Ναι...ναι...εβγαλαμε μια τσικουδια φετος ααααλλο πραμα σου λεω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Εγώ λέω ότι ο Λιάκαρος τη μετέφερε!
Παραδέξου το ρε ότι η φετινή "παραγωγή" είναι άριστης ποιότητος!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι...ναι...εβγαλαμε μια τσικουδια φετος ααααλλο πραμα σου λεω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Εγώ λέω ότι ο Λιάκαρος τη μετέφερε!
Παραδέξου το ρε ότι η φετινή "παραγωγή" είναι άριστης ποιότητος!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπορείς να πάρεις από'κείνους του συναγερμούς που γράφεις εσύ αυτό που θέλεις να φωνάζουν προειδοποιητικά !Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
βεβαια το κατα ποσο θα χρησιμοποιώ τον περιμετρικο θα εξαρτηθει απο το ποσο θα μου σπαει τα @@ με τις περαστικες γατες...τους σκυλους που ερχοντε να μου κατουρησουν την ζαντα και αλλα τετοια ομορφα![]()
![]()
![]()
μλκ μου ν'ακούσω το Βαραντέρο να φωνάζει "ουστ απο'δώ κοπρόσκυλο, ξ ξ ξ"...:rotflmao:
![]()
μη μου λες τέτοια κοπέλι γιατι ήταν να κατέβω τη περασμένη βδομάδα για τα καζανέματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ναι...ναι...εβγαλαμε μια τσικουδια φετος ααααλλο πραμα σου λεω...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
εγώ λέω να του βάλει εγκέφαλο-τεχνητή νοημοσύνη να κάνει το βαραντέρο ΨΙΤ !Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μπορείς να πάρεις από'κείνους του συναγερμούς που γράφεις εσύ αυτό που θέλεις να φωνάζουν προειδοποιητικά !
μλκ μου ν'ακούσω το Βαραντέρο να φωνάζει "ουστ απο'δώ κοπρόσκυλο, ξ ξ ξ"...:rotflmao:
![]()
![]()
Να μη στεναχωριέσαι καθόλου που τό'χασες, άκου με που σου λέω, μεγάλα ζόρια !Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μη μου λες τέτοια κοπέλι γιατι ήταν να κατέβω τη περασμένη βδομάδα για τα καζανέματα...![]()
Εγώ τυχαία πέρασα μια φορά και τα σοβαρά μου κύτταρα μείνανε εκεί γι'αυτό χαζοχαρουμενεύω σήμερα![]()
![]()
Φετινό απόθεμα θα υπάρχει άφθονο μέχρι τα επόμενα καζάνια να πιουν κι οι κότες και να κάνουν καταδρομικές αφυπνήσεις στους κόκορες![]()
:a51: :a51:
μλκ :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
ΕΛΑ ΤΕΛΟΣ Η Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Και που να πάει το έρμο το ζωντανό ρε, παρακάτω είναι του Ντιμχίου το ρημάδι...:rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να μη στεναχωριέσαι καθόλου που τό'χασες, άκου με που σου λέω, μεγάλα ζόρια !
Εγώ τυχαία πέρασα μια φορά και τα σοβαρά μου κύτταρα μείνανε εκεί γι'αυτό χαζοχαρουμενεύω σήμερα![]()
![]()
Φετινό απόθεμα θα υπάρχει άφθονο μέχρι τα επόμενα καζάνια να πιουν κι οι κότες και να κάνουν καταδρομικές αφυπνήσεις στους κόκορες![]()
:a51: :a51:
Κρατήστε μου κανά πεντόλιτρο ρε για όταν θα ξανακατέβω!
Θέλει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ηλείας να συνεργαστεί με τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς τσι Κρήτης.
Για κάτι γρασίδια...τριφύλια...εφταφύλια...δεν πολυκατάλαβα...![]()
Πωωωω...και γαμ@ τα χαρμανια θα βγαλουνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Κρατήστε μου κανά πεντόλιτρο ρε για όταν θα ξανακατέβω!
Θέλει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ηλείας να συνεργαστεί με τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς τσι Κρήτης.
Για κάτι γρασίδια...τριφύλια...εφταφύλια...δεν πολυκατάλαβα...![]()
![]()
Δεν το κόβω για πλάκα.. σιγά μην κάτσει κάποιος να μετακινήσει το tank για χαβαλέ και μετά να πάει Καλίμπρα να ισιώσει ο ίδιος.. Αφού δεν στην πήρανε τα τσογλάνια πάλι καλά.. Γιατί δεν βάζετε κάμερα στο parking? Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο κόστος..
![]()
ΥΓ σε ποιο ξενοδοχείο δουλεύεις?
Ελα μου ντε...ελα μου ντε...Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Γιατί δεν βάζετε κάμερα στο parking? Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο κόστος..![]()
ΥΓ σε ποιο ξενοδοχείο δουλεύεις?
Σβησε κανα π.μ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ελα μου ντε...ελα μου ντε...
Σβησε κανα π.μ...![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
ΕΛΑ ΤΕΛΟΣ Η Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: