εισαι γραφικος ........
τι λες ρε παιδι μου ανατριχιασα![]()
ειναι πολυ κακο αυτο που μου συμβαινει γιατρε μου?
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
Η πιο λογική άποψη που διάβασα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να αντιδρουμε με τα παντα![]()
ελεος πια με αυτη τη συνωμοσιολογια![]()
εμας τους ελληνες ολλοι μας κοροιδευουν και ολλοι θελουν το κακο μας![]()
δουλευουν νυχθημερον για να μας καταστρεψουν να μας αφανησουν να μας κλεψουν
αυτονοητα και αυταποδεικτα πραγματα τα δαιμονοποιουμε για το χαβαλε!
σαφως και η ηλεκτρονικη λαμπα των 17w ειναι οικολογικοτερη απο τον λαμπτηρα πυρακτωσεως των 100w (αποδιδουν σχεδον το ιδιο)
σαφως το διχρονο που καιει μηχανολαδα βρωμιζει περισσοτερο απο το injection
και τελος σιγουρα σε ατομικο επιπεδο δεν υπαρχει μεγαλη ευθυνη --οσο σε κυβερνητικο-- αλλα παντα υπαρχει --και παντα καθενας μπορει να βελτιωσει την αναλογια του στη ρυπανση κυριως για τα παιδια του και την ποιοτητα της ζωης του.
Ειδα και εγω την εκπομπη και οντως ειχε πολυ ενδιαφεροντα πραγματα...Θα ηταν καλυτερο πολλα απο τα παιδια που επαισαν να φανε τον Βεστρομα να δουν και αυτα την εκπομπη(λογικα θα την δειξει σε επαναληψη οπως ολα τα ντοκιμαντερ του)ειλικρινα θα σας προβληματισει.![]()
Φιλικα Γιαννης![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Αφηστε τον λουμπεν να λεει π@π@ριες, φραγκολεβαντινοι.![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
[B]Ειδα και εγω την εκπομπη και οντως ειχε πολυ ενδιαφεροντα πραγματα...Θα ηταν καλυτερο πολλα απο τα παιδια που επαισαν να φανε τον Βεστρομα να δουν και αυτα την εκπομπη.....
φιλε ως αναφορα εμενα δεν δινω προσωπικη χροια στο θεμα εξ ου και δεν χρησιμοποιω παραθεση με το ονομα του βεστρομα![]()
αναφερω την αποψη μου επι της ουσιας του θεματος
πολλες φορες συμφωνω μαζι του ειτε το λεω (γραφω) ειτε οχι.
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
Ενας καθηγητης μου που ζουσε στα παιδικα του χρόνια στο σουδάν μου ειχε πει:
βγαιναμε και παιζαμε με τις ωρες στο ηλιο, ποτε δε θυμαμαι να μας ειπαν βαλτε αντιηλιακο ή μην καθεστε πολύ ωρα στο ηλιο...
Το οτι αν κατσω στην ελλαδα το καλοκαιρι 2 ωριτσες κατω απο τη ντάλα θα καώ ολοκληρος ειναι ενα χειροπιαστό αποτελεσμα της καταστροφης που υφίσταται ο πλανητης.
Υπαρχουν σαν τα παραπανω μπόλικα...
Αυτο που ελεγε η εκπομπη αυτη μου φαινεται σαν κατι πολύ όμορφο. που μπορουμε να λεμε στον εαυτο μας προκειμενου να καταπιέσουμε τις οποιες τυψεις στη συνειδηση μας, απο την αλόγιστη σπατάλη μας.
Βλεπω γυρω μου βεβαια μπολικους που δεν εχουν καν αυτη την αναγκη αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα...
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
An inconvenient truth!!! Ενα DVD που εχω προωθησει σε πολυ κοσμο, Οσοι μπορειτε να το "κατεβασετε" (E mule, Torrent), Εχει πολλα στοιχεια για το ποσο φταιμε εμεις η ο ηλιος για τα σημερινα και αυριανα αποτελεσματα! Το προτεινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ! Δειτε και το αναλογο trailer
http://video.google.com/videoplay?d...944470709189270
Τωρα ο Vestromas θα λυσσαξει!!![]()
Ναι ε? Αν το καλοσκεφτείς όμως (γιατί ένα τέτοιο θέμα πραγματικά χρειάζεται σκέψη), τουλάχιστον όπως το έθεσε, δε βγάζει ιδιαίτερο νόημα. Αν ήθελαν να αγοράζουμε λαμπίτσες, θα μας μπρίζωναν να τα κρατάμε αναμμένα. Αν τα σβήνουμε, κάνουμε οικονομία στις λαμπίτσες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μάλλον θα εννοεί για όταν τα έχουμε αναμμένα. Εσύ, τι λές?
Κοίτα να δεις πράγματα...
ΥΓ Επίσης τι στο διάολο σχέση έχει η αγορά λαμπτήρων με την οικολογία?
Life begins at 45°.
ρε ξεκολατε !!!!!!!
ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!!!!
απλα μια μερα ξυπνησε η γη και ειπε ''ρε δε παει στο διαλο...θα αρχισω να αυτοκαταστρεφομαι !!!!!!!''
αντε ανεγκεφαλοι ολοι σας !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εγώ ρε παιδιά δεν το είδα το ντοκιμαντέρ , αλλά αν ήμουν ένας από τους επιστήμονες που τρέχουν στο βόριο πόλο και όπου αλλού υπάρχουν στοιχεία οικολογικής μεταβολής θα ένιωθα ΠΟΛΥ μ@λ@κ@ς που ένας τύπος με vstrom και οι φίλοι του οι συνωμοσιολόγοι ξέραν πριν από εμένα ότι τζάμπα συλλέγω στοιχεία της καταστροφής του οικοσυστήματος και ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα ...![]()
I make good milkshake !!!
Oι τελευταιοι δυο εαν δειτε το ντοκυμαντερ θα παρετε χαμπαρι.
Το θεμα οταν το εβαλα, ημουν πολυ τσαντισμενος και δεν το εξηγησα οπως θα επρεπε.
Οσοι το ειδαν καταλαβαν.
Οι αλλοι απλως εκτιθεντε στους αλλους που την ειδαν.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Oι τελευταιοι δυο εαν δειτε το ντοκυμαντερ θα παρετε χαμπαρι.
Το θεμα οταν το εβαλα, ημουν πολυ τσαντισμενος και δεν το εξηγησα οπως θα επρεπε.
Οσοι το ειδαν καταλαβαν.
Οι αλλοι απλως εκτιθεντε στους αλλους που την ειδαν.![]()
![]()
![]()
![]()
οι αλλοι απλως σχολιαζουνε την λαθος εξηγηση που εβαλες.σπαστα και ξαναριχτα και βλεπουμε.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
αν ήμουν ένας από τους επιστήμονες που τρέχουν στο βόριο πόλο και όπου αλλού υπάρχουν στοιχεία οικολογικής μεταβολής θα ένιωθα ΠΟΛΥ μ@λ@κ@ς που ένας τύπος με vstrom και οι φίλοι του οι συνωμοσιολόγοι ξέραν πριν από εμένα ότι τζάμπα συλλέγω στοιχεία της καταστροφής του οικοσυστήματος και ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα ...
+1![]()
![]()
Μα καλά, κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε? Χαζοί είστε? Αφού το έδειξε ο Σκάι. Τα εξηγούσε ΟΛΑ σας λέω!!!11
Life begins at 45°.