Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Εχω την εντύπωση οτι έκλεισε αυτός![]()
![]()
![]()
Δεν κάνεις λάθος . Το τηλεφωνο δεν απαντουσε και πέρασα μια βόλτα . Το μαγαζι φαίνεται να έχει καιρό να ανοίξει .
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Εχω την εντύπωση οτι έκλεισε αυτός![]()
![]()
![]()
Δεν κάνεις λάθος . Το τηλεφωνο δεν απαντουσε και πέρασα μια βόλτα . Το μαγαζι φαίνεται να έχει καιρό να ανοίξει .
Modenas Kriss 125
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Πηρα τηλ και το μαγαζι λειτουργει κανονικά.
Αλλα αυτη τη βδομαδα δεν εχει χρονο, και εγω βιαζομαι...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
+ 10Αρχικά δημιουργήθηκε από gispy
Την έβαλα τελικά. Ένα έχω να πω. Άψογη δουλειά και συμπεριφορά από τον άνθρωπο και μάλιστα μου είπε οτι αναλαμβάνει τρελές δουλειές από μαγαζιά (τον πιστεύω) πράγμα που φαίνεται και από την δουλειά του. Όποιος θέλει χαμήλωμα ή αλλαγή σέλας (οποιαδήποτε αλλαγή) να τον επισκευθεί. ΑΞΙΖΕΙ.
Για αλλαγή ταπετσαρίας σέλας 50 η απλή και 55 με αντιολησθιτική.
Πανόρμου 97 για όποιον ενδιαφέρεται.
Υ.Γ. Σκασίλα μου αν νομίζετε οτι του κάνω διαφήμιση. Αφού το αξίζει!
Ο ανθρωπος κανει πολυ καλη δουλεια και σε ενα τεταρτο ημουν ετοιμος . 60€ με αντιολησθιτική και πλεον η σελα του transalp δεν γλυστρά..
Για ρίξε μία ματιά σε αυτόν εδώ :
star sel
λεωνίδου 41 μεταξουργείο 2105222216
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Star sel. Με 25 € είχα αλλάξει το κάλυμμα του συνοδηγού που είχε τρυπήσει. Πολύ καλός![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
ναι ο δικος μου,φτιαχνει οτιδηποτε του ζητηθει,χαμηλες τιμες και τις περισσοτερες φορες πινεις καφε εκει παιρνεις τη σελα και φευγεις.δυστηχως βρισκεται στον αυλωνα αττικηςΑρχικά δημιουργήθηκε από castor
Ρε παιδες.........δεν νομιζω υπαρχει κανενας που να φιαχνει τετοια καλυματα,σχεδιο μπακλαβα 70ς, στιλ!!!Ξερετε κανεναν που να μπορει να φιαξει κατι τετοιο???![]()
![]()
σε ολες μου τις ανακατασκευες εχει αναλαβει τις σελες
![]()
αυλωνας αττικης Σισκος 2295042415 και 6973071431...
μαζι σου,εφτιαξα την σελα του ΧΤΧ το καλοκαιρι,εκανε απιστευτη δουλεια και με πολυ λιγα χρηματα.Μεγαλη μορφη...Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
star sel
Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
star sel
the best και πολυ καλες τιμες και καλη καρδια. ειναι αιγυπτιος αλλα απιστευτος. τον συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!!!!!
ευχαριστω !![]()
![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Καλησπέρα σε όλους.
Θέλω να αλλάξω στο τουόνο κάλυμμα σέλας γιατί το υπάρχον ύφασμα γλιστράει πάααααααρα πολύ..
Σκέφτομαι να παίξω αλκαντάρα- σουέτ με κάποιο άλλο ύφασμα πχ. κάρμπον κλπ.
Έχετε υπόψιν κάποιον καλό ταπετσέρη?
Δε με ενδιαφέρει πόσο θα πιάσει,απλά θέλω να γίνει ΚΑΛΗ δουλειά..
Ότι ανεφέρα και παραπάνω:
star sel
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
φίλε μου εγώ στο factory πήγα σε αυτόν στην Υμηττού που πήγε ο Βύρωνας το srx του.Αρχικά δημιουργήθηκε από ziofz1
Καλησπέρα σε όλους.
Θέλω να αλλάξω στο τουόνο κάλυμμα σέλας γιατί το υπάρχον ύφασμα γλιστράει πάααααααρα πολύ..
Σκέφτομαι να παίξω αλκαντάρα- σουέτ με κάποιο άλλο ύφασμα πχ. κάρμπον κλπ.
Έχετε υπόψιν κάποιον καλό ταπετσέρη?
Δε με ενδιαφέρει πόσο θα πιάσει,απλά θέλω να γίνει ΚΑΛΗ δουλειά..
από κόκκινη την έκανα σκούρα γκρι με αντιολισθιτικό ύφασμα,κόκκινη ραφή και gel επίστρωση.
μιλάμε για κορυφαία δουλειά. όσο για τιμή δεν θυμάμαι (λόγω gel ήταν αλμυρούτσικη) αλλά καλό θα ήταν να πέρναγες μια βόλτα![]()
Επίσης ταπετσέρης είναι και ένας συμφορουμίτης, ο zefos -> http://www.moto.gr/forums/member.php...o&userid=28506
ωραίος τυπάς, αν θες στείλε του ένα π.μ.![]()
Σε ευχαριστω πολυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
φίλε μου εγώ στο factory πήγα σε αυτόν στην Υμηττού που πήγε ο Βύρωνας το srx του.
από κόκκινη την έκανα σκούρα γκρι με αντιολισθιτικό ύφασμα,κόκκινη ραφή και gel επίστρωση.
μιλάμε για κορυφαία δουλειά. όσο για τιμή δεν θυμάμαι (λόγω gel ήταν αλμυρούτσικη) αλλά καλό θα ήταν να πέρναγες μια βόλτα![]()
Επισης υπαρχει κ ενας στη νεα σμυρνη,moto-k λεγεται το μαγαζι.
Σιγουρα θα παω κ απο την Υμηττου για να εχω κ μια εναλλακτικη.
![]()