και να μπερδευες μονο αυτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ναι ρε συ !!
μπέρδεψα τα αιμοβόρα ζώα:wacko:![]()
και να μπερδευες μονο αυτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ναι ρε συ !!
μπέρδεψα τα αιμοβόρα ζώα:wacko:![]()
Kαι τα FZR1000 92 και μετά....Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
σωστα αυτα τα τερατακια με το γαμ...το ψαλιδι για τοτετε και τα "τεραστια" στροφομετρα.....που ανεβαζαν ..... ανεβαζαν....
You BETA believe...
ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ!! ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
Ρε μπας και σου έλεγε ο μπάτσος για το διχτάκι-αράχνη που βάζουμε στο τανκ μπαγκ για να στερεώνουμε το κράνος?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Ρε μπας και σου έλεγε ο μπάτσος για το διχτάκι-αράχνη που βάζουμε στο τανκ μπαγκ για να στερεώνουμε το κράνος?![]()
![]()
Δεν το σκέφτηκα αλλά φαντάστηκα οτι μιλάει για μηχανή.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Οπως λεμε "Ξερεις φιλε, τωρα που το βλεπω το ΧΜΑΧ, θυμηθηκα οτι εχω και'γω ενα διχτακι για το κρανος.."
![]()
Ρε, πατε καλα?![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ...ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ.
Βρε λες να εννοούσε διχτάκι???:hypnotize![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ...ΜΕΓΑΛΗ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΧΤΑΚΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
![]()
Κατα πασα πιθανοτητα:Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
... και την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει μου λέει ''ξέρεις έχω κι εγώ μια αράχνη''... Ντράπηκα να τον ρωτήσω αλλά δεν έχω ιδέα οπότε τί στην ευχή είναι η αράχνη;![]()
*του σκασε σακουλακι με κατασχεμενη κοκα στη μαπα κι απο τοτε βλεπει αραχνες
*μπερδεψε την κοκακολα ζιροου με το καπνογονο,εκανε το τμημα πουτανα κι απο τοτε βλεπει αραχνες
*ειδε προσφατα το σπαϊντερμαν 3 κι εχει επιρεαστει.
*Ειναι αλλος ενας φλιπαρισμενος μπατσος
*Εχει οντως κι αυτος μια αραχνη κι εσυ εχεις αλλα δεν το γνωριζεις
*Εχουμε ολοι αραχνες και κανουμε την παπια
*Ηθελε απλα να γνωριστείτε ,αλλα εσυ τον γείωσες
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Ρε 'συ Road67 ................ άσε τα "δεν κατάλαβα" και "δεν ξέρω" και "δεν γνωρίζω - δεν απαντώ" .........![]()
![]()
![]()
Παραδέξου το ................ βγήκες πάλι έξω με το διχτάκι των μαλλιών στο κεφάλι !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε είδε και το όργανο και σου λέει ............ "Ώπα του Club ο νέος ..........!!! Κάτσε να γνωριστούμε !!!" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πριν σε καληνυχτίσει δεν σου είπε με νόημα ............. "Έλα παίδαρε να μπλέξουμε τα σεσουάρ μας ............ ";;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να το πλυνεις ηθελε να σου πει και τοπε ευγενικα.Αλλα εσυ ...:rotflmao:
Κοιτα να δεις που μας εχει προβληματισει ενας μπατσος.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
[
*Εχει οντως κι αυτος μια αραχνη κι εσυ εχεις αλλα δεν το γνωριζεις
[/B]
![]()
![]()
![]()
![]()
νασαι καλα φιλε![]()
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
![]()
![]()
:a04:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
[B]Ρε 'συ Road67 ................ άσε τα "δεν κατάλαβα" και "δεν ξέρω" και "δεν γνωρίζω - δεν απαντώ" .........![]()
![]()
![]()
Παραδέξου το ................ βγήκες πάλι έξω με το διχτάκι των μαλλιών στο κεφάλι !!!
Σε είδε και το όργανο και σου λέει ............ "Ώπα του Club ο νέος ..........!!! Κάτσε να γνωριστούμε !!!" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πριν σε καληνυχτίσει δεν σου είπε με νόημα ............. "Έλα παίδαρε να μπλέξουμε τα σεσουάρ μας ............ ";;;
/B]![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
+1.. νυχτερίδες (νομίζω γιατί είμαι μικρός ακόμα) είναι τα zxr 400, 750 και σίαΑρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Είχα ακούσει παλιά να αναφέρονται σε ZXR τύπου "νυχτερίδα".