Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Ο γιος μου αγοραζει μηχανη

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Εγώ θα σου πρότεινα cb400 γιατί έχει πουλήσει πολλά και βρίσκεις πράγματα αν χρειαστείς. Είναι και πολύ καλή περίπτωση για πρώτο μηχανάκι....
    ή zxr400 αν πάμε σε μικρό ss γιατί αν χρειαστείς κανα ανταλλακτικό μπορεί να βρεις (το ξέρω εκ πείρας) γιατί είναι το μοναδικό 400αρι που εισαγόταν για ένα διάστημα....

Μακριά από τα bandit γιατί θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις στα συνεργεία.....

Η γνώμη μου πάντα από αυτά που έχω δει και ακούσει....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Μπαμπακοοοοοοοοοοοο

δωσε μου το 1150 και κρατα εσυ το bandit.:rotflmao:
    Keep on rocking in a free world !!!

Καλώς τα παιδιά Το avatar του/της liospi
    καλημέρα και από μένα

και γω θα πρότεινα ένα από τα 400cc

για το bandit, επειδή το έχει κολλητός έχει πρόβλημα με τα ηλεκτρικά του, και δεν είναι τόσο να παίρνεις πολύ "γερτά" στροφές.

εγώ έχω ένα brosaki 400 pgm, άσπαστο (400cc με 37 πως να σπάσει)
    και στριφτερό, απλά έχω βάλει πάνω του, σχεδόν όσο το πήρα

οπότε με 8ετίας μηχανή για να έρθει στα ίσια της θέλει ένα 1500 ακόμη.

και μένα πρώτη μου μηχανή είναι, την έχω 3 χρόνια τώρα, απλά σκέφτομαι να την δώσω να μην την δώσω. προς καλοκαίρι μεριά μάλλον πάω για S2R οπότε 2 μηχανές λίγο δύσκολο. αλλά θα την παλέψω, πρώτος καλός έρωτας ήταν αυτός.

εάν θέλεις να σου πω για bros ρώτα ότι θέλεις

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	brospgm.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	50,6 KB 
ID:	9558

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Όπως είπα και στο γιο σου:

Αν θες τη γνώμη μου:

Είσαι νέος ΚΑΙ άπειρος για να πας σε cbr400 και τέτοια. Είναι πολύ πρίζες και δεν πολυσυγχωρούν. Κοίταξε για cb400 sf ή cb500 2κ. Καλύτερα να πάρεις ένα cbf 600 παρά τα ss400 όπως zx / cbr

Στο δικό μου γιο για πρώτη μηχανή θα έπαιρνα cbf250 για στριτάκι, ή θα προτιμούσα ον-οφφ.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    δυστυχως η ευτυχως φιλε μου πριν απο μικρο χρονικο διαστημα το αντημετοπησα για δευτερη φωρα...
    κατ¨αρχην θα πρεπει να σκευτης αν ο γιος σου σκευτετε με το σωστο κεφαλι.
    αν ναι τοτε
    εγω του πρωτηνα να αγωραση μια μοτο που θα μπορουσε να ερχετε μαζι μου στης εκδρομες για να μαθη να οδηγη σωστα. μαλιστα οι παρεες μου που πηγενα εκδρομες ηταν ατομα καθε ηλικιας μιαλομενα και ολοι μαζι του δυχναμε τον δρομο τον σωστο.
    κατα την γνωμη μου ( και συμπτοση ) και ο μεσεος μου γιος ηθελε ενα μιτο 125 η ενα rs125. του ειπα οτι το διχρονο ειναι μεν ωραιο και γρηγορο αλλα αν θελει να βαλει το κοριτσι του επανω θα βρωμανε διχρονολαδο και οτι δεν θα μπορει να παει βολτα πουθενα ουτε για μπανιο.
    με το τετραχρονο ειναι καλυτερα τα πραγματα και ταξηδακι κανεις και δεν βρομοκοπας διχρονολαδο.
    εγω θα πρωτηνα ενα μηχανακι που ειναι και γρηγορο και ταξηδιαρικο και το βρησκης σε πολυ καλη τιμη
    ZZR 250- 400 φτηνο μηχανακη με χαμηλο κοστος σηντηρησης και φτηνα ανταλακτηκα
    και ταξιδιαρικο για δυο ατομα και στριφτερο σαν σπορ-τουρινκ που ειναι.
    του γιου μου του αρεσε πολυ οπως και εμενα. το βρηκαμε 3-4 χρωνων σε πολυ καλες τιμες.
    τελικα βεβαια αποφασησε να παρει μεγκα σκουτερ για να ειναι κυριλατος και να βαζει και κανενα αδιαβροχο απο κατω.
    οχι πως ηταν ασχημη επιλογη αφου ηρθε μαζι μας στην ιταλια που πηγαμε να δουμε το motogp στο mouggelo.
    τα μπαντιτ ειναι ολλα σκισμενα...
    τα cbr-cb- ειναι απο ιαπωνια και θελουν λευτακια ακομα και τα πιο καθαρα για να φτιαχτουν.
    παντος εγω προτηνω τετραχρονο.
    το διχρονο το θελουν οι πιτσιρικαδες για να κανουν φιγουρα και να μην κοιμασε εσυ ησιχος τα βραδια...

Πολύ καλό το ΖΖR 400, φτηνό και φτιάχνεται εύκολά..

Αλλά απο γεωμετρία κλπ πως παει;

Παντος αυτό θα διάλεγα...

Τα ZXR 400 kai ta CBR 400 RR είναι συνήθως σπασμένα από οτι ξέρω. Τους έχουν αλλάξει τα φώτα οι προηγούμενοι ιδιωκτήτες τους...
    OMG!

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    sorry γιε ατους εκκεντροφορους δεν ηθελα να προσβαλλω τους λοιπους μηχανολογους εδω μεσα. Απλα μια φορα μου ειπε ενα παιδι με ενα Ζ125 πιτα φτιαγμενο που το επαιζε πολυ μηχανλολογος και γληγορος οτι το μοτορι του εχει εκκεντροφορους (ελεγε οτ ειχε 2ΕΕΚ(!!!) απο 1 που ειχε το μαμα!!!), και επεμενε σε αυτο το θεμα μεχρι που τον ταπωσα μπροστα σε ολους οτι δεν εχει εκκεντροφορους το μοτορι του, και ουτε βαλβιδες εισαγωγης εξαγωγης(!!) οπως το cbr1000! (πολυ ΜΟΤΟ διαβαζε μαλον) Απλα μου εχει μεινει απο τοτε και το λεω συνεχεια σε οσους εχουν διχρονα οτι εχουν λεει 2εκεντροφορους!

Παντως τα αμεσα μου σχεδια θα σας φτιαξω μια πατεντα με διχρονο εκκεντροφορο και θα σας αποδειξω οτι γινεται! Χεχχεχεχε

χαχαχαχ μηπως το διχρονο ηταν και αεροψυκτο!!!

Δηλαδη ειχε τρυπες στο κυλινδρο.!?

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    epeidh eimai sthn idia fash (panw katw) me to gio sou,proteinw ena ZXR400.grhgoro,strivei apsoga kai genika mporeis na vreis antalaktika eykola.
    idio phre kai filos mou.epishs neos odhgos.idio symperasma kai apo ekeinon.
    poly kalh epilogh xwrisna einai thirio ippodynamhs.

Mou aresei poly h kinhsh sou pantws!dystyxws emena o pateras mou thn afhse thn mhxanh apo otan hmoun pitsirikos,giati arxise na fovate...
    Kalh epilogh opou kai na katalhxete.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Δείξε μου τη μηχανη σου να σου πω ποιος είσαι...
    από Dirty_Gas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2006, 17:13
  2. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2005, 19:07
  3. Ο γιος μου Gay???
    από angels_gr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2005, 22:30
  4. Ο γιος μου..
    από fastheo στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0