xronia polla man, na sai kala![]()
![]()
αρχαιε αντι να γινεις και παλαιολιθικος.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.....ΚΑΙ ΚΑΛΑ......
και μην τους ακους....μια χαρα ειναι το busa....απλα παρε και ενα παπι ρεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Sapila racing ............. Σ' ευχαριστώ για τις ευχές .......... με τη σειρά μου να σου ευχηθώ να γεμίσει όμορφη σαπίλα το γκαράζ σου .........
@ ei hymador ....... άσε ρε Χυμαδιό το τσου-λου ήσυχο γιατί αν το πάρουμε ποτέ .............. κάποιοι θα βάλουν σε βίντεο ομολογία του Πόντιου Πιλάτου ότι ο Βαραβάς ήταν ΠΑΟ !!!![]()
![]()
![]()
@ Μιχαλογάμμα ........... αν για κανένα χρόνο ΔΕΝ μου ξαναρίξουν το μπούσα θα πάρω και ένα τέτοιο ........... κανόνισε να βρεθούμε ......
@ AntoD ................ εγώ το ξέρω ότι η Πανάθα θα σκίσει φέτος !!! Ο Βύντρα και ο Σαρριέγκι δεν ξέρω αν το έχουν πληροφορηθεί !!!![]()
![]()
![]()
@ Sonik ................ Νικολή εσένα θα σε δω σύντομα !!! Και θα παίξω και ένα Τζόκερ ................
@ Ζευκας ................ Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου
@ Καλογιώργη ........... και 'συ να 'σαι καλά![]()
@ CIRUS ............... Eυχαριστώ ............. αλλά πρόσεχε τι εύχεσαι ............... γιατί επιθυμώ να μην ξανασταυρώσετε πρωτάθλημα στον αιώνα τον άπαντα !!!![]()
![]()
![]()
@ Blackbusa ................ Όχι ρε μ@λ@κ@ ................... δεν είναι το Busa παπάκι ;;; .................... Τάπα μου κάτσανε οι παλιοέμποροι !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χρόνια σου πολλά Κωστή, να σε καλά με την οικογένεια σου και μακριά απο αλλες στραβές![]()
![]()
![]()
χρονια πολλα κωστα και οτι επιθυμεί να το παθεις![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_7TcoP0bTSs&eurl=http
χρονια καλα και πολλα!ναχεις υγεια και χαρα,εσυ και οι δικοι σου!
Χρόνια πολλά Κώστα και πάντα με υγεία!![]()
ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ βρε δεν ντρέπομαι μια ολιά ντίπι......![]()
![]()
Χρόνια πολλά Κώστα να τα εκατοστίσεις και ότι επιθυμείς να το βρεις...Να χαίρεσαι και την οικογένοια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑ
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Κωστατσι μολις τωρα μου το ειπε ο μικροτερος απ'τους Κωστηδες.
Χρόνια σου πολλά φίλε, ότι επιθυμείς
να είσαι εσύ καλά κι ανθρώποι που αγαπείς
Και να σε δουμε καποια στιγμη ε?
Δεν άργησα πολύ έ?Κωστή χρόνια πολλά ρε.. Είχα κάτι τρεχάματα και τώρα το είδα..
Να σε χαίρονται οι δικοί σου.. και να ψοφήσουν οι οχτροί που χουν ματιάσει τον μπούσα..
![]()
![]()
Kωστη χρονια πολλα με υγεια παντα...
Υ.Γ γ@μησε τα τα σιδερα...αυτα παντα φτιαχνουν...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά και καλά πάντα όρθιος και υγιής![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!