Συγγνώμη κιόλας! Ποια είναι η πιο σημαντική παράβαση κατά τη γνώμη σου; Η χρήση του κινητού κατά την οδήγηση ή η παραβίααη φωτεινού σηματοδότη;;;![]()
Ποιος είσαι εσύ που θα αποφασίσεις πως δεν είναι επικίνδυνο να περάσεις με κόκκινο;;; Που γράφει στον κ.ο.κ. για υποκειμενική τήρηση των διατάξεών του; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να αποφασίσεις πως αν εσύ περάσεις με κόκκινο, τα οχήματα που κανονικά έχουν προτεραιότητα, δεν κινδυνεύουν; Λες δεν υπήρχε κίνδυνος, είχε μεγάλη ορατότητα, είσαι ο Valentino Rossi σε αδικημένη έκδοση και λοιπές μπούρδες! Μα τότε γιατί συμβαίνουν ατυχήματα;;;Όλοι έτσι λένε!!! "Εγώ όταν πίνω οδηγώ καλύτερα! Εγώ τρέχω, αλλά προσέχω γιατί έχω καλύτερα αντανακλαστικά από τους κοινούς θνητούς. Εγώ δε γρατζούνισα ποτέ ούτε τον προφυλακτήρα μου!" Πολύ καλά όλα αυτά, αλλά εγώ δεν τα πιστεύω! Δε σε εμπιστεύομαι και δε σου δίνω το δικαίωμα να αποφασίζεις για το πότε θα τηρήσεις τους κανόνες κυκλοφορίας και πότε θα νομίσεις εσύ πως αν παραβιάσεις το κόκκινο δεν κινδυνεύω εγώ, ο φίλος μου, ο γνωστός μου ή ο κάθε έλληνας!
![]()
Για πήγαινε ρώτησε έναν που μιλάει στο κινητό του να δούμε τι θα σου πει.. "Εγώ είμαι σίγουρος όταν μιλάω, βλέπω παντού, έχω μάτια στην πλάτη, έχω κάμερες στο αυτοκίνητο ολόγυρα" και άλλα πολλά σαν το "έχω κάνει τις μαλακίες μου...και έχω μάθει από αυτές, αλλά ουδέποτε προκάλεσα ατύχημα ή οδήγησα με τρόπο που να διακινδυνεύω τις ζωές των άλλων, ακόμη και όταν στρίβω γρήγορα το κάνω σε στροφές που αν τις χάσω δεν θα βγω στο αντίθετο και στο δρόμο άλλου οδηγού".