Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Help για εγγυηση ---...---

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Εαν αγοράσεις ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ μηχανή από ΜΑΓΑΖΙ και όχι από ιδιώτη, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ από τον ΝΟΜΟ να σε καλύψει με εγγύηση για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ούτως ή άλλως
    Οπα ! Ενδιαφερον αυτο γιατι σκοπευω να αγορασω και μια μεταχειρισμενη, και ΑΝ αγορασεις μεταχειρισμενη και σου χαλασει και δεν σου αναγνωριζει τπτ που βρισκεις το δικιο σου φιλε.

Και αν ειναι μεταχειρισμενη και καταλαβεις αργοτερα οτι εχει τρακαρει και εχει ξανακοληθει ?
    Βρισκεις το δικιο σου ?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Εαν αγοράσεις ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ μηχανή από ΜΑΓΑΖΙ και όχι από ιδιώτη, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ από τον ΝΟΜΟ να σε καλύψει με εγγύηση για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ούτως ή άλλως
    Και αν τα 15 απ'τα 20 μτχ που εχει ενα μαγαζι για πουλημα ειναι πελατων που τα εχουν αφησει εκει για εκθεση ποιος τα καλυπτει?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon

ΥΓ, ειναι ...---... και οχι ---...---
    Είσουνα Χαιδάρι;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Είσουνα Χαιδάρι;
    Λερο (Π/Α σε Μ8) αλλα καμια σχεση, δεν τα εμαθα απο'κει. Τα ξερω (τα ηξερα μαλλον) απο μικρος, σχολειο.. :wacko:
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
    Οπα ! Ενδιαφερον αυτο γιατι σκοπευω να αγορασω και μια μεταχειρισμενη, και ΑΝ αγορασεις μεταχειρισμενη και σου χαλασει και δεν σου αναγνωριζει τπτ που βρισκεις το δικιο σου φιλε.

Και αν ειναι μεταχειρισμενη και καταλαβεις αργοτερα οτι εχει τρακαρει και εχει ξανακοληθει ?
    Βρισκεις το δικιο σου ?
    Το δίκιο σου όπως πάντα το βρίσκεις στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Απλά τουλάχιστον ξέρεις οτι η νομοθεσία σε καλύπτει εαν πέσεις σε απατεώνα.

Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω, πηρα τηλεφωνο στο καταστημα οπου αφησα την μηχανη για να μου την φτιαξουν και μου λενε οτι δεν εχει κανενα προβλημα και οι θορυβοι ειναι φυσιολογικοι.

"Αφου πηγαινει η μηχανη κανονικα" λενε.

Τι να κανω ?
    Η μηχανη λειτουργει κανονικα και μπαινουν οι ταχυτητες αλλα ακουγεται σαν κουδουνιστρα το σασμαν. (οταν παταω σε ανωμαλο εδαφος ειδικα)

Να μην την παραλαβω λετε ?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. help για προιοντα IXS
    από rc31 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 20:14
  2. help για αγορα
    από nasos/sti στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 19:48
  3. Help για Φλάτζας Κεφαλής!