Διαφωνω γιατι ειναι εντελως γκαου να κριτικαρουμε οποιαδηποτε μορφη αρωγης / βοηθειας σε οποιους ανθρωπους η σε οποιο πλασμα και αν την προσφερουνΑρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
χαίρομαι που συμφωνείς ( ή διαφωνείς )
![]()
Διαφωνω γιατι ειναι εντελως γκαου να κριτικαρουμε οποιαδηποτε μορφη αρωγης / βοηθειας σε οποιους ανθρωπους η σε οποιο πλασμα και αν την προσφερουνΑρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
χαίρομαι που συμφωνείς ( ή διαφωνείς )
![]()
λινα και το παιδι στο αβαταρ σου, μου φενεται οτι χρειαζεται τη βοηθεια μας (βοηθεια του)![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Διαφωνω γιατι ειναι εντελως γκαου να κριτικαρουμε οποιαδηποτε μορφη αρωγης / βοηθειας σε οποιους ανθρωπους η σε οποιο πλασμα και αν την προσφερουν
Διαφωνείς και στο ότι οι άνθρωποι προηγούνται ????
Οταν βλέπω ανθρώπους να ψάχνουν για τροφή και ρούχα μέσα στα σκουπίδια λίγα μέτρα από το σπίτι μου θεωρώ "γκαου" όπως έγραψες να κάνουμε έρανο για οποιοδήποτε ζώο . Εκτός και βάζεις ανθρώπους και ζώα στην ίδια κατηγορία οπότε η συζήτηση πάει αλλού ....
Modenas Kriss 125
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Οταν βλέπω ανθρώπους να ψάχνουν για τροφή και ρούχα μέσα στα σκουπίδια λίγα μέτρα από το σπίτι μου θεωρώ "γκαου" όπως έγραψες να κάνουμε έρανο για οποιοδήποτε ζώο . Εκτός και βάζεις ανθρώπους και ζώα στην ίδια κατηγορία οπότε η συζήτηση πάει αλλού ....
Αστο γιατι θα παει η συζητηση αλλου...
Λοιπον το θεμα μας ειναι ο Τονυ, οσοι μπορουν να συνδραμουν ας σπευσουν...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Για τους ανθρωπους τα παραπονα σου φιλε μου στην κυβερνηση και στην Εκκλησια της Ελλαδος που ο πλουτος της θα μπορουσε να θρεψει τα εκατομμυρια των Ελληνων αντι να τους αφηνει να ψαχνουνε σε σκουπιδια . Επειτα οσον αφορα τους κτηνιατρους και βεβαια προσφερουν τις υπηρεσιες τους χωρις ανταμοιβη αρκετοι απ αυτους αλλα περαν αυτου υπαρχουν φαρμακα τα οποια δε ξερω αν γνωριζεις ποσο ακριβα ειναι ειδικα για τα τετραποδα, φαγητο και αναρρωση του ζωου κτλ κτλ. Οποτε καλο θα ηταν να μη κρινεις χωρις να ξερεις !! Οσον αφορα την κατηγορια ανθρωπων με την κατηγορια ζωων αυτο κι αν σηκωνει μεγαλη συζητηση , το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο ετσι ? Και εσυ θα μπορουσες αντι να λες εδω μεσα τις αποψεις σου να συνδραμεις τον οβολον σου στα σωματεια των αστεγων , το κανεις? Μπααα δε νομιζω....