ΚΡΙΜΑ.... ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ
προσοχη....
οποιος βουταει στην θαλασσα χωρις να ξερει κολυμπι....![]()
ΚΡΙΜΑ.... ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ
προσοχη....
οποιος βουταει στην θαλασσα χωρις να ξερει κολυμπι....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
ΑΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΞΥΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΝ Π.ΥΜΗΤΤΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΞΤΡΙΜ ΣΤΗ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΕΛΛΑΡΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΡΘΙΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΟΚΙ!
Τι λέτε ρε παιδιά , σοκαρίστηκα...![]()
Το ξέρω το παλικάρι, το Σεπτέμβρη αγόρασα κάτι μποτάκια απο εκεί και μιλάγαμε πόση ώρα για τα suzuki. Μόλις είχα αγοράσει το Freewind.
Μου είπε οτι χρειαστώ απο ανταλακτικά να το πάρω τηλ. να μου στείλει, καλό και εξυπηρετικο παιδί.
Ας ενημερώσει οποιος ξέρει κάτι παραπάνω..
Τι να πώ ελπίζω όλα να πάνε καλά, κρίμα ρε γμτ.Κρίμα.![]()
το προηγουμενο πσκ 6 ατομα εχασαν την ζωή τοθς στην αττικη οδο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
το προηγουμενο πσκ 6 ατομα εχασαν την ζωή τοθς στην αττικη οδο...
Τελικά τι φταίει και σκοτωνόμαστε έτσι βρε παιδιά?
Στην Αθήνα σκοτωνόμαστε γιατί γλιστράει η άσφαλτος και κάποιος θα παραβιάσει το κόκκινο.
Στην Αττική οδό γιατί το τελικιάζουμε.
Στο καλάθι δεν χωράμε, στο κοφίνι περισσεύουμε...
ειναι απλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Τελικά τι φταίει και σκοτωνόμαστε έτσι βρε παιδιά?
Στην Αθήνα σκοτωνόμαστε γιατί γλιστράει η άσφαλτος και κάποιος θα παραβιάσει το κόκκινο.
Στην Αττική οδό γιατί το τελικιάζουμε.
Στο καλάθι δεν χωράμε, στο κοφίνι περισσεύουμε...
σκοτωνόμαστε γιατί η μεγάλη πλειοψηφία οδηγεί υπερβαίνοντας τα ορια που σου θέτει η κατάσταση του οδοστρώματος, οι εξωγενεις παράγοντες οπως καιρικες συνθηκες κυκλοφοριακή συμφόρηση κτλ...είτε υπερβαίνοντας τις οδηγικές μας ικανότητες ...
ενα μικρο ποσοστό απλά ειναι θύματα της κακιάς στιγμής που μπορει να τυχει στον οποιονδήποτε οσο προσεκτικος και μετριοπαθης οδηγός και να ειναι...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν