Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 92

Θέμα: Τατουάζ

Eιναι ωραια διαμαχουλα το θεμα, αλλα ειναι ωρα να παω να κοιμηθω, γιατι εχω παραξενα ωραρια.
    Μακαρι να το συνεχισουμε το απογευμα κυριοι:

Παλαιό μέλος
    Θα συμφωνίσω στο ότι αν θες να κάνεις tattoo δεν πρέπει να ρωτάς τους άλλους τι θα κάνεις. Είναι κάτι πρωσοπικό και αν το κάνεις το παντρεύτικες.

Θα διαφωνήσω στον αφορισμό του tattoo. Δεν μετανοιώνουν όλοι και ούτε τα χτυπάνε όλοι στην εφηβεία τους. Αυτοί που αλλάζουν γνώμη είναι αυτοί που δεν ξέρουν τι να κάνουν και απλά χτυπάνε κάτι για να το χτυπήσουν (ή κάνουν κάτι που τους λέει κάποιος άλλος)....

Σκέψου καλά ΑΝ πραγματικά θες να το κάνεις και αν η απάντηση είναι ναι, τότε σκέψου κάτι που σε εκφράζει. Εξίσου σημαντικό θεωρώ να κάνεις κάτι που δεν θα υπάρχι πιθανότητα να το δεις στο μπράτσο κανενός οικοδόμου, στο κωλομέρι κάποιας γκόμενας κτλ. βρές κάτι πρωτότυπο και φτιάξε το σχέδιο μαζί με αυτόν που θα στο κάνει...

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    Από την στιγμη που το τατουαζ εγινε αξεσουαρ μοδας, και επαψε να ειναι αποτυπωση στιγμης ή συναισθηματων καλο ειναι να το σκεφτεται κανεις αρκετα πριν το κανει ... Δεν ειναι ποια συμβολο περιθωριοποιησης οπως πιο παλια για να αποφευγεται , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχει φυγει απο το μυαλο του κοσμου σαν εικονα ...

www.fazerclub.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    τα τατουαζ, ειναι μεγαλη μ@λ@κια και προσβολη στον ιδιο σου τον εαυτο.
    Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, ειναι στιγματισμος με ολες τις εννοιες.
    Ξερω οτι υπαρχουν πολλοι τατουαζαδες που θα ξενερωσουνε με αυτα που λεω αλλα οταν θα μεγαλωσουν αρκετα και κουβαλανε την παπαρια της εφηβιας τους μαζι τους μια ζωη, θα καταλαβουν τι εννοω.
    Αυτοι δε, που το εχουν κανει φιλοσοφια και σταση ζωης, :a31:

Nαι, ναι, είμαι ένας κατατρεγμένος, στιγματισμένος μ@λ@κ@ς που διαρκώς προσβάλλω τον εαυτό μου και κουβαλάω την παπαριά της εφηβίας μου μια ζωη αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει ότι την έχω κάνει λάστιχο-σφεντόνα-αλητάνα βασιλικού κήπου και φιλοσοφία ζωής.
    Αμάρτησαααααα, μετανοώ πάτερ
    Αποτάσω το σατανά αλλά και το λέιζερ αφήνει ουλή και κοστίζει και πολύ οπότε κάνω τη στραβή.
    Μια συγχώρεση ζητάω
    μπουχουχου
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Συμφωνω με πολλα απο τα παραπανω.και τα καλα και τα κακα! Ειναι αυτο που ειπαν μερικοι η"αποτυπωση της στιγμης".Δεν εχω σκεφτει καποιο σχεδιο,γιατι ελεγαα να γραψω κατι απλο,που μπορει να ακουγεται λιγο κλισε αλλα ετσι κι αλλιως ειναι για μενα και ΜΟΝΟ! "Live to ride,ride to live".Βεβαια ειμαι ακομα στην σκεψη...

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
    Συμφωνω με πολλα απο τα παραπανω.και τα καλα και τα κακα! Ειναι αυτο που ειπαν μερικοι η"αποτυπωση της στιγμης".Δεν εχω σκεφτει καποιο σχεδιο,γιατι ελεγαα να γραψω κατι απλο,που μπορει να ακουγεται λιγο κλισε αλλα ετσι κι αλλιως ειναι για μενα και ΜΟΝΟ! "Live to ride,ride to live".Βεβαια ειμαι ακομα στην σκεψη...
    Θα σου προτεινα καλυτερα να το εκανες sticker για το κρανος αντι για τατουαζ ...

www.fazerclub.gr

Δεν πειραζει παιδι μου Εχετλαιε, ολοι καναμε μ@λΑκιες στα νιατα μας.
    Το θεμα ειναι οτι το μετανιωσες:rotflmao:
    Γινε παραδειγμα και στα αλλα τα κοπελια, και να τα συμβουλευεις να μην σημαδευουνε το κορμι τους σαν τα γελαδια και τα προβατα.

Αρκετα προβατοποιημενα ζουμε στον πλανητη φυλακη.
    Οσο για την φιλοσοφια που επικρατει γυρω απ το θεμα τατουαζ και την μοδα αυτη, θεωρω οτι οσοι την λανσαρουν, εχουν μυαλο πεταλουδας και νοημοσυνη αχιβαδας.
    Οι αλλοι που παρασυρθηκαν απ τη μοδα, συγχωρεμενοι.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Δεν πειραζει παιδι μου Εχετλαιε, ολοι καναμε μ@λΑκιες στα νιατα μας..........
    και μερικοι απ' οτι βλεπω τις συνεχιζετε και στα γεραματα σας.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αμα το σκεφτεις σε βαθος και το συζητησεις καλα με τον εαυτο σου, φιλε μου χεβυμεταλα, θα δεις την πραγματικοτητα, ασχετα αν ο εγωισμος σου σου επιτρεψει να το παραδεχτες δημοσια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δεν πειραζει παιδι μου Εχετλαιε, ολοι καναμε μ@λΑκιες στα νιατα μας.
    Το θεμα ειναι οτι το μετανιωσες:rotflmao:
    Γινε παραδειγμα και στα αλλα τα κοπελια, και να τα συμβουλευεις να μην σημαδευουνε το κορμι τους σαν τα γελαδια και τα προβατα.

Αρκετα προβατοποιημενα ζουμε στον πλανητη φυλακη.
    Οσο για την φιλοσοφια που επικρατει γυρω απ το θεμα τατουαζ και την μοδα αυτη, θεωρω οτι οσοι την λανσαρουν, εχουν μυαλο πεταλουδας και νοημοσυνη αχιβαδας.
    Οι αλλοι που παρασυρθηκαν απ τη μοδα, συγχωρεμενοι.

Όπως υπάρχουν άλλοι οι οποίοι έχουν πέσει στη μόδα τως συνομωσιών. Και άλλοι ακόμα χειρότερα οι οποίοι νομίζουν πως έχουν βρει τις κρυμμένες αλήθειες και νομίζουν ότι καταλαβαίνουν πως λειτουργεί ο κόσμος που πάει και άλλα τέτοια.
    Το τι κάνει ο καθένας στο σώμα του και με τον εαυτό του είναι δικό του θέμα και μόνο. Τα τατουάζ έχουν συγκεκριμένο λόγο που γίνονται για κάποιους ανθρώπους. Δικαίωμα σου όπως και πολλών άλλων να μην το δέχονται και να μην τους αρέσουν. Αλλά ακριβώς επειδή είναι στιγματισμός σημαίνει ή πιο σωστά θα έπρεπε να σημαίνει πως όποιος το κάνει έχει βαθύτερους λόγους και σκέψεις.
    Όποιος το κάνμει από... μόδα ένας πιτσιρικάς ας πούμε δεν θα πλακωθεί να γεμίσει το σώμα του. Θα κάνει ένα άντε δύο και θα σταματήσει. Και όταν μεγαλώσει θα λέει κοίτα μαλακίες που έκανα πιτσιρικάς .
    Υπάρχουν όμως και άλλοι που είναι 35 ας πούμε και σχεδιάζουν προσεκτικά δώ και καιρό το τέταρτο τους τατού και δεν τα επιδεικνύουν και πουθενά. Μην θεωρείς ότι η δική σου αλήθεια είναι η πραγματική.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αμα το σκεφτεις σε βαθος και το συζητησεις καλα με τον εαυτο σου, φιλε μου χεβυμεταλα, θα δεις την πραγματικοτητα, ασχετα αν ο εγωισμος σου σου επιτρεψει να το παραδεχτες δημοσια.
    αν ακουσω εναν ανθρωπο που σε μια προταση μιαμισης γραμμης κανει τοσα λαθη τι σε κανει να πιστευεις οτι θα γινω σοφοτερος ?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Επειδη, τωρα που τα ξαναδιαβαζω, βλεπω οτι ισως για πολλους να το εχω παραχοντρυνει το θεμα και να το παρουν προσωπικα, ξεκαθαριζω.
    Η αποψη μου επι του θεματος για τα τατουαζ και κατ επεκταση για τα σκουλαρικια στην μουσουδα και οπου αλλου, ειναι μεγαλη μ@λ@κια και μεγαλο καραγκιοζιλικι, καθαρα για μενα και την δικη μου αισθητικη.
    Εχω παρα πολλους φιλους με τατουαζ, η γυναικα μου εχει ενα, εχω καλο φιλο με μαγαζι που φιαχνει στο Παγκρατι και γενικα ειναι κατι που παιζει παντου.
    Απλως εγω δεν το γουσταρο και κανω και λιγη πλακιτσα παρα πανω για ναχουμε να λεμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Επειδη, τωρα που τα ξαναδιαβαζω, βλεπω οτι ισως για πολλους να το εχω παραχοντρυνει το θεμα και να το παρουν προσωπικα, ξεκαθαριζω.
    Η αποψη μου επι του θεματος για τα τατουαζ και κατ επεκταση για τα σκουλαρικια στην μουσουδα και οπου αλλου, ειναι μεγαλη μ@λ@κια και μεγαλο καραγκιοζιλικι, καθαρα για μενα και την δικη μου αισθητικη.
    Εχω παρα πολλους φιλους με τατουαζ, η γυναικα μου εχει ενα, εχω καλο φιλο με μαγαζι που φιαχνει στο Παγκρατι και γενικα ειναι κατι που παιζει παντου.
    Απλως εγω δεν το γουσταρο και κανω και λιγη πλακιτσα παρα πανω για ναχουμε να λεμε.

Ποιον ρε στο Παγκράτι; Εκεί σε μία γωνία; Ο τυπάκος με τα μακρυά μαλλιά; Κοντά στο άλσος;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Φιλε Στελιο, η συνομοσιολογια, ειναι σκληρος και δυσκολος δρομος.
    Δεν την προτινω σε κανεναν.
    Η αληθεια, δεν ειναι ουτε ευκολη, ουτε κατι που το χαιροντε οι εγκλωβισμενοι, οταν την μαθαινουν.
    Φιλε τρουπερ, ειναι γνωστο οτι ειμαι του γυμνασιου και αυτο με το ζορι το εβγαλα και η ορθογραφια μου ειναι χαλια.
    Κανονικα με το επιπεδο μου και την αμορφωσια μου θα επρεπε να βαρεσω καμια δεκαρια τατουαζ για να γινω διανοουμενος, αλλα δυστηχως και σ αυτο λουζερ ειμαι.:rotflmao:
    Α Ξεχασα! Ουτε Αγγλικα δεν ξερω. Συγνωμη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι ρε ο Τακης. Αμα πας, πες μου να του πω να σου κανει καμια καλη τιμη, αλλα μετα, δεν το γλιτωνεις το ξεφωνημα

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τατουάζ
    από Acacius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 172
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2019, 06:47
  2. Τατουάζ
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 11:00
  3. Τατουάζ
    από Bavarian στο forum Off topic