Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Παπούς vs Μπετονιέρας

καλα ας κοψει το νημα του εγγονου του κανενας παππους (ολα τα σεναρια ειναι πιθανα)κ να δεις για ποτε αλλαζει αυτο.θα ψαχνουν γωνια να σπασουν οικογενειακως ο κεφαλι τους

Σουρεαλιστικό Μέλος Το avatar του/της Lilith_tzw
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
    καλα ας κοψει το νημα του εγγονου του κανενας παππους (ολα τα σεναρια ειναι πιθανα)κ να δεις για ποτε αλλαζει αυτο.θα ψαχνουν γωνια να σπασουν οικογενειακως ο κεφαλι τους

Αυτο που λες παιζει σαν σεναριο αλλα δεν νομιζω οτι κανενας θα χαλασει την βολη του μεχρι να συμβει κατι ακραιο....... Για αυτο στους Ελληνες η λεξη Προληψη ειναι σχεδον αγνωστη....

Ειτε στα προφυλακτικα------δειτε ποσες εκτρωσεις γινονται στην Ελλαδα
    Ειτε στον καρκινο------Καπνισμα,Ψιλαφηση για τις γυναικες
    Ειτε στο κρανος -εξοπλησμο---------ΠΟσοι κυκλοφορουν χωρις αυτα???
    Ειτε ο καθενας στον δικο του να του λεει μεχρι τα 65 μετα εγω οτι θες για μετακινηση
    Ειτε σε πολλα πολλα πολλα αλλα......
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

ναι εχεις δικιο,η μαγικη λεξη ειναι η προληψη.ας ελπισουμε οτι καποτε θα καταλαβουμε οτι το προλαμβανειν ειναι καλυτερο του θαραπευειν.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Δουλευόμαστε; Με ή χωρίς δίπλωμα νομίζετε οτι θα εμποδιστεί ένας παππούς της επαρχίας να οδηγεί; Ακόμη και στην Αθήνα ίσως. Για 'μενα φταίει η παιδεία των οικείων τους και το ''έλα μωρέ τώρα, τί θα πάθει'' αλλό αν δεν είναι μόνο τι θα πάθει αλλά και τι μπορεί να προκαλέσει. Αναφέρετε την κώφωση, την κακή όραση, γιατί λίγοι είναι οι γέροι με μαλάκυνση που εκεί που πάνε δεξιά μπορεί να τσαρουχώσουν γιατί ξέχασαν που έχουν να πάνε και πολλές άλλες περιπτώσεις.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
    την τρελα μου μεσα... κ εγω εχω παθει νηλες απο παππουδες.φταινε αυτοι που τους ανανεωνουν τα διπλωματα.σκοινι κ σαπουνι ρε π@@στη μου σε ολους.
    ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 65.ΤΕΛΟΣ!!
    Ώπα ρε παλληκάρι....από τα 65 ????

Το αν δε λειτουργούνε σωστά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δε σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσεις ένα σύνολο ανθρώπων από κάποια δραστηριότητα, και πολύ περισσότερο στην ηλικία των 65 που αναφέρεις.
    Στα 65 ακόμα εργαζόμαστε και δε θα οδηγούμε?

Δηλαδη τα αντανακλαστικα του καθε παππου ειναι ελεγκτικος μηχανισμος?:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    Ώπα ρε παλληκάρι....από τα 65 ????

Το αν δε λειτουργούνε σωστά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δε σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσεις ένα σύνολο ανθρώπων από κάποια δραστηριότητα, και πολύ περισσότερο στην ηλικία των 65 που αναφέρεις.
    Στα 65 ακόμα εργαζόμαστε και δε θα οδηγούμε?
    Μπορείς ρε φίλε να τους αποκλείσεις ακόμα κι αν αδικήσεις κάποιους που μπορούν ακόμη να οδηγήσουν.Είτε μας αρέσει είτε όχι στα 65 η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των οδηγών "δε το'χει" πια,είναι αργοκίνητος κίνδυνος.Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά μπροστά στο συνολικό αριθμό των 65+ παραείναι λίγες ώστενα χαρακτηρίσουν το σύνολο.
    Άλλο η εργασία,άλλο η οδήγηση,καμμία σχέση το ένα με τ'άλλο.Αν δεν εργαστείς καλά στα 65+ κακό δικό σου,αν δεν οδηγήσεις όμως καλά την πληρώνει ο άλλος και μάλιστα άσχημα.
    Μαλακία δεν είναι;
    Κάθε πράγμα στον καιρό του

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μόλις γύρισα απο μια δουλειά ...

Πραγματικά ρε παιδιά... Ε ΡΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ήμουν ευτυχώς με το Ι.Χ. (γιατί αν ήμουν με την μηχανή δεν υπήρχε εγγύηση του τι μπορεί να γινόταν). Στο κομμάτι της Ν.Ερυθραίας , κυρία κάποιας ηλικίας με jeepειδές , το είχε κάνει σχεδον shaker απο το απότομο φρενάρισμα και απότομη επιτάχυνση.. το αποτέλεσμα;...

Ενώ είμαστε σταματημένοι στο φανάρι , έχει κουμπωμένη την πρώτη (μάλλον) και χαλαρώνει ο συμπλέκτης της (προφανώς) και τσουλάει το Ι.Χ. της και χτυπάει το μπροστά... Βγαίνει εν εξάλλω η μπροστά οδηγός.. (τυχαίο οτι είναι γυναίκες; ) και αμέσως βάζει όπισθεν η κυρία για να ξεκολήσει απο την "ερωτική επαφή" που είχαν τα Ι.Χ. τους , ενώ είμαι απο πίσω στο 1 μέτρο περίπου και αν δεν πατούσα την κόρνα ακόμα θα πήγαινε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΈΛΕΟΣ δηλαδή..σε όλη την διαδρομή μέχρι να βρώ πέρασμα και να την προσπεράσω κρατούσα 2 μέτρα απόσταση.. ε το τι μαλακίες έκανε δεν περιγράφεται. Δεν υπάρχει κανάς χριστιανός να τους το πάρει απο τα χέρια;;;

Να είσαι με την μηχανή και να σου τύχει στο δρόμο μια τέτοια ... και μετά να σου λέει δεν σε είδα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100
    από alex14 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket