[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
[B]ξερω ξέρω που να μην ξαναπάω, οταν σου χτυπάνε στις 15.30 και σε ξυπνάνε για να ελένξουν το περιεχόμενο του μπαρ....
QUOTE]
δε λες παλι καλά που δεν ειχε και καμερα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
[B]ξερω ξέρω που να μην ξαναπάω, οταν σου χτυπάνε στις 15.30 και σε ξυπνάνε για να ελένξουν το περιεχόμενο του μπαρ....
QUOTE]
δε λες παλι καλά που δεν ειχε και καμερα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Μαλλον θα έχουν δει τις φωτό σου με τις ρακες, δεν εξηγείται αλλιώς.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ξερω ξέρω που να μην ξαναπάω, οταν σου χτυπάνε στις 15.30 και σε ξυπνάνε για να ελένξουν το περιεχόμενο του μπαρ....
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ξερω ξέρω που να μην ξαναπάω, οταν σου χτυπάνε στις 15.30 και σε ξυπνάνε για να ελένξουν το περιεχόμενο του μπαρ....
QUOTE]
δε λες παλι καλά που δεν ειχε και καμερα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xiiix....χχιιχιχ....κρρκκρρρρ...![]()
![]()
Τελικά τι έγινε με την 3η πτέρυγα την βρήκε?![]()
oyaxaxaxaxaxaxaxaxaΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Τελικά τι έγινε με την 3η πτέρυγα την βρήκε?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κατα τις 4 κάτι με ξύπνησε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
oyaxaxaxaxaxaxaxaxa:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
α ρε μπαγασα....
Είμαι Αλεξανδρούπολη ,
μετά τις 17.30 θα είμαι στο Δημοτικό θέατρο που έχω μια ιατρική ενημέρωση (δεν εχω σχεση με ιατρικά εγω με Η/Υ ασχολούμαι) όποιος θέλει περνάει... τζάμπα είναι και με μπουφέ γλυκού...
μετά αν δεν μας πάνε για φαί θα μαι ελεύθερος να γνωριστούμε με λοιπούς και μη εξαιρετέους ντόπιους μαζί και με Smith και σε συνενόηση με Road Spirit που θα ναι Κατερίνη για δουλειά αλλά περιμένει να του σφυρίξω τι θα κάνουμε... τοκινητό μου για όποιον το χρειαστεί το έχει ο Smith... Λεωνίδας, Bartlal, και άλλοι πολλοί απο εδω μέσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μιλησω με το αχαϊρευτο για να βρεθουμε αργοτερα για κανα μπυρονιΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
το έχει ο Smith...
![]()
Διαγωνια απο το εστιατοριο "Κληματαρια" (κεντρο) ειναι το ninkashi (η καπως ετσι λεγεται) για χαλαρη μπυρα και γερμανικα λουκανικα.. Αλλιως alter ego (το μικρο), jinger oil, on the road και σε ολα τα καφε επι της λεωφορου Δημοκρατιας..![]()
![]()
![]()
Quod me nutrit... me destruit.....
α, εδω διπλα ειστε!
Λεω να πεταχτω μια βολτα!
:wacko:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
''διαβασμένο'' σε βλέπω ε...Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
Διαγωνια απο το εστιατοριο "Κληματαρια" (κεντρο) ειναι το ninkashi (η καπως ετσι λεγεται) για χαλαρη μπυρα και γερμανικα λουκανικα.. Αλλιως alter ego (το μικρο), jinger oil, on the road και σε ολα τα καφε επι της λεωφορου Δημοκρατιας..![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε εχει ενα ωραιο καφε στα πεζοδρομακια οπως πας για φαρο...δεν θυμαμαι πως το λεγαν NAYA κατι.... ειναι ολο ξυλινο μεσα και πολυ ωραιο... για τσιπουρα να πας στο λιμανακι εκει μετα του Ντεμη το σπιτι
Accipere quam facere praestat injuriam
άλλη μια...''εγκεφαλική'' συνάντηση έλαβε τέλος....
μαζί με tropeas ο Γιάννης..που...μετά κατάλαβα ποιος ειναι και...ποσο μικρός ειναι ο κοσμος....:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
μαμ$#@τη παρέα..να εισαστε καλά.. και.....
εις το επανιδειν... Let The Good Times Roll...!
φωτο θα ανεβασει ο ρουφιάνος...χιχιχι....![]()
![]()