Μιας και δεν αιτιολογείς και τόσο πολύ την απάντησή σου θέλω να σου πω δυο πράγματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
innova,το εχω και ειναι πολυ καλό...αυτοι που πέρνουν Honda νομίζουν οτι δεν πρεπει να τους κάνουν servise φιλαράκο,γι'αυτο λενε όλα αυτα...
Μια ζωή Honda έλεγα πάντα μέσα μου κι έτσι έπραττα απ'τα 16 μου μέχρι και τα 30 που πάτησα φέτος, και στα παπιά αλλά και στις μοτοσυκλέτες μόνο τη Honda επισκεπτόμουν. Τρία Innova έχω αλλάξει στη ζωή μου (το πρώτο μεταχειρισμένο με 5000χλμ και τα άλλα δύο καινούργια) και ειδικά όσο αναφορά τη συντήρησή τους δεν σηκώνω κουβέντα μιας και άλλαζα τα λάδια στα πρώτα 300, στα 600 κι από εκεί και μετά στα 1000 και κάθε 1000 χιλιόμετρα μόνος μου προτιμώντας πάντα το ακριβότερο λάδι που έβρισκα μπροστά μου πάντα με τις προδιαγραφές της αντιπροσωπείας και πάντα με το ίδιο λάδι συνέχιζα τις τακτικές του αλλαγές.
Πολύ καλό το innova κι όταν είσαι βαμμένος Hondaκιας δεν δείνεις σημασία κιόλας σ'όλα αυτά που λένε οι τριγύρω "σφυρίζει το ταμπούρο, τρίζουν τα πλαστικά, χτυπάει ο στρόφαλος κλπ κλπ κλπ...", εμένα κανένα από τα τρία δεν μου έβγαλε καμμία περίεργη ζημιά πέρα απ'τα κλασσικά σφυρίγματα και τους τριγμούς, δεν έχει σημασία γιατί πήρα τρία Innova, πούλησα τρία Innova κι αποφάσισα αργότερα να πάρω το Modenas Kriss 115 για να καταλήξω το περασμένο καλοκαίρι στο Kawasaki (ο hondaκιας με kawasaki που ξανακούστηκε !) Αυτό που έχει σημασία είναι ότι και το Modenas αλλά και το Kawasaki (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) με χαροποίησαν ιδιαίτερα που δεν με άφησαν -κατά κάποιο τρόπο- να ξαναπάω στο τέταρτο innova με injection αυτή τη φορά (κατά βάθος πίστεψα ότι με το honda θα συναντήσω μια απ'τα ίδια ίσως) αφού μου έδειξαν ότι και τα δύο αυτά παπιά δεν με απασχολούν πλέον με τα καθημερινά μικροπροβλήματα που μέχρι τότε είχα μόνο στο innova συναντήσει και δεν ήθελα να πραγματικά να δω !
Ρεζουμέ ; Ας δοκιμάσουμε και τ'άλλα, δεν είναι μόνο το δικό μας το καλύτερο, σωστή συντήρηση θέλουν όλα έτσι κι αλλιώς (τα cub δεν υπάρχουν πια)![]()
Εννοείται ότι τα λέω φιλικά όλα αυτά και καμμία πρόθεση αντιπαράθεσης δεν έχω ούτε το innova θέλω να βγάλω άχρηστο (κι ας πλήρωσε μόλις πριν μια βδομάδα ο γαμπρός μου την 400άρα για την επισκευή του στροφάλου, τυχερά και άτυχα είναι αυτά), καλά κι απροβλημάτιστα χιλιόμετρα μακάρι να έχουμε όλοι μας![]()