να το παρεις γιατι για την εποχη που βγηκε ηταν γαματο και παραμενει ακομα![]()
να το παρεις γιατι για την εποχη που βγηκε ηταν γαματο και παραμενει ακομα![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
[off topic on] Ρανια εισαι καρατουμπανο τρελοζουμπουρλη γκομενα και δεν σου κρυβω οτι μου εχεις κανει την libido κροσια. Φαντασιωνομαι οτι ειμαστε οι δυο μας σε ενα εργαστηριο ζαχαροπλαστικης στην Θεσσαλονικη και το κανουμε πανω στα ταψια με τα τριγωνα Πανοραματος [off topic off]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Στην παραπάνω φράση σου, είναι όλη η αλήθεια...
Κάπου μέσα σου ξέρεις τι πραγματικά ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, και επειδή δεν θές να το χρεώσεις στον εαυτό σου αργότερα, ζητάς από εμάς να επιμεριστούμε την ευθύνη της μ@λακίας που πάς να κάνεις.
Ετσι θα σου'ρθει με λιγότερο βάρος η αγορά, αλλά και η απαγγελία κατηγοριών έπειτα.
Φιλικά
Ράνια Θρασκιά.
![]()
![]()
![]()
Ρε αφηστε τον ανθρωπο να το παρει το Duke!
Guzzi ειχε...με τα KTM θα μασησει;
wiredgr, παρτο λεμε γιατι εκτος του οτι το μηχανακι ειναι ασορτι με το μπριζωμενο nick σου, αν δεν το κανεις θα το μετανιωσεις στο μελλον...ακου και εμενα που απο KTM επεσα σε CBF...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[off topic on] Ρανια εισαι καρατουμπανο τρελοζουμπουρλη γκομενα και δεν σου κρυβω οτι μου εχεις κανει την libido κροσια. Φαντασιωνομαι οτι ειμαστε οι δυο μας σε ενα εργαστηριο ζαχαροπλαστικης στην Θεσσαλονικη και το κανουμε πανω στα ταψια με τα τριγωνα Πανοραματος [off topic off]
Ρε αφηστε τον ανθρωπο να το παρει το Duke!
Guzzi ειχε...με τα KTM θα μασησει;
wiredgr, παρτο λεμε γιατι εκτος του οτι το μηχανακι ειναι ασορτι με το μπριζωμενο nick σου, αν δεν το κανεις θα το μετανιωσεις στο μελλον...ακου και εμενα που απο KTM επεσα σε CBF...
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Μπα σε καλο σου πρωί πρωί!
![]()
![]()
Άνθρωπος που ρωτάει για να πάρει ΚΤΜ, καλύτερα να μην το πάρει ...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μαλιστα κ. Λυκουρεζε!
:o
Μίλησα ... (ούγκ)Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μαλιστα κ. Λυκουρεζε!
:o![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
respect!! εγραψεςΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άνθρωπος που ρωτάει για να πάρει ΚΤΜ, καλύτερα να μην το πάρει ...![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Με το συγκεκριμένο έχω απορία. Αν έπαιζεν φράγκα για καινούργιο δεν θα ρώταγα ο μαύρος. Επαιζε ένα 400 τότε στην οικογένια και κανείς μας δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις. Οταν ξηλώσαμε τον κύλινδρο είχαμε βρεί μέσα διάφορα τέρατα...... Τα ηλεκτρικά δε ήταν άσκηση για γερά νεύρα.......Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Παρτο να δεις ποσο αδικο εχουμε που ξεφωνιζουμε τα τριμπουρδελ@![]()
Ειδικα το συγκεκριμενο θα σε κανει να ξεθαψεις τα πρωτα μου ποστ και μετα να τιμησεις τον αγαπημενο σου τοιχο στις κουτουλιες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ...
το GUZZI ΓΙΑΤΙ εφυγε?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Άνθρωπος που ρωτάει (και άνθρωπος που δεν ρωτάει) για να πάρει ΚΤΜ, καλλίτερα να μήν πάρει...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
ΕΔΩΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ...
το GUZZI ΓΙΑΤΙ εφυγε?![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
σου πω...βρες μου ενα μονοκυλινδρο της εποχης του..που θα το παρεις τωρα..και δε θα εχει κανενα προβλημα..και θα στο πληρωσω εγω ρε συ..
![]()
Για γυμναστική, αν και πορτοκαλί, καλό είναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...