Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: αγορά από motocard

Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
    ναι, αλλά το προηγούμενο μου RF-1000 (δλδ XR-1000 αλλά η αμερικάνικη έκδοση που έφαγε και τη στούκα) αν δεν κάνω λάθος δεν έγραφε την ημερομηνία στο ίδιο μέρος αλλά κάπου στο λουράκι. Ζύγιζε και 1550 γραμμάρια.

Άντε άντε καλοφόρετο και αγρατσούνιστο! εσένα τελικά σου στείλαν 08 μοντέλο; θα ταν απτα τελευταία γτι εμένα μ στείλαν 07 χεχε. Αλλά και πάλι μια χαρά, respect motocard.

Και το σύστημα με τη ups είναι τζάμι, σου λέει επακριβώς πότε θα γίνει η παράδωση. Εμένα 24 έλεγε, 24 ήρθαν

Ναι, του 2008 είναι. Αν και τους το είπα τελευταια στιγμη ξηγηθηκαν άψογα...
    Είναι απο το customer service μία κοπέλα η daphne η οποία ξέρει και λίγα ελληνικά!!

Λογικά επειδη έχει πολύ κίνηση δεν κρατάν παλιά μοντέλα. Απο Ελλάδα αν δεν προσέξεις μπορεί να σου πασάρουν και κανένα του 2005.
    Κάποιο παληκάρι έχει κάνει ένα ανάλογο ποστ έδω μέσα με αγορά απο ελληνικό μαγαζί.

Μεγάλη διαφόρα στο βάρος το αμερικάνικο!!!:hypnotize :hypnotize

Καλοφόρετο...

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    ναι το χα διαβάσει για τη Δάφνη, με είχε πάρει και τηλέφωνο για κάτι που χα ρωτήσει αλλά δε μπορούσα να απαντήσω εκείνη τη στιγμή και τελικά μου απάντησε με μέιλ.
    Καλά Ελλάδα γμστα, εκτός από το ότι τα χουν πιο ακριβά, σου πασάρουν και παλιά άμα σε κόψουν άσχετο και τα σχετικά που όλοι γνωρίζουμε. Και γω στα κόμεντς είπα αν μπορούν 2008 και μ στείλαν 07, μια χαρά.

Θετική ψήφος και από μένα λοιπόν για motocard

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    υπομονή, μάλλον κάνουν αλλαγές από χθες!
    Ευχαριστω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Την Τρίτη θα παραγγείλω το Alpinestars RC-1 απο το motocard...
    Το δέμα θα πρέπει να πάω να το παραλάβω απο τα ΕΛΤΑ ή θα έρθουν να μου το παραδώσουν σπίτι?
    Γιατί κάτι δέματα απο το e-bay μου τα έχουν πετάξει έξω απο τη πόρτα...
    Ξεφτίλα δηλαδή...

Παίζει πρόβλημα με τελωνείο?

Thanks!!

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    δείτε και αυτό

http://www.bikersbargains.co.uk/inde...bbcfeea3fc274e

£297 = 342 Ευρώ.

από εκεί είχα πάρει το δικό μου. κάνουν και μερικές προσφορές 2 γιά 1.
    2004 R1 red-black

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Την Τρίτη θα παραγγείλω το Alpinestars RC-1 απο το motocard...
    Το δέμα θα πρέπει να πάω να το παραλάβω απο τα ΕΛΤΑ ή θα έρθουν να μου το παραδώσουν σπίτι?
    Γιατί κάτι δέματα απο το e-bay μου τα έχουν πετάξει έξω απο τη πόρτα...
    Ξεφτίλα δηλαδή...

Παίζει πρόβλημα με τελωνείο?

Thanks!!
    εξαρτάται από τον ταχυδρόμο σου. Μερικοί τα αφήνουν απέξω και φεύγουν άλλοι δεν τα παραδίδουν καθόλου και πρέπει να πας στα ΕΛΤΑ να τα πάρεις και άλλοι προσπαθούν να τα παραδώσουν και άμα δεν βρούν κανένα τα γυρίζουν στα ΕΛΤΑ να πας να τα πάρεις.

σε αυτές τις περιπτώσεις αγοράς από εξωτερικό καλύτερα είναι να διαλέγεις (άμα υπάρχει η επιλογή) αποστολής με υπογραφή του παραλήπτη (international signed for). Είναι λίγο ποιό ακριβό, αλλά τουλάχιστον είναι δύσκολο να χαθεί το δέμα και δεν θα το αφήσουν απέξω.

Το να το αφήσουν στο ΕΛΤΑ να πας να το πάρεις μάλλον θα το κάνουν ούτως ή άλλως δυστυχώς :rotflmao:
    2004 R1 red-black

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid

Λογικά επειδη έχει πολύ κίνηση δεν κρατάν παλιά μοντέλα. Απο Ελλάδα αν δεν προσέξεις μπορεί να σου πασάρουν και κανένα του 2005.

Καλοφόρετο... [/B]
    καλά αυτό είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι να μην σου πασάρουν κανένα που προορίζεται γιά την Γιαπωνέζικη αγορά. Εκεί το medium είναι το small εδώ. Αλλά αυτό είναι το ρίσκο να ψωνίζεις Online από μαγαζιά που δεν ξέρεις και να μην έχεις την δυνατότητα να το δοκιμάσεις.

Αλλά νομίζω πάντα μπορείς να το επιστρέψεις.
    2004 R1 red-black

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Δυστυχώς δεν έχει τέτοια επιλογή στο site.

Αν γίνεται ας απαντήσουν και όποιοι έχουν πάρει απο το motocard!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Δυστυχώς δεν έχει τέτοια επιλογή στο site.

Αν γίνεται ας απαντήσουν και όποιοι έχουν πάρει απο το motocard!

εγώ παράγγειλα κάτι γαντάκια πριν μια βδομάδα.

Ήρθαν σε 4 μέρες ακριβώς,full tracking απο το site της UPS που θα στα φέρει,τηλεφωνάκι για επιβεβαίωση πότε θα είσαι σπίτι,και στα φέρνουν όποτε θες στην πόρτα,και όχι δε στα πετανε και φέυγουν

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    όπως είπε και ο φίλτατος NikosKK με το ωραίο gsxr με ups έρχονται δλδ συστημένο courier. Εμένα τηλέφωνο δε με πήραν αλλά είχα δει από το site της ups και το tracking number που σου στελνουν ότι η παραδωση θα γίνει δευτέρα στις τάδε του μηνός όπως και πράγματι έγινε!

βολτάδικο μέλος
    όπως είπε και ο φίλτατος NikosKK με το ωραίο gsxr με ups έρχονται δλδ συστημένο courier. Εμένα τηλέφωνο δε με πήραν αλλά είχα δει από το site της ups και το tracking number που σου στελνουν ότι η παραδωση θα γίνει δευτέρα στις τάδε του μηνός όπως και πράγματι έγινε!
    Ακριβώς έτσι! Το motocard στέλνει μόνο μέσω UPS και βλέπεις απ το site τους ποια μέρα θα σου έρθει.
    ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της man iii
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    δείτε και αυτό

http://www.bikersbargains.co.uk/inde...bbcfeea3fc274e

£297 = 342 Ευρώ.

από εκεί είχα πάρει το δικό μου. κάνουν και μερικές προσφορές 2 γιά 1.
    φίλε λεs ότι είναι έγκυρο το 'μαγαζί' γιατί το κράνος που θέλω να πάρω το έχει ξεφτίλα,
    arai tour x 2 silver . και το σκέφτομαι πολύ έντονα 239 λίρες άρα σε ευρώ 277 ή μήπως κάνω λάθος .
    Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
    φίλε λεs ότι είναι έγκυρο το 'μαγαζί' γιατί το κράνος που θέλω να πάρω το έχει ξεφτίλα,
    arai tour x 2 silver . και το σκέφτομαι πολύ έντονα 239 λίρες άρα σε ευρώ 277 ή μήπως κάνω λάθος .

Ναι περίπου 277 βγαίνει.
    φιλαράκο εγώ το δικό μου από κει το πήρα (Shoei Raid 2) και κάτι άλλοι φίλοι μου.
    Μιά χαρά μου βγήκε. Είναι αρκέτα χρόνια το μαγαζί και έχει τα φθηνότερα (απ όσο ξέρω) κράνη. Οπότε εγώ θα στο συνιστούσα. Εντάξι δεν κόβω και το λαιμό μου, αλλά εγώ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, και κανένας που ξέρω δηλαδή.

Δες τι νούμερο σου κάνει, (πήγαινε στο μαγαζί της γειτονιάς σου και δοκίμασε μερικά) , δες και πόσα είναι τα έξοδα αποστολής γιά Ελλάδα, και άμα σε συμφέρει οικονομικά πάρτο.
    2004 R1 red-black

Παλαιό μέλος Το avatar του/της man iii
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    Ναι περίπου 277 βγαίνει.
    φιλαράκο εγώ το δικό μου από κει το πήρα (Shoei Raid 2) και κάτι άλλοι φίλοι μου.
    Μιά χαρά μου βγήκε. Είναι αρκέτα χρόνια το μαγαζί και έχει τα φθηνότερα (απ όσο ξέρω) κράνη. Οπότε εγώ θα στο συνιστούσα. Εντάξι δεν κόβω και το λαιμό μου, αλλά εγώ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, και κανένας που ξέρω δηλαδή.

Δες τι νούμερο σου κάνει, (πήγαινε στο μαγαζί της γειτονιάς σου και δοκίμασε μερικά) , δες και πόσα είναι τα έξοδα αποστολής γιά Ελλάδα, και άμα σε συμφέρει οικονομικά πάρτο.
    Δεν μπορώ να καταλάβω τι μεταφορικά χρεώνει ,πρώτη φορά βέβαια θα κάνω αγορά από διαδύκτιο ….. όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ !!!
    Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
    Δεν μπορώ να καταλάβω τι μεταφορικά χρεώνει ,πρώτη φορά βέβαια θα κάνω αγορά από διαδύκτιο ….. όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ !!!
    Αυτό θα στο δείξει στο τέλος. Όταν διαλέξεις τι θες να πάρεις και την χώρα αποστολής και την διεύθυνση και ΠΡΙΝ βάλεις πιστωτική κάρτα, θα υπολογίσει και θα σου πει το συνολικό κόστος. Τότε έχεις την επιλογή να μην προχωρήσεις παρακάτω ή να το αγοράσεις. Κοίτα, άνοιξε λογαριασμό και διάλεξε το κράνος. Δες πόσο χρεώνει και αποφάσισε. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Αμα σε συμφέρει, τότε βάλε πιστωτική κάρτα και πάρτο.
    2004 R1 red-black

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά από Motocard
    από gavrilos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2009, 18:33
  2. Αγορα απο εξωτερικο
    από jennik στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 02:42
  3. ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩ!!