Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: επαγγελματική αμέλεια σε συνεργείο ... (το πιο πιθανό)

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    .....

τι να κανουν και αυτοι??
    δεν και λυνουν ενα σωρο μηχανακια καθε μερα. μπορει να ξεχασουν ενα σετ βιδων..

οχι οτι δεν ειναι μ@λακια τους...αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ανθρωποι.
    δε συμφωνώ με τίποτα Σταύρο ....

δεν υπάρχει είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη σε αυτό το επάγγελμα ,γιατί πολύ απλά δεν επισκευάζουν τοστιέρες ... επισκευάζουν οχήματα που κινούνται με 300 χαω ... και απλά ...ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ αν αστοχήσει κάτι ...

και βίδες υπάρχουν πολλές ... βίδες που πιάνουν άξονες , κλιπ ον , τάπες λαδιού και ένα σωρό άλλα ...

(να μου πεις το μπορδέλο σου αν κατάπινε τις βίδες του Ram Air μέσα στο φιλτροκούτι ,πέρναγε το φίλτρο και κοπάναγε καμιά πεταλούδα ... η καμιά βαλβίδα ...

.... ε νταξ μωρέ .... άνθρωπος είναι και ο μάστορας ... )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    δε συμφωνώ με τίποτα Σταύρο ....

δεν υπάρχει είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη σε αυτό το επάγγελμα ,γιατί πολύ απλά δεν επισκευάζουν τοστιέρες ... επισκευάζουν οχήματα που κινούνται με 300 χαω ... και απλά ...ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ αν αστοχήσει κάτι ...

και βίδες υπάρχουν πολλές ... βίδες που πιάνουν άξονες , κλιπ ον , τάπες λαδιού και ένα σωρό άλλα ...

(να μου πεις το μπορδέλο σου αν κατάπινε τις βίδες του Ram Air μέσα στο φιλτροκούτι ,πέρναγε το φίλτρο και κοπάναγε καμιά πεταλούδα ... η καμιά βαλβίδα ...

.... ε νταξ μωρέ .... άνθρωπος είναι και ο μάστορας ... )

σαν να εχεις δικιο...

ασε τωρα θυμηθηκα και μια αλλη φορα τι ειχε γινει...κατεβαινοντας τον Αγιο...

σκατα και αποσκατα...αλλα τι να κανεις ρε Ακη?? δεν ειμαστε ολοι σαν και εσενα που εχεις εργαλεια και εχεις λυσει και εχεις δεσει καμια κατοστη φορα διαφορα μηχανακια...

ειμστε ερμαια τελικα...

Re: Re: Re: επαγγελματική αμέλεια σε συνεργείο ... (το πιο πιθανό)

Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Εμένα πάλι θα μου πέρναγε από το μυαλό ότι η πτώση σου οφείλεται στην ξεσφιγμένη τιμονόπλακα...
    και
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

Ρε συ Γιαννη σωστος ο Κωστας (odt) δεν το σκεφτηκα καθολου αυτο ρε συ.Αν επεσες επειδη εφυγες ευθεια σκοπιμα να μην πεσεις ασχημα επειδη δεν ακουσε η μηχανη κατα την διαρκεια που επαιρνες την Κ παιζει να να φταιει αυτο ρε.

Παλι καλα που δεν ειχες χειροτερα.
    δεν παίζει αυτό. Η πτώση ήταν 100% δικό μου λάθος. Ξέρω πολύ καλά πως βγήκα στα γρασίδια

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Τώρα το είδα!
    αν θες να τους τραβήξεις και πιο πολύ σφύρα μου, ή τα λέμε και το βράδυ απο κοντά (εδω στην Αλεξανδρούπολη) ...
    ε ρε πούστημ... welcome στο club "βρες αξιόπιστο, γνώστη και λογικό σε τιμές μηχανικό στην Ελλάδα"

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. το πιο γρηγορο τρακτερ
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 14:26
  2. Το πιο ηλίθιο avatar......
    από periklisk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 01/01/2005, 07:09
  3. Γεια σε όλο το Forum...
    από powerphot στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2004, 22:44
  4. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF