oti kai na pareis kalo einai
oti kai na pareis kalo einai
Ψέματα λέει ο λούλης...σε ροζ θα το πάρει! :rotflmao: :rotflmao:
Εμένα μ' αρέσει το διπλό χρώμα και συγκεκριμένα μπλε σκούρο ματ με ασημί αλλά ζήτημα αν έχω δει μια φορά. Και το τοπ χρώμα για 'μενα είναι το λευκό, όπου βέβαια αν συνυπολογίσεις οτι μόνο χθες βράδυ είδα ένα λευκό fazer, 2 λευκά scooter κι ένα λευκό tdm σε μια διαδρομή 2 χιλιομέτρων έχει καταντήσει κουραστικό με το λευκό χρώμα χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είναι κι άσκημο.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
perimene ta 09 hromata vreeeeeeeeeeeee,telionei o hronos
Αρχικά δημιουργήθηκε από john74
perimene ta 09 hromata vreeeeeeeeeeeee,telionei o hronos
Τώρα είναι αργά!μάλλον αυτή τη βδομάδα θα το έχει το μωρό!![]()
Το πήρα το μωρό!!!
Τελίκα το χρώμα είναι Κ***α!!Να πω την αλήθεια με μισή καρδία το χα παραγγείλει με αυτό το χρώμα αλλα μόλις το είδα απο κοντά αναθεώρησα, τελικά για έμενα είναι best!
Εντυπώσεις τώρα....παρα μα πάρα πολυ άνετο!Πηγα και βόλτα χτες με την γυναίκα,ούτε κουραστήκαμε ούτε πιαστήκαμε!
Φίλε John είχες δίκιο,μου το χες πει εσύ να πάρω haya, εγώ όμως δεν σε άκουσα! κάλιο αργά παρα ποτε!
![]()
Καλοτάξιδο και ...................... φωτό !!!
![]()
![]()
![]()
καλα χιλιομετρα φιλε μου και παντα ορθιος , αντε ντε τι περιμενεις , δωσε φωτο στον λαο !!!
Καλοτάξιδο να είναι!![]()
![]()
Πως σου φαίνεται το μπλε τελικά;![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8