Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 92

Θέμα: ΠΙΣΤΟΝΙ ΣΦΥΡΙΛΑΤΟ + ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ-ΓΝΩΜΕΣ

τουτου ρεεεε!!!!!!!! Το avatar του/της KONIORDO$
    οχι σε εναν μαστορα γνωστο μου μιλησα
    τι εννοεις ολο το σετ???
    180 ευρω το πιστονι (ελατηρια κτλ)και 30-40 ευρω το ρεκτιφιε

Παλαιό μέλος
    κατσε βρε συ αφου ανοιγεις μοτερ αλλαζεις ...φλατζες, τσιμουχες ...καδενα...αλλαζεις και μια μπιελα..για να εισαι 100% οκ..μαζι με το κομβιο...σωστα..?ποσο θα μας παρει ο μαστορας σου?

σετ φλατζες-τσιμουχες βαλε κανενα 40αρι ακομα
    για την καδενα δεν ξερω αλλα δεν πιστευω να ειναι ακριβη
    αλλα γιατι να αλαξεις μπιελα αν δεν εχει ζημια(αν εχει παρει κενα τοτε ναι) εκτως αν θες να το φτασεις 70 αλογα και πρεπει να βαλεις σφυριλατη

Παλαιό μέλος
    οκ στειλε μου το τηλ του μαστορα σου...Κονιορδιλι να παρω μια προσφορα!

εχεις πμ.

Παλαιό μέλος
    σκεφτομαι να κανω την 2η περιπτωση με το σφυριλατο και τον εκκεντροφορο...τι λετε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
    σκεφτομαι να κανω την 2η περιπτωση με το σφυριλατο και τον εκκεντροφορο...τι λετε?
    εφοσον θα χωσεις που θα χωσεις λεφτα, χωσε και αλλη μια 500 και παρε και ενα φψρ fcr και με το που θα καβαλησεις το μηχανακι θα σου φυγει το κεφαλι ...
    PROzacRIDER

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    εφοσον θα χωσεις που θα χωσεις λεφτα, χωσε και αλλη μια 500 και παρε και ενα φψρ fcr και με το που θα καβαλησεις το μηχανακι θα σου φυγει το κεφαλι ...
    θα φτιαξω πρωτα αυτα΄..και υστερα μολις το στρωσο και δω οτι εχει ερθει στα ισα...του...θα χτυπησω και το fcr

Παλαιό μέλος
    Οσον αφορα το θεμα λαδιου, ξεκινησα με μοτυλ 20/50, θελω να μου πειτε τωρα με το σφυριλατο...και την συμπιεση αν ειμαι οκ? το 15/50 οχι? πειτε τις γνωμες και αιτιολογειστε απαντησεις!

ο,τι να'ναι μελος
    Χωρις να θελω να γινω κακος, εχει σκεφτει κανεις ποση θα ειναι η ζωη της μπιελας μετα την τοποθετιση εκκεντροφορου, σφυρηλατου πιστονιου κ fcr? Μπορει τωρα το κοστος να φαινεται μικρο αλλα στα εργατικα ειναι εντελως διαφορετικο το ποσο αν κατεβει κατω το μοτερ κ ανοιχτει για να επισκευαστει ο στροφαλος. Ως γνωστον ο,τι αφορα τον κυλινδρο κ πανω αλλαζεται χωρις να κατεβει το μοτερ απο το πλαισιο. Μια σκεψη ειπα...
    Επισης η αξιοπιστια της μπιελας του ΧΤ εχει αποδειχθει ληρα 100 εδω κ αρκετα χρονια. Μια μεση λυση (την οποια ακολουθησα κ εγω πριν ενα χρονο) ειναι να αντικατασταθει το ρουλεμαν μπιελας κ το κομβιο της με καινουργια.Συνηθως τα βαρεμενα χτ δεν πανε απο μπιελα αλλα απο ρουλεμαν ή κλασμενο κομβιο.
    Απσογε αν δε κανω λαθος το κυκλοφορησες το εργαλειο πριν λιγο καιρο,εεε? Πως σου φανηκε?

ο,τι να'ναι μελος
    Το λαδακι που εβαλες ειναι μια χαρα. Ασε το λιγο καιρο κ αν παρατηρισεις σημαδια του τυπου-χτυπαει το σασμαν- η οταν βαζω ταχυτητα κανει κραου κρου-κλπ ΕΝΟΟΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ!!! δοκιμασε το bellray. To motul ειναι πιο λεπτορευστο απο το bellray κ ενδεχεται να ακους λιγο θορυβο χωρις ωστοσο να υπαρχει καποιο προβλημα. Τα παραπανω τα γραφω εχοντας δοκιμασει κ τα δυο λαδια χωρις να θελω να βγαλω τα motul αχρηστα. Τα motul ειναι λαδαρες αλλα δεν ειναι το ιδιο αποδοτικα σε ολους τους κινητηρες.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από captaincarnaval
    Το λαδακι που εβαλες ειναι μια χαρα. Ασε το λιγο καιρο κ αν παρατηρισεις σημαδια του τυπου-χτυπαει το σασμαν- η οταν βαζω ταχυτητα κανει κραου κρου-κλπ ΕΝΟΟΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ!!! δοκιμασε το bellray. To motul ειναι πιο λεπτορευστο απο το bellray κ ενδεχεται να ακους λιγο θορυβο χωρις ωστοσο να υπαρχει καποιο προβλημα. Τα παραπανω τα γραφω εχοντας δοκιμασει κ τα δυο λαδια χωρις να θελω να βγαλω τα motul αχρηστα. Τα motul ειναι λαδαρες αλλα δεν ειναι το ιδιο αποδοτικα σε ολους τους κινητηρες.
    Παντως πριν την μετατροπη εβαζα τα bel-ray thumper που βγαινουν συγκεκριμενα για μονοκυλινδρα...και ειναι οτι καλυτερο της bel-ray...και μετα απο καποιο καιρο μου φανηκε οτι μου πατηναρε...λιγακι...μπορει ομως να μου φανηκε!
    Ευχαριστω!

Υ.Γ.
    Το στρωνω ακόμη πάντως καταλαβαίνω οτι θα δωσει μεγαλη δυναμη .....!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    μπιελα εχεις αφησει τη μαμα ε?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

ο,τι να'ναι μελος
    Δε σου φανηκε οτι πατιναρη. Συνηθως μετα απο γενικη ανακατασκευη, αν εχεις αλλαξει κ δισκους, μετα απο καποια χιλιομετρα που πατανε κ οι δισκοι καλυτερα αρχιζει κ πατιναρη λιιιγο. Δεν ειναι τιποτα. Οταν θα κανεις το σερβις που θα σφιξεις βαλβιδες κλπ θα σφιξεις κ λιγον την καμπανα κ θα εισαι κομπλε.

Κ εγω τα bellray βαζω τωρα. για χρονια ομως χρησιμοποιουσα τα motul 5100.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια σας φαινεται καλυτερο το bell ray?

απο που το περνετε και ποσο?
    captain για πες...

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σφυρίλατο Πιστόνι σε 2χρονα...?
    από stefi21 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2009, 18:51
  2. Πιστονι Για Dt125re
    από fotografos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2005, 18:35