Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: voithia..

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    εγω προτεινω ανταλλαγη του Κ5 με το GS μου (αυτο στην υπογραφη μου απο κατω)!

Τα υπολοιπα ειναι για να εχουμε να λεμε...

:o

λες?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Μια περίοδο αν και δεν ήταν δικό μου οδηγούσα ένα gsxr 600 και μάλιστα όχι απλά για μια βόλτα αλλά όλη την ημέρα αναγκαστικά. Από ένα σημείο και μετά ξύπναγα τα πρωινά με φριχτούς πόνους στον καρπό και στη φυσική συνέχεια του προς το κέντρο της παλάμης. Κάποια στιγμη ενώ οδηγούσα άρχισε να μυοδιάζει το χέρι μου. Πέρασε το σκηνικό και δεν έδωσα κι άλλη σημασία γιατί εκείνη την περίοδο είχε σπάσει ένα ποτήρι στο χέρι μου. Καιρό μετά ξαναέκανα για μια περίοδο την ίδια δουλειά αυτή τη φορά με το xmax που δεν έχει συμπλέκτη και ξεκίνησε το ίδιο σκηνικό ενώ κι όποτε οδηγούσα το fazer με το που άγγιζα το συμπλέκτη άρχιζε το πάρτυ του μουδιάσματος κι ο πόνος κάθε πρωί σταθερός. Τελικά πήγα σε γιατρό φοβούμενος για τενοντίτιδα αλλά τελικά ήταν κάτι άλλο που ίσως πρέπει να το ελέγξεις : σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    εγω προτεινω ανταλλαγη του Κ5 με το GS μου (αυτο στην υπογραφη μου απο κατω)!

Τα υπολοιπα ειναι για να εχουμε να λεμε...

:o

λες?

Τελικα...

ΨΗΘΗΚΕ!!!!!

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=69134

Δεν είναι τίποτα! Ονομάζεται το σύνδρομο του "Προκρούστη" και το παθαίνουν όσοι
    έχουν πολύ γρήγορα μεχανάκια! Απο την πολύ απότομη επιτάχυνση και στην προσπάθεια
    να κρατηθείς στο τιμόνι τα χέρια τεντώνουν και σταδιακά μακραίνουν ! όταν σου φτάσουν μέχρι γόνατο άλλαξε μηχανή! :rotflmao:

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: voithia..

Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
    sas parakalw opoios exei kapoia empeiria sto thema kai to provlima mou as me voithisei!odigaw ena 1000k5....omws meta apo ligo diastima odigisis me ponane ta xeria mou kai eidika to aristero pou einai o symplektis.kai edw einai i aporia mou:an valw allo symplekti(ydravliko)tha me ponaei to xeri i oti kai na kanw den tha allaxei kati giati etsi einai i thesi odigisis tis mixanis??
    Σε πονανε η μουδιαζουν???
    Αν οδηγεις την μηχανη συνεχεια μεσα στην πολυ και ριοχνεις το βαρος σου πανω στα χερια φυσιολογικο ειναι να σε πονανε και να μουδιαζουν τα χερια σου φιλε.

Να δουλευεις τα ποδια σου πολυ και να σφιγγεις με αυτα στα φρενα το τεποζιτο,ασε τα χερια σου χαλαρα πανω στην μηχανη.Δοκιμασε το αυτο και αν παλι εχεις προβλημα τι να πω?Τοτε δεν εισαι φτιαγμενος για SS.

ps:Το φαινομενο του πονου και μουδιασματος στα χερια διπλασιαζεται αν κανεις το λαθος να εχεις συνεχεια δικαβαλο και να ριχνεις το βαρος σου και του αναβατη στα χερια σου.
    Keep spamming!!!:a13:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: Re: voithia..

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Σε πονανε η μουδιαζουν???
    Αν οδηγεις την μηχανη συνεχεια μεσα στην πολυ και ριοχνεις το βαρος σου πανω στα χερια φυσιολογικο ειναι να σε πονανε και να μουδιαζουν τα χερια σου φιλε.

Να δουλευεις τα ποδια σου πολυ και να σφιγγεις με αυτα στα φρενα το τεποζιτο,ασε τα χερια σου χαλαρα πανω στην μηχανη.Δοκιμασε το αυτο και αν παλι εχεις προβλημα τι να πω?Τοτε δεν εισαι φτιαγμενος για SS.

ps:Το φαινομενο του πονου και μουδιασματος στα χερια διπλασιαζεται αν κανεις το λαθος να εχεις συνεχεια δικαβαλο και να ριχνεις το βαρος σου και του αναβατη στα χερια σου.
    +750 λαθος θεση οδηγησης εχει 99,9%
    (τωρα θυμηθικα πωαααααα γαμωτ γαμωτ που δεν εβρισκα την νεκρα στο rs και αναγκαστικα ημουν σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
    με το χερι στο συμπλεκτη και μεσα στη κινηση ολη την ωρα μαμω μεσα για να κανω ξερογκαζιες μην σβησει γαμωτ γαμωτ απο την αθηνα
    στο πειραια ουτε το εξπρες του μεσονυχτιου τετοια ταλαιπωρια να ουμ μεσα τι ποδια τι χερια δεν ανεβηκα σε μηχανακια μια βδομαδα μετα
    παρτε μηχανες μας λεγαν ....καλα σκαω)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    katarxin sas eyxaristw poli gia tis symvoyles sas...twra kapoies apantiseis.ta xeria ponane den moudiazoun,exw ligismenoys agwnes oso ginete vevaia,eimai arketa panw ap ti zelatina kai den mporw na skypsw para poli exw ypsos 1.78 giati tha ponesei kai i mesi..oso gia ayto pou lete gia na sfixw ta podia sto depozito tha to dokimasw na dw an tha allaxei kati..

δοκιμασε να γυρισεις τη μανετα του συμπλεκτη λιγο πιο ψηλα ή χαμηλα.
    τεσπα τοποθετησε την εκει που σε βολευει και δεν καταπονει τον καρπο οταν την τραβας.
    Μαλλον την εχεις πολυ ψηλα.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Φιλε σοβαρα...
    (μιας και πριν εκανα πλακα, δεν ειχα καταλαβει τη σοβαροτητα της καταστασης, sorry)

πηγαινε σε ενα γιατρο να το κοιταξεις!
    Για καποιο λογο που ισως να μην εχει να κανει ΚΑΝ με τη μοτό, ίσως να εχεις καποιο προβλημα, τενοντήτιδα ή κατι...
    Δεν ειμαι γιατρος αλλα εχω μια εμπειρια απο αυτη τη γ@μημενη παθηση!

Ευχομαι να μην ειναι τιποτα!

Παρε κατι πολυ μαλακοτερο και ελαφρυτερο για καποιο καιρο ή παρε αυτοματο....

ξερω ξενερωνεις αλλα τι νακανεις...

Παρε Απριλια μανα που και μοτο ειναι και δεν εχει συμπλέκτη....

Μητσο θα γινει σπιντουλας ρε συ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD

Μητσο θα γινει σπιντουλας ρε συ?

την ψαχνουμε γενικως ρε φιλε, τωρα που μας παιρνει γιατι αμα παντρευτουμε :rotflmao: :rotflmao: χεσε μεσα!

Ρε παντρεψου να το παρεις.....ΠΡΟΙΚΑ.

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater

Δοκίμασέ το! Δες και τους αγωνιζόμενους σε motoGP πως έχουν τα χέρια τους για να μην κουράζονται στην πολύωρη οδήγηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Mια ιδέα είπα ρε αδερφέ...!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αλλαξε ομαδα και θα στρωσουν ολα !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε τι τραβαμε....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2009, 15:53
  2. voithia kardia i logiki
    από gepapa_gr στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2008, 21:29
  3. voithia kardia i logiki
    από gepapa_gr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2008, 20:06