Παιδια, δεν αρεσει στον Tpap, στειλτε mail στην ΚΤΜ να μη το βγαλει στην παραγωγη!
:o
Ρε Τασο, ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΜΛΚ!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΟΝΟ ΤΟ TIGER Σ ΑΡΕΣΕΙ!?????
![]()
![]()
![]()
Παιδια, δεν αρεσει στον Tpap, στειλτε mail στην ΚΤΜ να μη το βγαλει στην παραγωγη!
:o
Ρε Τασο, ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΜΛΚ!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
εντάξει, ήμαρτον.
+1000 μαμάει το μοτόρι!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
fuck!! allert!!! ζημια!!!
![]()
Όχι ρε μήτσε, με τίποτε. Πουθενά δεν έχω γράψει ότι μου αρέσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Άμεσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ...
ε μα οτι καινουριο βγει, καλα δε μιλαω για σχεδον ο,τι κυκλοφορει, δεν σου αρεσει!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δλδ αυτο εδω τί εχει?
![]()
να σου πω εγώ τι έχει η μαλακία ..... έχει 13.000-14.000 ευρώπουλα και άντε να τα βρείς .....ασταδιάλα πια....δε θα μας αφήσουν σε ησυχία ποτέ .....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ε μα οτι καινουριο βγει, καλα δε μιλαω για σχεδον ο,τι κυκλοφορει, δεν σου αρεσει!
Δλδ αυτο εδω τί εχει?
![]()
...και δε θα παίρνουν και το kle ανταλλαγη ... αδιέξοδο ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα ρε, εχεις KLE και θα το ανταλλαξεις με αυτο το τριμπο*ρδελο;;;!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
να σου πω εγώ τι έχει η μαλακία ..... έχει 13.000-14.000 ευρώπουλα και άντε να τα βρείς .....ασταδιάλα πια....δε θα μας αφήσουν σε ησυχία ποτέ .....
...και δε θα παίρνουν και το kle ανταλλαγη ... αδιέξοδο ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...σκατα...και εγω στα ιδια χαλια ειμαι...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μπα ;;
Αυτό πως και σου ξέφυγε ;:rotflmao:
![]()
![]()
τι μλκ!!
Βεβαια ειναι επιτυχημενη παρομοωση και για αλλον ενα λογο... ο Mantis ειναι super αρπακτικο που επιτιθεται αστραπιαια και "καθαριζει" με συνοπτικες διαδικασιες οποιοδηποτε αλλο εντομο...
Το ιδιο θα κανει και το SMT με τα αλλα της κατηγοριας...![]()
αλητεία φαίνεται....
ουτε μου αρεσει ουτε δεν μου αρεσει δεν ξερω![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Πάντως, εάν πριν 3-4 χρόνια έβγαινε κάποιος να πει ότι η ΚΤΜ θα έβγαζε sm (T), εκδρομικό sm, και θα ήταν ένα μηχανάκι το οποίο από το πλάι θα θύμιζε TDM (που όμως σηκώνει πιο εύκολα σούζα), θα τον εκτελούσαν στη μέση της πλατείας για παραδειγματισμό κάνοντας burn out στη μούρη του, τύποι με super duke με ουρές απο καρμπόν και τελικά Akrapovic...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics