catmaster ο ευρωπαιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Tuono Factory ,
KTM Super Duke (σε μαύρο) ,
Ducati Monster SP4![]()
![]()
catmaster ο ευρωπαιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Tuono Factory ,
Ducati Monster SP4![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ρε μλκ Μητσο αφου στο τελος, θα παρεις οτι εχει παρει ο trooper.
τι μας ζαλιζεις τα @@ μεσημεριστικο????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
catmaster ο ευρωπαιος![]()
![]()
όντως ...![]()
(είπα τι θα αγοράσει ΕΚΕΙΝΟΣ ... όχι τι θα αγόραζα εγώ ... )![]()
(εδώ που τα λέμε όσο γερνάω τόσο λέω να κάνω τη μαλακία να ξαναπέσω σε ευρωπαικό μοτόρι ... με τις μπουρούχες που κάθονται και σχεδιάζουν οι ευνουχισμένοι οι γιάπωνες ... )
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Tuono Factory ,
Ducati Monster SP4
+ το συνεργειο του μαστρο-Μπαμπη στην γωνια για να τα φερνεις βολτα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπουρούχες να πεις αυτά που του πρότεινες παραπάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
όντως ...![]()
(είπα τι θα αγοράσει ΕΚΕΙΝΟΣ ... όχι τι θα αγόραζα εγώ ... )![]()
(εδώ που τα λέμε όσο γερνάω τόσο λέω να κάνω τη μαλακία να ξαναπέσω σε ευρωπαικό μοτόρι ... με τις μπουρούχες που κάθονται και σχεδιάζουν οι ευνουχισμένοι οι γιάπωνες ... )
![]()
![]()
ορίστε μας
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
μια μεσαία ποικιλία και 8 τσίπουρα δηλαδήΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε μλκ Μητσο αφου στο τελος, θα παρεις οτι εχει παρει ο trooper.![]()
Mille και αν μπορει το φακτορυ ακομα καλυτερα
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
+ το συνεργειο του μαστρο-Μπαμπη στην γωνια για να τα φερνεις βολτα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα ίδια καριόλια είναι πλέον όλα (- δεν αναφέρομαι στη δική σου "ειδική" περίπτωση που ζαχάρωνες κάτι μπεργκόπουλα ..... )
..... Κινέζικες εργαλειομηχανές και πρέσες ... ηλεκτρονικά στην taiwan ... παγκοσμιοποίηση λέμε ...
α ναι .... το Σπίντ Ντρίπλ ξέχασα ... που σε άσπρο είναι κουκλίτσα μπάνικη ....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
α ναι .... το Σπίντ Ντρίπλ ξέχασα ... που σε άσπρο είναι κουκλίτσα μπάνικη ....![]()
+απειρο γι'αυτο!!!!
:a32: :a32: :a32: :a32:
Αν είναι για τον φίλο του δεν ξέρω, αν πηγαίνει για τον Μήτσο όμως...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
Άσε που αυτό θα το χάνει στη λασπολακούβα![]()
σιγά ..... θίξαμε την ντιβανοκασέλα .... που του βάλανε μπροστά το "αλεξινέμιον" και του σκίσανε τα ράμματα .... και καλά βελτίωση της αεροδυναμικής my ass ....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μπουρούχες να πεις αυτά που του πρότεινες παραπάνω![]()
ορίστε μας
(και όχι τίποτα άλλο .... σε σχέση με το ZXR και το R1 είναι και το πιό όμορφο ... :rotflmao: )
![]()
εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να απαντησει ενα τετοιο ερωτημα.... και ποιος ο σκοπος του ποστ (προς Θεου κανενα προσωπικο θεμα απλα ειναι αφορμη αυτο το ποστ και για αλλα σχετικα)
αφου ουσιαστικα ο καθενας λεει τη δικη του προτίμηση βαση συναισθηματισμού και μονο...
και εγω προσωπικα, χαλαρα επιλεγω το ninja ΖΧ10R '04-'05 ...αλλα δε κανει για κουλαδια... αρα πεσ "στο φιλο σου" να κοιταξει αλλου![]()
![]()
![]()
Σαν καλύτερο CBR 08, όχι προγενέστερο .............
Αμέσως μετά GSXR K8 - K7 πάρα πολύ καλά και ΔΕΝ τα παντρεύεσαι ................ όχι προγενέστερα καθώς υπάρχει βρώμα για κομμένα πλαίσια (ας φυλαγόμαστε)
Τρίτο το R1 αν και έχει την καλύτερη αντιπροσώπευση ............. κάποια έχουν παραδώσει σασμάν σε τεύχη .......... λίγα
Αφού για CBR 08 δεν βγαίνουν τα όβολα πάρε GSXR .................. μαύρο σαν την νύχτα παρακαλώ !!!
![]()
![]()
![]()
Το "πάρε" πάει στον φίλο σου πάντα