γράφεις.
    Ή το εξηγείς ή μας δίνεις τον κωδικό νατο αποκωδικοποιήσουμε εμείς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ntontos
    Μου φαίνεται ότι η "επανάσταση" και ο "αγώνας" σε αυτή τη χώρα βολεύτηκαν με μια θέση κλητήρα στην ΔΟΥ Ν.Σμύρνης...
    κι όμως δείχνεις να καταλαβαίνεις αρκετά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δεν κατανοώ τι γράφεις.
    Ή το εξηγείς ή μας δίνεις τον κωδικό νατο αποκωδικοποιήσουμε εμείς...
    ο κώδικας δεν ειναι διαθέσιμος

ενω εσύ τραβάς ζόρι ε?

πες με ψώνιο αν θέλεις, αλλά δεν με βάζω στο ίδιο τσουβάλι με την υπόλοιπη γενιά μου
    ntontos
    no motori, no party
    αμήχανος μέχρι νεωτέρας...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Το χαμένο κεφάλαιο της Γεννέσεως
    από costas81 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2007, 16:47
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2007, 14:05
  3. Το χαμένο κεφάλαιο της Γέννεσεως
    από Zorbas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 21:54
  4. Wallpapers για το απόλυτο όπλο της Honda
    από Tigas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 09:33
  5. Το χαμένο κεφάλαιο της Γεννέσεως .........
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 09:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF